IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    То на теб и с игнор и без игнор няма какво да ти чета колега
    Абе отворко, дай да си публикуваме портфейлите и сделките (скрийншот) пред колегите, а те ще преценят нещата. Ти пускаш снимка и аз пускам и пак така. Навитак ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Колега, ми не ни чети! Сложи ни в игнора и си живей живота!
      То на теб и с игнор и без игнор няма какво да ти чета колега

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Сега очаквам малко спад, след което около обяд със сигурност ще дойде време за "Шоуто на Батя". Т.е. нивата може да станат атрактивни за влизане, търсенето да се увеличи и ще започнем да четем пароли от типа "страхливите душици продаоха", "ще избием зъбите на мечетата" и "казах, че входа ще е тесен" . Както и никого неинтересуващото уточнение, че е допълнил увеличавайки % в акции до 150, а доходноста не като миналогодишната му от 119%, но поне се е запътила натам.
        Бат Софикс ще удари едно уйно и всичко ще е перфектно. Този форум започва да става доста предвидим.
        Колега, ми не ни чети! Сложи ни в игнора и си живей живота!
        Last edited by SOFIX; 11.12.2014, 21:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Лъв, зодия, ко да го прайш..
          А-а, ясна работа!
          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
            Пип, при споменаване на ника ти асициацията ми е в посока на добронамерен и диалогичен колега, който много чете и бързо се учи...
            Нещо като Тони, но по-амбициозен
            Гледам, много лют си станал напоследък!
            Дали пък не съм пропуснал някакви прояви на агресия срещу теб!?
            Излизаш от профила. Субектът и обектът, все не могат да с е погодят
            E , чак пък лют...ма не отричам че ми харесва сегиз тогиз да се дразня и провокирам..понякога и преднамерено
            Лъв, зодия, ко да го прайш..
            По принцип не обичам крайностите, не че и аз си нямам своите малки мании.
            Но съм забелязал че по голям маняк и лунатик от пазара няма, особено в кратко/среднострочен хоризонт. Което не е пък чак толкова лошо като се замислиш...стига да се възползва човек адекватно

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/showthr...80%D0%BE%D0%BB

Предлагам ви да минете в тая тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Не обиждаш ,казваш истината ,има нещо нередно при теб и затова те е страх от данъчните....
                ходи пии една бира и може да ти се се върне храброста и да се почувстваш честен човек... ....а
                Е, не са най-обичаните посетители... Нямам какво да крия, но една поръчкова проверка не ми е от полза. После съдилища, разкриване на IP-та, разкриване на самоличност, присъди за поръчителство... Неприятно занимание за редица народ.
                Всъщност, като заявих, че не лъжа, имах предвид това, че ставаш паразит, докато харчиш държавни пари и вършиш частни дела на работното си място.. Ако го имаш още..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  НЕЩО ЛЪЖА ЛИ? Обиждам ли?
                  Не обиждаш ,казваш истината ,има нещо нередно при теб и затова те е страх от данъчните....
                  ходи пии една бира и може да ти се се върне храброста и да се почувстваш честен човек... ....а

Коментар

Почва пръв......вземете мерки...
                    НЕЩО ЛЪЖА ЛИ? Обиждам ли?

Коментар

• "Всеки нормален бизнесмен би си рекламирал бизнеса ,но не и ти...
                      във форума има десетки който правят реклама и ги банват за това ,но не и ти....
                      Значи не си нормален.....
                      Ясно стигнахме до истината....
                      Или фирмичката ти е в сивата икономика или си обикновено комплексарче с мания за Наполеон....да трепе руснаЧките...
                      "

Е как да "рекламирам", като открито ме заплашваш с финансова проверка над три пъти, ПОДЛЕЦО???
                      Last edited by Хайърсъзов; 11.12.2014, 17:01.

Коментар

Не можа и един ден да издържиш, без да ни крадеш от данъците.
                        Почва пръв......вземете мерки...

Коментар

Даже и не разбрах защо ме прибраха в ареста..... както и за тебе.....
                          Но гледам борсичката се качва с 5 лева.....
                          Не можа и един ден да издържиш, без да ни крадеш от данъците.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Ей сега ще цъфне, вчера се поскарахме с него кой е по-голям русофил и дежурния ни прибра за кратко в ареста
                            Даже и не разбрах защо ме прибраха в ареста..... както и за тебе.....
                            Но гледам борсичката се качва с 5 лева.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Много нелогични неща стават на нашия пазар, ама това и възможности дава. Изкупуват Хес и М+С - хубаво, ама като погледнеш колко струват акциите на Стара планина в публичните дружества от портфейла й (М+С, ХЕС, Елхим, Роза, Фазан) и какво излиза от sum of the parts и се усмихваш. Цената на планината трябва да е над 6.00 лв само за да няма възможност за арбитраж.
                              Такава е и ситуацията и при АЛБХЛ де, там акциите в Албена само по пазарните цени оправдават съвсем съвсем други цени, без да броим всички други активи. Има си такива дисбаланси на пазара, ама това са и възможности все пак.
                              То без къси си мисля, че няма много смисъл да го смяташ, освен ако нямаш от всичко и се чудиш кое да продадеш

Коментар

Слаб е, няма го един участник днес..
                                за което му благодаря, за това, че не ми краде от данъците поне един ден.
                                Ей сега ще цъфне, вчера се поскарахме с него кой е по-голям русофил и дежурния ни прибра за кратко в ареста

Коментар

Working...
                                X