Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз предлагам да оставим нещата каквито са, защото нищо вече не можем да променим. Твърде късно е. Нека си изживеем катарзиса и един ден живот и здраве нашите деца ще живеят по-добре. Не може да стане по-добре, преди да стигнем дъното, а уви още не сме го стигнали. Сега гледайте сами да си осигурите пенсията като търгувате активно и/или като търсите своите възможности извън финансовата сфера, въпреки средата която ни заобикаля. Светът не е заплаха, а възможности! А светът е голям.Last edited by Чичо Манчо; 17.12.2014, 13:15.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКак е ралито?
Горанов май му развя флагчето още на старта..
типично ...
Коментар
-
Аз предлагам да оставим нещата каквито са, защото нищо вече не можем да променим. Твърде късно е. Нека си изживеем катарзиса и един ден живот и здраве нашите деца ще живеят по-добре. Не може да стане по-добре, преди да стигнем дъното, а уви още не сме го стигнали. Сега гледайте сами да си осигурите пенсията като търгувате активно и/или като търсите своите възможности извън финансовата сфера, въпреки средата която ни заобикаля. Светът не е заплаха, а възможности! А светът е голям.
Коментар
-
Монти, оставяш впечатление на човек от тези дето са недоволни и не харесват никой, намира всички за лоши и грешни и единственото което не става ясно е реално какво предлагаш?!
РБ да могат да натиснат и да направят нещо за седебната реформа, да помогне Москов за изкарването на Бърза помощ от дупката в която е, да спрат това безумие с пенсионните фондове ... това само да е пак ще ми е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПросто е супер грозно. Убиха малките със слугинаж, елиминираха средната класа, убиха здравна система, убиха съдебна система, образователна система, сега убиват финансовата, отдавна замина законодателна власт и изпълнителна власт. Нищо не остана, нищо. На малките деца е ясно, че малките предприятия градят 90% от икономиката, но от 25 години все едно и също големите(олигарсите) се обслужват другите кучета ги яли, но системата не е вечна. Големият "бизнес" е един политически елити всякакви и все с една и съща цел -да го обслужват. И да сложат по нещо в джобчето. Само дето идиотите вече 25 години режат клона на който седят. Ако щеш когато народа е добре и икономиката ще има и повече за завлачване, а сега какво стана. Всичко е убито и няма откъде, ми няма да има господа. Ако искате да има направете истински реформи, колкото и болезнени!!! Оправете икономиката и вскички системи пък тогава влачете колкото искате...
ПСЛ. Отдавна няма ляво, дясно, център и т.н. идиеология отдавна няма, има само слугинаж и евтин популизъм. Хабите си енериията напразно с подобни размишления.
Систематизирам в три точки това, което бях написал и преди няколко дни:
Основен проблем 1: Слаб и зависим политически елит (проблем на две поколения)
Основен проблем 2: Демографско-социална катастрофа в следствие на грешна политика водена от този политически елит (проблем засега необратим)
Основен проблем 3: Култура на обществото (това, за което сами сме си виновни)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеМонти, странно е наистина, но все пак бмб получи доста проценти.
Да ти кажа, аз като му гледах изражението, излъчването и езика на тялото, склонен съм да мисля, че този път и при тези условия по-скоро въобще не искаше да с е захваща с изпълнителната власт.
Бил е принуден от субект, комуто не може да откаже! Възможностите не са толкова много. Единият, другият, а може и двата.
Този субект знае и разбира, че в страната ни от нещо малко може да се случи голяма беля, а точно сега такива събития са нпериемливи.
Основният инженер-дизайнер по-скоро не е Радан.
Е, говоря си без претенции и ангажимент ...но да разкарат ПФ.....,ама ПФ са като пиявици.....
Пес са отказали такава подкрепа ,но се хвана рибка от ренегатите от АБВ....
Затова АБВ не ги искат в ПЕС....
Това е истината....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗнаете ли колко плащаме годишно по лихвите....милиард лева а през 2016 какво ще стане....
Колкото за цялото МВР.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение+1
Тогава няма да имат какво да спират.....
Въпроса се решаваше с приетото им обещание...
Коалиция с ГЕРБ без Борисф ,Цветанов и Дянков....
Да виждаш нещо да се е променило.....
Този дълг от 8 милиард е само начало...
Знаете ли колко плащаме годишно по лихвите....милиард лева а през 2016 какво ще стане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Май забравихте ,че точно Раданчо доведе Борисоф на власт .....
Да ти кажа, аз като му гледах изражението, излъчването и езика на тялото, склонен съм да мисля, че този път и при тези условия по-скоро въобще не искаше да с е захваща с изпълнителната власт.
Бил е принуден от субект, комуто не може да откаже! Възможностите не са толкова много. Единият, другият, а може и двата.
Този субект знае и разбира, че в страната ни от нещо малко може да се случи голяма беля, а точно сега такива събития са нпериемливи.
Основният инженер-дизайнер по-скоро не е Радан.
Е, говоря си без претенции и ангажимент ...
Коментар
-
Просто е супер грозно. Убиха малките със слугинаж, елиминираха средната класа, убиха здравна система, убиха съдебна система, образователна система, сега убиват финансовата, отдавна замина законодателна власт и изпълнителна власт. Нищо не остана, нищо. На малките деца е ясно, че малките предприятия градят 90% от икономиката, но от 25 години все едно и също големите(олигарсите) се обслужват другите кучета ги яли, но системата не е вечна. Големият "бизнес" е един политически елити всякакви и все с една и съща цел -да го обслужват. И да сложат по нещо в джобчето. Само дето идиотите вече 25 години режат клона на който седят. Ако щеш когато народа е добре и икономиката ще има и повече за завлачване, а сега какво стана. Всичко е убито и няма откъде, ми няма да има господа. Ако искате да има направете истински реформи, колкото и болезнени!!! Оправете икономиката и вскички системи пък тогава влачете колкото искате...
ПСЛ. Отдавна няма ляво, дясно, център и т.н. идиеология отдавна няма, има само слугинаж и евтин популизъм. Хабите си енериията напразно с подобни размишления.Last edited by pepe1234; 17.12.2014, 12:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИскали на всяка цена да са във властта, мен ако питаш избирателите им искат да свършат нещо полезно - да спират глупостите на ББ и да подкрепят добрите му идеи!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМонти, Монти, разбирам те че си искал ГЕРБ и ДПС да управляват, но за радост ги има РБ. Стига си плюл без основание. Искали на всяка цена да са във властта, мен ако питаш избирателите им искат да свършат нещо полезно - да спират глупостите на ББ и да подкрепят добрите му идеи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеИ ще гласуват, за комунистите???
Следващото правителство ще е голяма коалиция......и всички ще крадат заедно....
После може да помислим за мажоритарни избори и там като видим какво става ще отидем на президенска република.....
Ама този президент ще управлява само 5 милиона...
Коментар
Коментар