IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една майка решила да провери какво е отношението на двамата си зетя който имала спрямо нея... Отишла на гости на голямата си дъщеря, преспаНа ла и на сутринта уж без да иска паднала в кладенеца и започнала да се дави, зетя скочил в кладенеца и я спасил, на сутринта пред къщата паркирано ново Ауди и бележка на стъклото с надпис;
    - за благодарност от баба ти зетко .
    След седмица майката повторила номера с малкия зет, той само погледнал в кладенеца и оставил тъща си да се удави, на следващата сутрин пред къщата било паркирано последен модел BMW и бележка на стъклото:
    - от признателният ти дядо...

На Жоро с пожелабние за успех в инвестициите на тъщата

Коментар

• Поздрав за всички спекуланти Metallica - Nothing Else Matters

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
        Искаш да ми кажеш, че си 70% в кеш ?
        Не..
        Разкарах час от спекулативните с голяма печалба и даже направих резервацияза почивка в чужбина с печалбата , за да не си променя мнението ,ако понеделник закъса продажбата...... / в понеделник ще има продължение/ и оставих дългосрочните...за мен са Василев и Енергото...
        В кеш са към 40 %.... засега.... не очаквах такова спихване и от ПФ като съгласие и Алианц.... та подарих част от ЕМКА на 2,3 на някои... и част от НИКА... затова ми е такъв голям процент ..

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Наздраве банда - хайде нова седмица, нов месец - атакаааа на СОФИКС 1000!
          този месец ще се изригва-от тук нататък само напред и нагоре
          Last edited by orakula; 30.03.2014, 22:36.

Коментар

• Нова седмица нов дамаджан

Коментар

• Наздраве банда - хайде нова седмица, нов месец - атакаааа на СОФИКС 1000!
              Last edited by tony1975; 30.03.2014, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                то по тъмно само не може, трябва и по светло(за диверсификация),че като пием да се и виждаме,а не само да се чуваме
                Аз диверсифицирах сутринта с една бира /някаква белгийска в кутия от "Пикадили"/ за изтрезняване.
                Сега обаче съм на любимата ми "Брестская зубровка" със сельодка, зелена салата и прясно сирене. Наздраве и много дивиденти през 2014-та !

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  А кой е казал че ще пием само вечерта?
                  то по тъмно само не може, трябва и по светло(за диверсификация),че като пием да се и виждаме,а не само да се чуваме

Коментар

• Туй за изграждането на което - викаш миджия - апосле черпаш ,иединье и пиенье..
                    Недвижимо Имущество

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Благодаря за интереса!!!!! Купих непублични и такива на НПО. Непубличните ме възнаградиха с 37% годишна доходност, ако не греша. Говорим за Соди АД. купени през 2013г. на средна цена 26,5лв. Коригирай ме, ако греша. Други акции в края на 2012, които купих са на Енергопро.. Там разчитам на капиталовата.......
                      В НИ СЪМ ВСЕ ОЩЕ НА 90%. Не съжалявам. Идеите свързани с НИ са разнообразни и обещаващи...
                      Не ги следя Содите, но като цяло мисля, че е добре да набиваш кеш и на други места, освен за НИ.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• извинявам се за отклонението от тематата,която е за оптимизма.....ама наздраве и от мен

Коментар

• Явно тая тема ви е омагьосала....некво вуду има. Ше зема да огранича писането тук да не ме фане и мене
                          А какво е НИ ?
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Айде наздраве и от мен .

Лорде, ти какво направи с идеята ти за покупка на акции? Купи ли нещо, или си остана верен на НИ?
                            Благодаря за интереса!!!!! Купих непублични и такива на НПО. Непубличните ме възнаградиха с 37% годишна доходност, ако не греша. Говорим за Соди АД. купени през 2013г. на средна цена 26,5лв. Коригирай ме, ако греша. Други акции в края на 2012, които купих са на Енергопро.. Там разчитам на капиталовата.......
                            В НИ СЪМ ВСЕ ОЩЕ НА 90%. Не съжалявам. Идеите свързани с НИ са разнообразни и обещаващи...

Коментар

пиите бързо че тая нощ е по-кратка!
                              А кой е казал че ще пием само вечерта?

Коментар

пиите бързо че тая нощ е по-кратка!
                                Ми да е шортим

Коментар

Working...
                                X