IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Май забравихте ,че точно Раданчо доведе Борисоф на власт .....
    Забравяте ,че с Кунева бяха готови на всичко само да са във властта....
    Забравяте че те докара Симеонов във властта
    Забравяте че направиха коалиция с Гоце.....
    Та спрете да ги Фалите ,защото са най голямата измет.....
    И ще си понесат отговорността за това....
    60% от реформаторите се отказват от това да са избрали Борисоф за премиер....
    Така ,че все едно са гласували за Герб.....и втори път няма да сгрешат ,както електората на Патриотите и АБВ....
    Монти, Монти, разбирам те че си искал ГЕРБ и ДПС да управляват, но за радост ги има РБ. Стига си плюл без основание. Искали на всяка цена да са във властта, мен ако питаш избирателите им искат да свършат нещо полезно - да спират глупостите на ББ и да подкрепят добрите му идеи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Така ,че все едно са гласували за Герб.....и втори път няма да сгрешат ,както електората на Патриотите и АБВ....
      И ще гласуват, за комунистите???

Коментар

• Ще къртим ли миФки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          Викаш Лорд Рейдън ще спаси Б-я.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Да, много точен Радан по БНТ. Благодаря Дидо че обърна внимание.
            Препоръчвам да се изгледа видеото:

Трус в коалицията заради втората пенсия – разговор с Радан Кънев

Присъствието на такива политици и на РБ като цяло в сегашното управление вдъхва искрицата надежда от която България така се нуждае!
            Викаш Лорд Рейдън ще спаси Б-я.
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Каква голяма борсова драма,истински" Туйнпикс".

Коментар

• Пич, аз живея в тази държава, а ти?
                Last edited by pepe1234; 17.12.2014, 12:00.

Коментар

• Вие сте много, много странни хора. Вместо да се радвате, че ще купуваме евтини акции! Не ви разбирам. Само Бойко Борисов - най-добрите си печалби направих 2012 година
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    Псна ми от някакви калинки, ебаси глупостта от тук половината форум ще се справи по-добре от този финансов министър. Няма такава олигофения. Нямам идея как е възможно доказани кретеноиди, да управляват държава.
                    Идеята е съветска, робуваме и до днес.
                    Общо взето - поставяш на ръководни постове най-глупавия и най-послушния другар, който не задава въпроси, удобен е, изпълнява всичко и не досажда с разсъжденията си. Целта е тотално подчинение, а не развитие и растеж.
                    За развитието и растежа се грижат други удобни и глупави другари и накрая, ей ти го фалита..
                    Last edited by Хайърсъзов; 17.12.2014, 11:56.

Коментар

• Писна ми от някакви калинки, ебаси глупостта от тук половината форум ще се справи по-добре от този финансов министър. Няма такава олигофения. Нямам идея как е възможно доказани кретеноиди, да управляват държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
                        За мен големият въпрос е ЗАЩО?
                        Защо ще отваряш кутията на Пандора във време на политическа нестабилност и абсолютно политическо недоверие?Какво ги кара да бързат?Какво знаят те,което ние не знаем?Какво кара една "дясна"партия да прокарва идеи за добрия стопанин ДЪРЖАВАТА?Струва ми се,че отговора на тези въпроси никак няма да ни хареса,а той ще лъсне.Ако не сега то....................................
                        А ако това мине,смятам че ПФ ще се разделят с огромен ресурс.В държава в която 400000-500000 работещи семейства са пряко свързани с нея и я възприемат като майка и мащеха,където бизнесът е дума олицетворяваща кражба и корупция и където винаги ще се намери поне една вестникарска група която да ги насочи към кошарата избрана от власт имащите,това упражнение никак не е трудно.
                        И аз вчера зададох същия въпрос и дори опитах да формулирам субективния си отговор.
                        Тук акценитрам на твърдението ти, че герб е дясна партия. Те със сигурност твърдят, че са и искат да бъдат третирани като такива.
                        Какво е ляво и дясно?
                        Когато ме докарат до бяс и аз върша глупости, включително да драсна някоя простотия във "политиката", та там неотдавна опитах да поставя този въпрос.
                        В по-раншни времена беше относително лесно, лявото и дясното се различаваха доста лесно заради отликите им по отношение на собствеността.
                        Сега е доста по-трудно и много субекти спекулират с това. С риск да бъда осмян и остро и справедливо критикуван от някои студент политолог , ще споделя отново.
                        Моето лично разбиране за дясно и ляво в личен план се поизмести в друга посока и категорично скъса с мисловни щампи, исторически клейма и формализъм. Това са сложни категории с обемисто съдържание, но все трябва да има нещо същностно, което ги основно ги отличава.
                        Дясно е: да си активен, съзидателен, творящ, търсещ работата, проблемите, предизвикателства поради лични подбуди.
                        Ляво е: акцентираш върху това, някой (най-добре ти да получи право да преразпределя за "общо благо".
                        Дясно - сърцевината е работа, съзидание. Дори и когато го правиш с основен мотив резултатът да остане лично за теб, ясно е, че в обществен план дългосрочно това може да работи само ако и останалите имат условия за работа, съзидание, които не са по-лоши от твоите.
                        Ляво - сърцевината е разпределяне на резултата. Искаш да създадеш условия за концентриране на максимално голяма част от обществения ресурс на място, където ти ще решиш за неговото предназначение.

Герб не е дясна партия.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          ++
                          Знаеш, че съм ти фенче в опозиция, но нека ти сложа един + от игнора
                          В допълнение на казаното - Изумително е, партията наричаща себе си дясна, да се мъчи да гради капитализъм чрез социализъм, ???!
                          Не пълна лудница, а не знам какво може да е !?
                          A може би e Пълна боза в черешарската глава )))
                          Истински и последователно десен е само Радан, реално дори Кунева се изкушава да залита идейно в център-ляво... А ГЕРБ не мисля, че изобщо са дясна партия, поне с нищо не са показали, че са. Особено притеснително за икономиката и публичните финанси е фактът, че ГЕРБ системно елиминират и малкото свои кадри, които имат нормално мислене и идеи - така елиминираха Трайков, сега доколкото виждам същото сполетя Делян Добрев. Батята беше постнал линк от интервю в БГ Он Еър, където Добрев се изказа супер адекватно и то с нечуван за България акцент върху значението на капиталовия пазар в БГ. Но ето че не му се дава думата, а визията я градят незнайни Менди, Владита, които просто се чудя как някой може да нарече експерти...

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                            Тази сутрин по БНТ Радан беше повече от категоричен, че това предложение, което той директно обяви като малоумно, няма да мине в парламента, защото няма реална подкрепа за него от никой освен от ГЕРБ. Щом и Румен Петков в друго студио след това потвърди, че не подкрепят решението и че такива проекти не се пишат за час на коляно, то мисля, че има голям шанс все пак да не влезем в този меко казано лош сценарий.
                            Да, много точен Радан по БНТ. Благодаря Дидо че обърна внимание.
                            Препоръчвам да се изгледа видеото:

Трус в коалицията заради втората пенсия – разговор с Радан Кънев

Присъствието на такива политици и на РБ като цяло в сегашното управление вдъхва искрицата надежда от която България така се нуждае!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Не знам какво скачаш срещу президента. Един от малкото точни политици в БГ е!
                              Казва че отлагането което направиха със синдикатите не е добре!

А Боко наистина най-сетне трябва да загрее че черешаря само в скандали и простотии го вкарва и още няколко такива гафа ще му изядат главата.
                              Да слуша РБ, да съгласува с тях подобни идеи за да не се излага пред цяла България че и света!
                              ++
                              Знаеш, че съм ти фенче в опозиция, но нека ти сложа един + от игнора
                              В допълнение на казаното - Изумително е, партията наричаща себе си дясна, да се мъчи да гради капитализъм чрез социализъм, ???!
                              Не пълна лудница, а не знам какво може да е !?
                              A може би e Пълна боза в черешарската глава )))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                На ЕС не им трябва втора Унгария и се надявам да влеят разум.
                                ББ ги слуша за разлика от Орбан.
                                Според мен, ББ не може повече от това. Той друго по-хубаво от това сам не може да направи, освен да слуша. Мисли си, че назначава съответен компетен и верен кадър, от когото може да почерпи акъл какво да прави в съпътсващите го проблеми свързани с управлението. И точно там става проблема, че слуша един прост черешар, който е създал илюзията за компетентност. Как можахме да случим на най-безхаберния възможен черешар!? Дано се усети ББ, че като се оставя да го водят за носа черешаря и подгласниците, ще има да си пати. И дано по-бързо да се усети, че да не се налага пак да се снишава в опозиция...
                                Last edited by precakanoto; 17.12.2014, 11:15.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X