IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 77, хората носят отговорност само за себе си. Неправилно е да вменяваш на България отговорността да се грижи за хората в обедняваща Русия. Освен това морала е относително нещо. Примерно според Путин да нападне съседна Украйна в следствие на което да умрат до сега около 10 000 човека и да докара около 200 милиона в двете държави до мизерия е нормално. Според мен не е. Следователно ние като българи трябва да се грижим първо за собствените си интереси и чак тогава ако сме помолени и имаме възможност да помагаме на другите. Това са елементарни житейски првила. Насила не можеш да направиш добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Според мен няма нищо по-справедливо от това да има данък и ви призовавам за по-малко егоизъм и повече трезви оценки. Все пак с тази работа се занимаваме над средното равнище като доходи хора, а и данък дивидент е само 5%. Държа да отбележа, че огромната част от активите ми са в акции и постоянно вадя и влагам средства /т.е. бих бил засегнат най-много/. Освен това мисля, че това е най-доброто управление в БГ от 2005 г. насам. Знам, че малко хора /да не кажа николко/ няма да са съгласни, но който мисли различно, нека просто да каже кое управление е било по-добро . Освен това нека каже и какво предлага като алтернатива предвид гласоподавателите ни.

Смени си хаповете едно е ясно софармата ще избие рибата, както е тръгнало

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        ....
        В момента тече най-голямата промяна в богатството на световен мащаб от 2000 година насам. Важното е, че този път сме от правилната страна. Преди врем си говорихме за промяната на бизнес циклите на финансови и реални активи. В момента губят туземците от развиващият се свят, при това не всички, и печели запада.
        Аха, щом си от правилната страна-всичко е ок.
        Така ли?
        Справедливост, морал???
        А, господин либерал?
        На туземците долар на ден им стига според теб?
        Или... май им е много????
        Ама какви "глупости" ме интересуват мен???
        Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Етичните аргументи може да са добри, но това не променя факта че правителството влошава ситуацията.

Коментар

• Според мен няма нищо по-справедливо от това да има данък и ви призовавам за по-малко егоизъм и повече трезви оценки. Все пак с тази работа се занимаваме над средното равнище като доходи хора, а и данък дивидент е само 5%. Държа да отбележа, че огромната част от активите ми са в акции и постоянно вадя и влагам средства /т.е. бих бил засегнат най-много/. Освен това мисля, че това е най-доброто управление в БГ от 2005 г. насам. Знам, че малко хора /да не кажа николко/ няма да са съгласни, но който мисли различно, нека просто да каже кое управление е било по-добро . Освен това нека каже и какво предлага като алтернатива предвид гласоподавателите ни.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Кабинетът подготвя данък върху операциите на капиталовите пазари

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...pazari-187963/
              Мисля ,че става въпрос за това което и АБВ предложиха -

..... става дума за т. нар. данък върху финансовите трансакции (financial transaction tax, FTT), за който една част от страните членки на Европейския съюз, включително и България, вече изразиха подкрепа, а някои държави дори и въведоха
              Last edited by puf paf; 24.01.2015, 16:57.

Коментар

• Само като чета думичките програма и анализ и ми е ясно ,че близките 1-2 години нема да се случи....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Повелителя на черешата май май отново се кани да брули горката Софка :
                  Велик е
                  Мечи тренд. Още сме в него и не изглежда скоро да излезем от него. Потсоянно се получават лоши новини, които може и да станат по-малко лоши, но пак са си лоши.

За последните 6 месеца няма нито една добра новина за БФБ. Нито една. Очакваните растежи на икономиката се резивизират надолу. ПФ се вкарват в несигурен режим. Сега и данък. А има още 3,5 години това правителство. Още много лоши новини могат да излезат.

Коментар

Кабинетът подготвя данък върху операциите на капиталовите пазари

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...pazari-187963/
                    Повелителя на черешата май май отново се кани да брули горката Софка :
                    Велик е

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                      Сложете си парите на влог, там няма данък...
                      .... най-добре в КТБ.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Знам, че има.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                          Има, имаа..!
                          Има, но на лихвата която в този случай е печалба. А тук не се знае върху какво ще е, не е същото да си на загуба и още да те дървосат.

Коментар

Кой ли го е измислил? Абе като не върви не върви.
                            Това идва от АБВ, те нали са правят на някакви неокейнсианци, тобинисти, кругМАНИ и че**джии
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                              Сложете си парите на влог, там няма данък...
                              Има, имаа..!

Коментар

• Сложете си парите на влог, там няма данък...

Коментар

Working...
                                X