IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.infostock.bg/infostock/co...e-dobra-novina

Господин президента твърди, че комунистическата глупост, която иска партията му да прокара, е самата РЕФОРМА в пенсионната система..! !!!!!

Методът на управление на ГЕРБ по нищо не се отличава от методите на БСП през 90те.

Всяко действие и решение - против народа и страната!

Коментар

• Лошото е ,че се разбра ,че държавата не вярва на ПФ защото са кухи

Това се опитват да ни го внушат а истината е че държавата е ФАЛИРАЛА
      рано или късно ще им лъснат гъзовете

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
        Тази сутрин по БНТ Радан беше повече от категоричен, че това предложение, което той директно обяви като малоумно, няма да мине в парламента, защото няма реална подкрепа за него от никой освен от ГЕРБ. Щом и Румен Петков в друго студио след това потвърди, че не подкрепят решението и че такива проекти не се пишат за час на коляно, то мисля, че има голям шанс все пак да не влезем в този меко казано лош сценарий.
        Но всичко до следващата магария. За мен това е ясен знак, че не знаят какво правят а големите инвеститори как мислиш, че разсъждават

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
          Тази сутрин по БНТ Радан беше повече от категоричен, че това предложение, което той директно обяви като малоумно, няма да мине в парламента, защото няма реална подкрепа за него от никой освен от ГЕРБ. Щом и Румен Петков в друго студио след това потвърди, че не подкрепят решението и че такива проекти не се пишат за час на коляно, то мисля, че има голям шанс все пак да не влезем в този меко казано лош сценарий.
          Герб е подкрепен вчера в комисията от Турците и патриотите...
          Доколко знам парламентарната група на АБВ ще гласува за поправката.....има такова решение...неофициален източник...
          На Шадравана не може да се вярва....той се изказва против бързото решение а не против решението....
          Слушай Велизар Енчев....какво каза.....
          Иначе ако турците се отдръпнат може и да не мине ,но техния електорат е беден и не внася вноски така ,че за тях НОИ е по добрия вариант...
          Лошото е ,че се разбра ,че държавата не вярва на ПФ защото са кухи....това са спуснатите точки в публичното пространство...и може да фалират....без гаранция от държавата...
          това е поредната простотия на това правителство....
          Защото идеята е на Черешаря....
          Така ,че БФБ да му мисли....

Коментар

• За мен ситуацията се явява тест за коалицията. Надявам се ББ да разбере че черешата може да го докара до нови избори и да го сложи на дръвника. Евала на РБ дано тази глупост не мине.

Коментар

• Тази сутрин по БНТ Радан беше повече от категоричен, че това предложение, което той директно обяви като малоумно, няма да мине в парламента, защото няма реална подкрепа за него от никой освен от ГЕРБ. Щом и Румен Петков в друго студио след това потвърди, че не подкрепят решението и че такива проекти не се пишат за час на коляно, то мисля, че има голям шанс все пак да не влезем в този меко казано лош сценарий.

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...ia_poskupnaha/

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                  http://www.dnevnik.bg/biznes/2010/10...ond_da_falira/

човек се учи докато е жив
                  Учи се , учи се .

Убеден ли си вече че държавата не гарантира пенсионните сметки !?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Последно? Една много лоша еврейска схема ми се върти в главата. От държавната гаранция зависи дали е възможна.
                    Ей ся слушах Главчев по нова, та питаха го ако някой фонд фалира държавата гарантира ли парите на хората. Главчев каза " ми сигурно ще ги гарантира", ама най не е запознат особено

Коментар

• Реформаторите заявиха, че ще гласуват против простия черешар .. в момента го казват
                      в студиото на нова тв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Изчезна оптимизма.Трагедия!! Коледното рали се превърна в коледна пързалка.
                        И ти ли се правиш на измекяр ?

Коментар

• Верно ли черешаря се оказа толкова тъп ?!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                            Десет години правя актюерски разчети за пенсионни фондове и да не разбера че държавата гарантира пенсионни сметки !?

Добре че се заговорихме с теб че да науча

Наздраве
                            http://www.dnevnik.bg/biznes/2010/10...ond_da_falira/

човек се учи докато е жив

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              като си мисля,,,,може би на БФБ ще има големи разпродажби и рали в обратната посока.....е дано не съм прав
                              До нова година ще подпират

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                като си мисля,,,,може би на БФБ ще има големи разпродажби и рали в обратната посока.....е дано не съм прав
                                Надали

Коментар

Working...
                                X