IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Истината е ,че и аз не очаквах толкова дълго мечо присъствие на борсата.....
    Вярно имаше причини...
    Кризата КТБ-икономика
    Избори- политическа несигурност
    външни отношения- Русия ,Украйна ,Южен поток....
    Но след ноември имаше законно правителство с най много преставени.....в него...
    В КТБ са решени повечето проблеми...
    В Украйна има затишие....
    Вярно ГЕРБ са некадърни ,реформаторите са нагли иалчни , АБВ са ренегати , патриотите са са нагаждачи и службогонци ,ДПС са в сянка и управляват по същия начин ....но има правителство и много заеми за движение на икономиката.....
    А стана дявол на магаре....
    Изтъкнатото е вярно и неизбежно води до много въпроси и подозрения. Защо все пак мецаните безчинстват, а не си кротуват кротко в бърлогите.
    Тук му е мястото да се присетим отново и за изказаните от дддд съображения в посока на перспективите за разтеж на бвп. Той настойчиво приканваше да бъдат намерени контрамотиви, които да опровергават тезата му за очаквания значителен ръст на някои макропоказатели, но такива по-скоро не бяха изложени (доколкото прегледах набързо). Това виждане, Монти, също е в посока на твоите разсъждения и чудения и естествено иде въпросът: Къде все пак се крие основната причина за видимия страх?

Изтъквал съм вече, че за най-голямо съжаление страната ни загуби обществения ресурс за устойчив растеж. А само такъв растеж (и то с много ускорени темпове) би могъл в средно и дългосрочна перспектива да реши острите проблеми. Не съм сигурен дали това се вижда и споделя, не държа дори да съм прав, всъщност по-добре е даже да греша. Не е изключено обаче, всички икономически субекти (вкл. ние тук) дори и подсъзнателно да се съобразяваме с една недобра перспектива пред страната. Времевият хоризонт е хлъзгав.
    Изложеното общо виждане не би трябвало да е конкретна причина за моментното състояние на бфб, все пак.

Има нещо друго. Ти се чудиш, дддд също изтъква мотиви в посока на основания за положително развитие, кратко и средносрочно.
    Аз ще си кажа субективно за мен. Опитът да се пипне втория стълб на пенсиите по един такъв глупашки, упорит, инатлив и какъв ли още не несмилаем за здравия разум начин, за мен е индикация, че има нещо много застрашително. Не мога да съм сигурен за същностната причина, тя упорито се прикрива. Цялостният мизансцен ми навява мисли и чувства за риск, значителен при това. Докато не се внесе яснота по тази тема, оставам с негативни нагласи.
    Не продавам. Въпреки всичко.

Коментар

• Аз пък не мога да разбера какво сте недоволни като пада борсичката. За мен е много добре да падне още, че да стигне и до моите поръчки и да ги изпълни. Ще бъда много доволен, защото са още по-налоду. Така че продавайте, моля!

Коментар

• Парламентът ще въвежда гарантирана доходност за пенсионните фондове

http://www.capital.bg/politika_i_iko..._dohodnost_za/

Единственият инструмент в портфейлите им, който могат да бутат за доходност, са акциите на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Първо си отидоха овцете, а после и овчарите- сега са останали само пасищата и си чакат новите популации
          Важното е че рибарите сме тук.
          Ще чакаме следващото зарибяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            http://www.telegraph.co.uk/finance/e...sset-boom.html

RBS bets ECB blitz to reach €4.5 trillion and reignite asset boom
            та така брат таквизи новинки са само в наш ущърб щото гнидите смучат , тъз пара ще я вземат от нас у булгаристан . софка ще тръгне когато нещо фалира , ей сега например в близко бъдеще ще фалираме гърция чак тогава може да отскочим . брутално а

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Първо си отидоха овцете, а после и овчарите- сега са останали само пасищата и си чакат новите популации
              Ако си лош стопанин резултатът винаги е един и същ,накрая и овцете нама да искат
              да ги гледаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                http://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/...-nosa-za-nego/

Ето това е,против уроки,главоболие
                спад на борсата.
                Това е съвет за жени, не за хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Стара истина е ,че преди да издоиш овцата трябва да и дадеш да яде.Като не и даваш
                  да яде тя от глад ще умре и овца няма да имаш.

Коментар

• споко дакса следобедка ще падне ние ще върнем

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      кво стааааааааа ве . дакса нали катери ние пак нещо . монти ти ли го направи това
                      Стара истина е ,че преди да издоиш овцата трябва да и дадеш да яде.Като не и даваш
                      да яде тя от глад ще умре и овца няма да имаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Вярно имаше причини...
                        Кризата КТБ-икономика
                        Вярно ГЕРБ са некадърни ,реформаторите са нагли иалчни , АБВ са ренегати , патриотите са са нагаждачи и службогонци ,ДПС са в сянка и управляват по същия начин ....но има правителство и много заеми за движение на икономиката.....
                        търпение му е майката..
                        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• http://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/...-nosa-za-nego/

Ето това е,против уроки,главоболие
                          спад на борсата.

Коментар

• кво стааааааааа ве . дакса нали катери ние пак нещо . монти ти ли го направи това

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              До май месец не чакайте светлина в тунела
                              Вярно имаше причини...
                              Кризата КТБ-икономика

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Ще биете ли мечетата по дупетата
                                Не разваляй ралито де...

Коментар

Working...
                                X