Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Май забравихте ,че точно Раданчо доведе Борисоф на власт .....
Забравяте ,че с Кунева бяха готови на всичко само да са във властта....
Забравяте че те докара Симеонов във властта
Забравяте че направиха коалиция с Гоце.....
Та спрете да ги Фалите ,защото са най голямата измет.....
И ще си понесат отговорността за това....
60% от реформаторите се отказват от това да са избрали Борисоф за премиер....
Така ,че все едно са гласували за Герб.....и втори път няма да сгрешат ,както електората на Патриотите и АБВ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеВикаш Лорд Рейдън ще спаси Б-я.
Май забравихте ,че точно Раданчо доведе Борисоф на власт .....
Забравяте ,че с Кунева бяха готови на всичко само да са във властта....
Забравяте че те докара Симеонов във властта
Забравяте че направиха коалиция с Гоце.....
Та спрете да ги Фалите ,защото са най голямата измет.....
И ще си понесат отговорността за това....
60% от реформаторите се отказват от това да са избрали Борисоф за премиер....
Така ,че все едно са гласували за Герб.....и втори път няма да сгрешат ,както електората на Патриотите и АБВ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, много точен Радан по БНТ. Благодаря Дидо че обърна внимание.
Препоръчвам да се изгледа видеото:
Трус в коалицията заради втората пенсия – разговор с Радан Кънев
Присъствието на такива политици и на РБ като цяло в сегашното управление вдъхва искрицата надежда от която България така се нуждае!Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПсна ми от някакви калинки, ебаси глупостта от тук половината форум ще се справи по-добре от този финансов министър. Няма такава олигофения. Нямам идея как е възможно доказани кретеноиди, да управляват държава.
Общо взето - поставяш на ръководни постове най-глупавия и най-послушния другар, който не задава въпроси, удобен е, изпълнява всичко и не досажда с разсъжденията си. Целта е тотално подчинение, а не развитие и растеж.
За развитието и растежа се грижат други удобни и глупави другари и накрая, ей ти го фалита..Last edited by Хайърсъзов; 17.12.2014, 11:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеЗа мен големият въпрос е ЗАЩО?
Защо ще отваряш кутията на Пандора във време на политическа нестабилност и абсолютно политическо недоверие?Какво ги кара да бързат?Какво знаят те,което ние не знаем?Какво кара една "дясна"партия да прокарва идеи за добрия стопанин ДЪРЖАВАТА?Струва ми се,че отговора на тези въпроси никак няма да ни хареса,а той ще лъсне.Ако не сега то....................................
А ако това мине,смятам че ПФ ще се разделят с огромен ресурс.В държава в която 400000-500000 работещи семейства са пряко свързани с нея и я възприемат като майка и мащеха,където бизнесът е дума олицетворяваща кражба и корупция и където винаги ще се намери поне една вестникарска група която да ги насочи към кошарата избрана от власт имащите,това упражнение никак не е трудно.
Тук акценитрам на твърдението ти, че герб е дясна партия. Те със сигурност твърдят, че са и искат да бъдат третирани като такива.
Какво е ляво и дясно?
Когато ме докарат до бяс и аз върша глупости, включително да драсна някоя простотия във "политиката", та там неотдавна опитах да поставя този въпрос.
В по-раншни времена беше относително лесно, лявото и дясното се различаваха доста лесно заради отликите им по отношение на собствеността.
Сега е доста по-трудно и много субекти спекулират с това. С риск да бъда осмян и остро и справедливо критикуван от някои студент политолог, ще споделя отново.
Моето лично разбиране за дясно и ляво в личен план се поизмести в друга посока и категорично скъса с мисловни щампи, исторически клейма и формализъм. Това са сложни категории с обемисто съдържание, но все трябва да има нещо същностно, което ги основно ги отличава.
Дясно е: да си активен, съзидателен, творящ, търсещ работата, проблемите, предизвикателства поради лични подбуди.
Ляво е: акцентираш върху това, някой (най-добре тида получи право да преразпределя за "общо благо".
Ляво - сърцевината е разпределяне на резултата. Искаш да създадеш условия за концентриране на максимално голяма част от обществения ресурс на място, където ти ще решиш за неговото предназначение.
Герб не е дясна партия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение++
Знаеш, че съм ти фенче в опозиция, но нека ти сложа един + от игнора
В допълнение на казаното - Изумително е, партията наричаща себе си дясна, да се мъчи да гради капитализъм чрез социализъм, ???!
Не пълна лудница, а не знам какво може да е !?
A може би e Пълна боза в черешарската глава)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеТази сутрин по БНТ Радан беше повече от категоричен, че това предложение, което той директно обяви като малоумно, няма да мине в парламента, защото няма реална подкрепа за него от никой освен от ГЕРБ. Щом и Румен Петков в друго студио след това потвърди, че не подкрепят решението и че такива проекти не се пишат за час на коляно, то мисля, че има голям шанс все пак да не влезем в този меко казано лош сценарий.
Препоръчвам да се изгледа видеото:
Трус в коалицията заради втората пенсия – разговор с Радан Кънев
Присъствието на такива политици и на РБ като цяло в сегашното управление вдъхва искрицата надежда от която България така се нуждае!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам какво скачаш срещу президента. Един от малкото точни политици в БГ е!
Казва че отлагането което направиха със синдикатите не е добре!
А Боко наистина най-сетне трябва да загрее че черешаря само в скандали и простотии го вкарва и още няколко такива гафа ще му изядат главата.
Да слуша РБ, да съгласува с тях подобни идеи за да не се излага пред цяла България че и света!
Знаеш, че съм ти фенче в опозиция, но нека ти сложа един + от игнора
В допълнение на казаното - Изумително е, партията наричаща себе си дясна, да се мъчи да гради капитализъм чрез социализъм, ???!
Не пълна лудница, а не знам какво може да е !?
A може би e Пълна боза в черешарската глава)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНа ЕС не им трябва втора Унгария и се надявам да влеят разум.
ББ ги слуша за разлика от Орбан.Last edited by precakanoto; 17.12.2014, 11:15.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар