If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
разбира се че излиза институционален иснвеститор!!!!
виж обемите! и факта, че се продават само по няколко позиции от Софикс!
Имам 3 покупки днес, и 3-те са от различни посредници. Не съм съгласен, че обемите са големи. Да, продават се няколко позиции, но просто с характерна акционерна структура - хора, разчитащи главно на спекула. Може и да излиза някой голям, но няма тенденция да се прави масово от всички такива. Ако това стане ще видим мнооооого по-големи обеми според мен.
при наличието на толкова много кеш и ниски лихви и прочие значи говорим за нещо много лошо и много голямо което идва
И кво ли е това
Животното бойкоборисов премиер и черешарят горанов - финансов министър - какво по-лошо от това? С тия двамата Софикс и на стартовото ниво от 100 пункта може да слезе... да не говорим какво чака цялата държава.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
инфлация абсурд при падащи цени на нефт,по скоро едно скорошно регионално конфликтче където я бъдем замесени я покрай нас нещо ----това ми се мъдри защото всичко друго си е ок
Във въздуха хвърчат части от рога и копита... и перушина от кудкудяци оптимисти.
Мушмороче дано децатат ти живеят в булгаристан и да бъдат така леко намачкани в бъдеще от реалноста.ти такова им пожела.или ти ще ти пратиш при британските гейове може би.съсъсъ
Мислиш като Пантерата, че днес продават "необикновени инвеститори"? Аз пък мисля, че е точно обратното, съдейки по средната стойност на сделките. Стотици сделки с малки стойности. Не виждам да излиза голям, но може и да бъркам, разбира се...
Много сме се филмирали с тези пенсии ми се струва
разбира се че излиза институционален иснвеститор!!!!
виж обемите! и факта, че се продават само по няколко позиции от Софикс!
Мислиш като Пантерата, че днес продават "необикновени инвеститори"? Аз пък мисля, че е точно обратното, съдейки по средната стойност на сделките. Стотици сделки с малки стойности. Не виждам да излиза голям, но може и да бъркам, разбира се...
Много сме се филмирали с тези пенсии ми се струва
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
братле за да се натиска така надолу и да се разпродава яко не от теб или мен или обикновения инвеститор значи следва нещо много лошо за което нито ти нито аз нито обикновения инвеститор има идея какво ще е.да при наличието на толкова много кеш и ниски лихви и прочие значи говорим за нещо много лошо и много голямо което идва
Коментар