If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Половината от компаниите от софикс имат отрицателна стойност .Другата половина изнасят за Русия или са свързани по някакъв начин с Русия и ОНД ,тва нещо няма как да качва
За непросветените ще поясниш ли какво е отрицателна стойност?
Половината от компаниите от софикс имат отрицателна стойност .Другата половина изнасят за Русия или са свързани по някакъв начин с Русия и ОНД ,тва нещо няма как да качва
Гледам и двата лагера стават нервни .... Недейте така. "Спокойствие и здрава храна" ... е казал народЪТ.
Немам нерви.... една песен на Т.Колев.......
миналата зима висях по цял ден на платформата за да не изпусна някоя сделка .... а сега я гледам най много един път и то за няколко минути.....
Мога да ти преразкажа седмичните сесии по позиции....
Започва с няколко сделки на Енемоно и енемона прив. ,после няколко акции се купуват на ХИм ,ССВ в горно ценово ,после няколко акции се продават на Атерата , Софарма и сие , после затишие , някоя сделка с ИХБГ , Монбат и ХИКА , после пак почивка , към 16 часа се разпродадат ХИМ ,ССВ и ЗХБГ ,към 16,30 се купят ЕУБГ , ССВ и ХИМ и ФИБ и софарма и накрая се купят по хиляда броя в ТИМ акциите.... и накрая на аукциона сделки на Енемона обик и прив....
Ами Равновесния (който твърди, че винаги познава!) каза, че сме в мечи пазар. Това означава, че още поне няколко месеца ще има възможности да се купуват акции на по-ниски цени.
Е той само преди няма и месец твърдеше, че сме в бичи пазар
Да са пазарували, и сега все още може, кой им пречи?!
Ами Равновесния (който твърди, че винаги познава!) каза, че сме в мечи пазар. Това означава, че още поне няколко месеца ще има възможности да се купуват акции на по-ниски цени.
Добра визия, споделям я и портфейла ми и участие на БФБ е на тази основа
Направиха голяма и скъпа грешка за всички тия гербаджии! Дано поне са си взели поука и повече да не шават много без да чуят партньорите си, и най-вече РБ.
Мисля че съвсем скоро мечетата отново ще станат бичета... просто ще си платят поредния скъп, но ценен урок, да не се подават така лесно на манипулации и паника
Да са пазарували, и сега все още може, кой им пречи?!
И между другото това с 1000 рубли за долар не е крайно мнение. Доларизацията на руската икономика ще доведе до там почти сигурно до края на годината ако Путин не си промени политиката. Като погледнеш излиза поредна криза и 50% още спад и долара удря 130 рубли. Става една миника паника още 50% спад и вече е на 260 рубли. Резервите на централната банка се изчерпват още 100% спад 520 рубли. банкова криза 1040 рубли. Силата на експоненциалния растеж или в случая спад.
И едни мармот седи и завива шоколадови бонбони Милка
Голем си "професионалист" с тези прогнози. А междувременно САЩ и Европа се готвят да обърнат палачинката след като видяха че са се застреляли в крака и как почват да губят информационната война и със всеки ден настъпва прелом в общественото мнение за водената политика към Русия. Но за големите професионалисти като теб това още не е видно... Машала и аферим!
Само цар долар съм признавал и не съм сбъркал.Бил без покритие бол само хартия.Много важно кой кво си дрънка.Важното е че всеки ден ми влизат доходи в долари и като ги пресметна в левове ми то страхотия бре.Туй да изкарваш пари за месец колкото струва един апартамент в средно голям град БГ-то в провинцията може да се случи само в Америка.Нека си я плюят колкото си искат.Скоро ще дойде лятото и пак ще съм на морето 4 месеца.
Абе будала.....стига простотии.....
Ние винаги сме на грешната страна.....
какво е богатство ....според теб....напечатани хартиики без покритие а бачкаторите били туземци....
Нали видя колко струва еврото.....
Швейцарските банкери ти го показаха......
Само цар долар съм признавал и не съм сбъркал.Бил без покритие бол само хартия.Много важно кой кво си дрънка.Важното е че всеки ден ми влизат доходи в долари и като ги пресметна в левове ми то страхотия бре.Туй да изкарваш пари за месец колкото струва един апартамент в средно голям град БГ-то в провинцията може да се случи само в Америка.Нека си я плюят колкото си искат.Скоро ще дойде лятото и пак ще съм на морето 4 месеца.
Nacheff, занимаваш се с дреболии. Дали България ще изхарчи 100 милиона лева повече или по-малко за отбрана е без значение. Губиш общата картина вглеждайки се в детайлите. Вероятно търсиш факти, които да подкрепят песимизма ти.
В момента тече най-голямата промяна в богатството на световен мащаб от 2000 година насам. Важното е, че този път сме от правилната страна. Преди врем си говорихме за промяната на бизнес циклите на финансови и реални активи. В момента губят туземците от развиващият се свят, при това не всички, и печели запада.
Абе будала.....стига простотии.....
Ние винаги сме на грешната страна.....
какво е богатство ....според теб....напечатани хартиики без покритие а бачкаторите били туземци....
Нали видя колко струва еврото.....
Швейцарските банкери ти го показаха......
Nacheff, занимаваш се с дреболии. Дали България ще изхарчи 100 милиона лева повече или по-малко за отбрана е без значение. Губиш общата картина вглеждайки се в детайлите. Вероятно търсиш факти, които да подкрепят песимизма ти.
В момента тече най-голямата промяна в богатството на световен мащаб от 2000 година насам. Важното е, че този път сме от правилната страна. Преди врем си говорихме за промяната на бизнес циклите на финансови и реални активи. В момента губят туземците от развиващият се свят, при това не всички, и печели запада.
Коментар