Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКолега, ми не ни чети! Сложи ни в игнора и си живей живота!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСега очаквам малко спад, след което около обяд със сигурност ще дойде време за "Шоуто на Батя". Т.е. нивата може да станат атрактивни за влизане, търсенето да се увеличи и ще започнем да четем пароли от типа "страхливите душици продаоха", "ще избием зъбите на мечетата" и "казах, че входа ще е тесен" . Както и никого неинтересуващото уточнение, че е допълнил увеличавайки % в акции до 150, а доходноста не като миналогодишната му от 119%, но поне се е запътила натам.
Бат Софикс ще удари едно уйно и всичко ще е перфектно. Този форум започва да става доста предвидим.Last edited by SOFIX; 11.12.2014, 21:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЛъв, зодия, ко да го прайш..
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПип, при споменаване на ника ти асициацията ми е в посока на добронамерен и диалогичен колега, който много чете и бързо се учи...
Нещо като Тони, но по-амбициозен
Гледам, много лют си станал напоследък!
Дали пък не съм пропуснал някакви прояви на агресия срещу теб!?
Излизаш от профила. Субектът и обектът, все не могат да с е погодят
Лъв, зодия, ко да го прайш..
По принцип не обичам крайностите, не че и аз си нямам своите малки мании.
Но съм забелязал че по голям маняк и лунатик от пазара няма, особено в кратко/среднострочен хоризонт. Което не е пък чак толкова лошо като се замислиш...стига да се възползва човек адекватно
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеНе обиждаш ,казваш истината ,има нещо нередно при теб и затова те е страх от данъчните....
ходи пии една бира и може да ти се се върне храброста и да се почувстваш честен човек... ....а
Всъщност, като заявих, че не лъжа, имах предвид това, че ставаш паразит, докато харчиш държавни пари и вършиш частни дела на работното си място.. Ако го имаш още..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНЕЩО ЛЪЖА ЛИ? Обиждам ли?
ходи пии една бира и може да ти се се върне храброста и да се почувстваш честен човек... ....а
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПочва пръв......вземете мерки...
Коментар
-
"Всеки нормален бизнесмен би си рекламирал бизнеса ,но не и ти...
във форума има десетки който правят реклама и ги банват за това ,но не и ти....
Значи не си нормален.....
Ясно стигнахме до истината....
Или фирмичката ти е в сивата икономика или си обикновено комплексарче с мания за Наполеон....да трепе руснаЧките..."
Е как да "рекламирам", като открито ме заплашваш с финансова проверка над три пъти, ПОДЛЕЦО???Last edited by Хайърсъзов; 11.12.2014, 17:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНе можа и един ден да издържиш, без да ни крадеш от данъците.вземете мерки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеДаже и не разбрах защо ме прибраха в ареста.....както и за тебе.....
Но гледам борсичката се качва с 5 лева.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕй сега ще цъфне, вчера се поскарахме с него кой е по-голям русофил и дежурния ни прибра за кратко в арестакакто и за тебе.....
Но гледам борсичката се качва с 5 лева.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМного нелогични неща стават на нашия пазар, ама това и възможности дава. Изкупуват Хес и М+С - хубаво, ама като погледнеш колко струват акциите на Стара планина в публичните дружества от портфейла й (М+С, ХЕС, Елхим, Роза, Фазан) и какво излиза от sum of the parts и се усмихваш. Цената на планината трябва да е над 6.00 лв само за да няма възможност за арбитраж.
Такава е и ситуацията и при АЛБХЛ де, там акциите в Албена само по пазарните цени оправдават съвсем съвсем други цени, без да броим всички други активи. Има си такива дисбаланси на пазара, ама това са и възможности все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеСлаб е, няма го един участник днес..
за което му благодаря, за това, че не ми краде от данъците поне един ден.
Коментар
Коментар