If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Опитват се хората да ограничават загуби и затварят позициите си.
Нормално.
Не знам какви загуби ще ограничават, предвид факта че се разпродават на цени на акциите от преди 1.5 години... а някои дори от 3-4 години (Еврохолд например).
Единственото ми обяснение, че разродават инсайдъри, които са разбрали (дано да излезе невярно), че Боко Тиквата и компания няма да се откажат от "пенсионното малоумие"....
тоя петрол тръгна по стъпките на цеко миневите хакции - разправях им аз, на логаритчина пресичане и тест и после рязане на обема на долу , те не ми вярват . аз затуй само булшити мошевски купувам няма де да сбъркам - от 0,00002 стинки най много на 0,00001 стинки
тоя петрол тръгна по стъпките на цеко миневите хакции - разправях им аз, на логаритчина пресичане и тест и после рязане на обема на долу , те не ми вярват . аз затуй само булшити мошевски купувам няма де да сбъркам - от 0,00002 стинки най много на 0,00001 стинки
БФБ ще е малката секира от спада на суровините.
По-голямата ще бъде да се изпълни планирания бюджет на държавата ни при бързо намаляващи приходи от износа, защото ние по-принцип нямаме развито потребление и все на износ разчитаме. Отделно, зависи този спадащ приток на конвертируема валута от износа на поевтиняващи суровини как ще се отрази и на стабилитета на борда у нас.
Определено новината не е добра.
Знаеш ли каква е структурата на износа ни и НЕТО колко суровини изнасяме спрямо общия обем на износа, та дрънкаш такива глупости
Новините от последните дни за сриващи се цени на суровините дали се отразяват на нашата борса? Дали спада тези дни не се дължи на факта че износът ни е главно на суровини, като горива (30%), мед (12%), и други, а те поевтиняват?
По-скоро очакванията за корекции на всички пазари гарнирано с нашите политици.
Oт медта ще бъдем ударени със сигурност, там мечия пазар едва започва...
БФБ ще е малката секира от спада на суровините.
По-голямата ще бъде да се изпълни планирания бюджет на държавата ни при бързо намаляващи приходи от износа, защото ние по-принцип нямаме развито потребление и все на износ разчитаме. Отделно, зависи този спадащ приток на конвертируема валута от износа на поевтиняващи суровини как ще се отрази и на стабилитета на борда у нас.
Определено новината не е добра.
Новините от последните дни за сриващи се цени на суровините дали се отразяват на нашата борса? Дали спада тези дни не се дължи на факта че износът ни е главно на суровини, като горива (30%), мед (12%), и други, а те поевтиняват?
Oт медта ще бъдем ударени със сигурност, там мечия пазар едва започва...
Коментар