IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Не знам пичове, който както си го нареди.
    Аз с моя портфейл от "избушеняци" , днес като теглих чертата, доходността светна на +75% от нач. на годината
    Сега доста народ се сети че май не били избушеняци и взеха да ги купуват и харесват повече и от мен... Други пък още не са узрели за идеята, но след още 50-100% ЪП ще ги налазят и те...

Успех на всички.. и помнете: Парите не са най-важното
    То избушеняците повечето хора ги избягваме не заради начина по който растат, а заради начина по който падат.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
      Парламентарни избори съм сигурен и аз, че няма да има, може би и референдума, ако го има, няма да съвпада с ЕИ за парламент.

А иначе как да смееш да се хванеш за бас, който няма да зависи от гласа на суверена( не включвам в него, примерно на дон Цеци и цар Киро хората, които заради високият процент на гласували, решават изборите у България). Че имаш някакъв поглед, върху ситуацията в страната, недей да си мислиш, че си новия Нострадамус,
      Е ако искаш едно басче ,че референдума ще е през лятото и на него няма да идат повече от 30 %....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Уиски под Джони Уокър не съм падал и при Бай Тошо...
        И сега басовете, който се хващам са за черно Джони...
        За кабинета Орешарски съм спечелил вече дузина от такива новобранци като тебе...
        Сега ако няма избори за парламент на 25 май съм минал на божоле, водка смирноФ и стек хайнекен.....
        Чакам само указа на Президента Чехлю.... за да се изпълняват басовете..
        А от Политика полувината се отказаха от басове с мен....
        Парламентарни избори съм сигурен и аз, че няма да има, може би и референдума, ако го има, няма да съвпада с ЕИ за парламент.

А иначе как да смееш да се хванеш на бас за избор, който няма да зависи от гласа на суверена( не включвам в него, примерно на дон Цеци и цар Киро хората, които заради високият процент на гласували, решават изборите у България). Че имаш някакъв поглед, върху ситуацията в страната, недей да си мислиш, че си новия Нострадамус,
        Last edited by новобранецът; 11.03.2014, 21:05.

Коментар

• Не знам пичове, който както си го нареди.
          Аз с моя портфейл от "избушеняци" , днес като теглих чертата, доходността светна на +75% от нач. на годината
          Сега доста народ се сети че май не били избушеняци и взеха да ги купуват и харесват повече и от мен... Други пък още не са узрели за идеята, но след още 50-100% ЪП ще ги налазят и те...

Успех на всички.. и помнете: Парите не са най-важното

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            Ще пиеш "Блек Рам", а батковците, които ще ти продават ще пият "Пади".

Градацията я копвам от филма "Под прекритие", там е така - шефчетата пият "Пади", а другите се наливат със силата на една легенда

Уиски под Джони Уокър не съм падал и при Бай Тошо...
            И сега басовете, който се хващам са за черно Джони...
            За кабинета Орешарски съм спечелил вече дузина от такива новобранци като тебе...
            Сега ако няма избори за парламент на 25 май съм минал на божоле, водка смирноФ и стек хайнекен.....
            Чакам само указа на Президента Чехлю.... за да се изпълняват басовете..
            А от Политика полувината се отказаха от басове с мен....

Коментар

И това ще стане ....скоро..
              Ако дойде чичко Алианц .... тогава какво уиски ще пия....
              Ще пиеш "Блек Рам", а батковците, които ще ти продават ще пият "Пади".

Градацията я копвам от филма "Под прекритие", там е така - шефчетата пият "Пади", а другите се наливат със силата на една легенда
              Last edited by новобранецът; 11.03.2014, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Спокоо....
                И на твоята улица ще изгрее....
                Продаваш и се местиш в правилния отбор - на ТИМ....
                И това ще стане ....скоро..
                Ако дойде чичко Алианц .... тогава какво уиски ще пия....

Коментар

• Браво! Само така, при мен е + 1000лв и аз съм доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    То и днес ако недоволни има - ...-Кисията ми +7000 за дата
                    Абе таз кисия много секси бе
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• То и днес ако недоволни има - ...-Кисията ми +7000 за дата

Коментар

• и аз доволен днес , те така да е до края на годината, после ще видим ....
                        Софка UP 2000
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Рано бре поне да се стъмни

НЕ ПРЕЧИ, ДЪРПАШ ПЕРДЕТАТА И ......

Коментар

Някой ще пият от радост а някой от мъка....
                            Аз от вторите....
                            Три акции от мойте се рутат стабилно...
                            Енерго Про Продажби , Гагарин и БТН...други пет са в почивка
                            Даже и Петрол не можа да издърпа спада....а е голям процент...
                            Хаде пийте едно за здраве и успех и от мен...
                            Спокоо....
                            И на твоята улица ще изгрее....
                            Продаваш и се местиш в правилния отбор - на ТИМ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                              Голям купон днес Отивам довечера в колегата "15%" и почваме да помпаме яко смукача в чест на SOFIX - и за индекса, и за колегата.
                              Рано бре поне да се стъмни

Коментар

• по принцип булгаристан е девета дупка на кавала , ама като засвири кавала дельо хайдутин и дори зеленете човечета почват да питат - WHO DA FUCK IS DELYO

Коментар

Working...
                                X