IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    +111
    добре го каза!!!!но трябва повече оптимисти тука....нещо много несигурност има тук ми се струва напоследък...много оглеждане и ослушване...но пък знае ли човек...дано да е за добро
    E, ще има ослушване и оглеждане и още как?! Защото тарикатите знаят какво е казал Костолани - "който няма акциите, когато падат, ги няма и когато се качват".
    Хем ги боли, хем ги сърби, нека още се ослушват
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Никой не искам да набутвам, но който няма хартиите сега, ще ги гони после, е от кого ще ги вземе, ако не не се смилим да му дадем нещо !?
      Ти какво мислиш, че батя няма да даде ли, и той ще даде с тая широка душа. Само Лагерфелд ще си стиска медиката, докато чичето не му приложи хватката "севтополис"
      +111
      добре го каза!!!!но трябва повече оптимисти тука....нещо много несигурност има тук ми се струва напоследък...много оглеждане и ослушване...но пък знае ли човек...дано да е за добро

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        еее...преци искаш да набуташ по някой морков на новобранците....ама те да не се окажат лъвове и черния петър да остане в нас
        Никой не искам да набутвам, но който няма хартиите сега, ще ги гони после, е от кого ще ги вземе, ако не не се смилим да му дадем нещо !?
        Ти какво мислиш, че батя няма да даде ли, и той ще даде с тая широка душа. Само Лагерфелд ще си стиска медиката, докато чичето не му приложи хватката "севтополис"
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Ашколсун бе батенката, влязохме в изповедалнята Държа и аз някои шитове, но не ги давам, преди да видя, как на мечетата ще се подвият крачетата Нека ударим едно 50% - "let the profit run" (kakто обичаш да казваш), пък после балъците сами ще ни търсят
          еее...преци искаш да набуташ по някой морков на новобранците....ама те да не се окажат лъвове и черния петър да остане в нас

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Стига се джафкайте като хлапета ами кажете тия лудите защо и те като мен и дддд мислят че по-евтиния петрол ще засили икономиката ни напред!?
            Че даже и цели 2,3% положителен ефект за БВП дават
            Егати откачените ъпари... сигурно искат да си надуят шитовете и да ги пробутат на балъците

Графика на деня: Печелишви и губещи от цената на петрола

Българската икономика може да спечели 1,23 млрд. долара от по-евтиното "черно злато", показват изчисления на WSJ
            Имаме сходни изчисления с WSJ. Сега чакаме и статия за влиянието на силният долар и слабото евро. Там положителният ефект е доста по-малък, но го има. Нищо чудно след време някой апър да напише статия за влянието на спадащите лихви върху потреблението и инвестициите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              ..
              Егати откачените ъпари... сигурно искат да си надуят шитовете и да ги пробутат на балъците
              Ашколсун бе батенката, влязохме в изповедалнята Държа и аз някои шитове, но не ги давам, преди да видя, как на мечетата ще се подвият крачетата Нека ударим едно 50% - "let the profit run" (kakто обичаш да казваш), пък после балъците сами ще ни търсят
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Напоследък темата ми заприлича като сапунен сериал. През деня караници кой е по- велик и по-голям разбирач и вечер всички се разбират и заживяваме в мир и спокойствие.
                Успех на всички в инвестирането и с този си пост не искам да засегна никой, просто ако може по смислени постове от които да науча нещо, а не да чета само разправии.
                Благодаря ви предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Абе отворко, дай да си публикуваме портфейлите и сделките (скрийншот) пред колегите, а те ще преценят нещата. Ти пускаш снимка и аз пускам и пак така. Навитак ли си?

Изберете и мерната единица:брой сделки за ден, месец......оборот....печалба (разбира се в проценти)...... ...... а и личният пример е добро начинание.........а ние ще гледаме

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Нека има мир! Не ми изпращай нищо! Всичко е ОК и продължаваме напред

Поздрави и извинявай ако съм те засегнал!
                    Не, не си. Тук сме да се забавляваме с нещо, което ни доставя удоволствие.
                    Всичко и от моя страна е ок, аз също съжалявам, ако не си ме разбрал. Успех и занапред!

Коментар

• Стига се джафкайте като хлапета ами кажете тия лудите защо и те като мен и дддд мислят че по-евтиния петрол ще засили икономиката ни напред!?
                      Че даже и цели 2,3% положителен ефект за БВП дават

Графика на деня: Печелишви и губещи от цената на петрола

Българската икономика може да спечели 1,23 млрд. долара от по-евтиното "черно злато", показват изчисления на WSJ
                      Last edited by Батя; 11.12.2014, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                        Нямам проблем да ти пусна нито скрийншот, нито избран списък от най-интересните сделки за 2014 г., щом за теб е толкова важно да си докажеш нещо. Ще обработя/скрия личните си данни, пиши ми на лични е-мейл, на който да го изпратя утре по някое време. Нямам желание да се публикува във форума, защото ще го направя единствено да задоволя твоето явно любопитство, а не да се състезавам или доказвам пред някого. Пред когото е нужно съм се доказал отдавна, най-вече пред себе си. Нека също така не забравяме, че аз винаги съм твърдял, че съм аматьор и играя само с джобните пари, които мога да си позволя да загубя. Т.е. не страдам от грам комплекси дори да изкараш неколкократно по-голям портфейл от моя. Няма нужда да ми изпращаш каквото и да било обратно, защото общо взето не ме интересува. За жеста, който ти правя просто можеш да ми обещаеш да не ме наричаш отворко и да не се сърдиш, когато те ядна малко. В крайна сметка си опитен играч, а освен за смукача и удри уйно друго от теб не четем. Ще се радвам да споделяш повече опит. А сутринта дори не бъзиках тебе. Удри уйно даже ме кефи, защото означава кинти.

П.С. Портфейлът си го написах вчера в темата. Днес претърпя някои количествени промени, но утре с удоволствие можеш да провериш, че не лъжа. Така ок ли е?
                        Нека има мир! Не ми изпращай нищо! Всичко е ОК и продължаваме напред

Поздрави и извинявай ако съм те засегнал!
                        Last edited by SOFIX; 11.12.2014, 22:11.

Коментар

• Нямам проблем да ти пусна нито скрийншот, нито избран списък от най-интересните сделки за 2014 г., щом за теб е толкова важно да си докажеш нещо. Ще обработя/скрия личните си данни, пиши ми на лични е-мейл, на който да го изпратя утре по някое време. Нямам желание да се публикува във форума, защото ще го направя единствено да задоволя твоето явно любопитство, а не да се състезавам или доказвам пред някого. Пред когото е нужно съм се доказал отдавна, най-вече пред себе си. Нека също така не забравяме, че аз винаги съм твърдял, че съм аматьор и играя само с джобните пари, които мога да си позволя да загубя. Т.е. не страдам от грам комплекси дори да изкараш неколкократно по-голям портфейл от моя. Няма нужда да ми изпращаш каквото и да било обратно, защото общо взето не ме интересува. За жеста, който ти правя просто можеш да ми обещаеш да не ме наричаш отворко и да не се сърдиш, когато те ядна малко. В крайна сметка си опитен играч, а освен за смукача и удри уйно друго от теб не четем. Ще се радвам да споделяш повече опит. А сутринта дори не бъзиках тебе. Удри уйно даже ме кефи, защото означава кинти.

П.С. Портфейлът си го написах вчера в темата. Днес претърпя някои количествени промени, но утре с удоволствие можеш да провериш, че не лъжа. Така ок ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Абе няма ли да влязат парите от ктб на борсата? Искам Ъпппп!!!
                            Ами напъни малко и ти де...

Коментар

• Абе няма ли да влязат парите от ктб на борсата? Искам Ъпппп!!!

Коментар

• Гетоф, отказването = на загуба

Коментар

Working...
                                X