IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Отдавна му подсказахме, че там е пътник за под номинала и вероятно е кандидат за следващата чиста хартия, но не се сеща
    60 стинки нали.....
    А може и по малко...
    В момента се загрижих за милионите хвърлени от югкооп в Петрол ,когато купиха на 4,5 що не им подскажете и на тях или на василев че ще ги оправяна 5 лева...може и 20 стинти да ги купи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      http://www.miroivanov.com/2015/02/blog-post_16.html?m=1

МОНТИ, МИСЛИШ ЛИ ЧЕ Е ВЯРНО
      Та от сто години се знае че ГЕРБ и ДПС са вързани в Табака.....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Монти, чудя се ква светлина виждаш в Петрол-а в момента. Знам, че имаш и май това е единствената причина да ги хвалиш?
        Отдавна му подсказахме, че там е пътник за под номинала и вероятно е кандидат за следващата чиста хартия, но не се сеща
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Монти ВИНАГИ се движи в ГРЕШНАТА посока.

как е времето !
          Наздраве!
          Днес си изпълни постовете за алкохола и времето ...
          Остава следващия ..
          Ще бием ли мечетата....
          И накрая ....
          Много ми е гот!
          Отивай да спиш....

Коментар

• http://www.miroivanov.com/2015/02/blog-post_16.html?m=1

МОНТИ, МИСЛИШ ЛИ ЧЕ Е ВЯРНО

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Кажи една акция освен Трасе ,която си заслужава да се купува.....освен БТН и Гагарин и Петрол.....
              Трасе ,когато трябваше я купувах ,както Енерго Про мрежи и продажби и НИКА........
              къде ли е пончо да ми каже че 3.70 сие минавка за тази акция....продажбата...
              Не е препоръка...
              Tраце не я препоръчвам, особено на себе си Иначе как си ги избрал - все дирижабълчета )))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Днес защо така започваме на плюс.!?, Да не би да са пуснали гърчулята да си ходят !?
                Монти, ако не се беше заклещил в петрола гагарин и сие, сега щеше да купуваш ръстови папири
                Монти ВИНАГИ се движи в ГРЕШНАТА посока.

Коментар

Много страшна тази борса, щом и на мечетата да им треперят крачетата...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Специално за феновете на Петрол:
                    http://www.investopedia.com/terms/a/anchoring.asp
                    http://www.investopedia.com/terms/f/...dependence.asp

И БФБ мечките могат да го прочетат, и за тях ще е полезно
                    Разбира се.....
                    ще обсъдим търговски похвати....
                    Много сме добри .....когато нема клиенти да ги вържем...да си купуват ефтино....

с 100% над равновесната цена....
                    Например защо ССВ се купуваше като топъл хляб на 1,65 а на един леф няма и кюраФ купувач.... или вече струва 50 стинки.....през 2012 г...
                    Взимам я примерно....

Коментар

Монти, АКО нещата се оправят, както пишеш ръст ще има по много позиции, някой със стотици, други с десетки %, но АКО-то е важно. Незнам защо винаги скачаш на Хим групата, когато някой започне да говори за твоите акции. Виж Гагарин, там нещата не са добри/лично мнение/ закона за гилзите спира работата, пазара вече е зает от вносители, ако все пак приемат закона ще трябва отново да се търсят пазари.
                      Аз не искам да ти давам съвети имаш си стратегия и си я гониш, но не скачай винаги като опарен, когато мнението на някой не съвпада с твоето. Говориш как Батя си хвалел шитовете и ги разпродавал на новобранците, но и при теб може да е същото хвалиш Петрола и продаваш в същото време. Не казвам, че е така но може и така да е! Винаги има няколко гледни точки и няколко истини.
                      Не приемай поста ми като заяждане!
                      Успех!

Прав си...
                      В Гагарин е лоша работа....те просто си купуват 2 машини за пет ,шест милиона да си печатат картинки за децата на работниците..... а това за повечето поръчки ,което се изнася е само прах в очите на Дебелия.... както и закона за гилзите..и той ги удря ,защото не ги засяга и е лош за тях ....
                      В Петрол пък е още повече,направо страхотия ..
                      Там се биеха ,първо с лукоил , после Ершов и Събев ,после Шахматиста ,после василев ,после Дебелия после Ганчев за едно фалирало предприятия...остави ги тия глупаци ..... немат си друга работа и воюват за стотинки....
                      Да вземат да правят нещо друго ,например да правят финасови врътки или сделки със свързани лица или саниране ,може и метро да строят или биозаводи.. и стадиони...

Коментар

• Специално за феновете на Петрол:
                        http://www.investopedia.com/terms/a/anchoring.asp
                        http://www.investopedia.com/terms/f/...dependence.asp

И БФБ мечките могат да го прочетат, и за тях ще е полезно

Коментар

Не ги хваля ,просто виждам ръст в тях ако нещата се оправят и то ръст с ъс стотици проценти а не с 10 стотинки....
                          Аз купувам акции когато другите продавати и продавам когато другите купуват..... от тях...
                          защо ли никой не ми зададе въпроса защо купих Продажби на 15 лв или Мрежи на 140 лв....или ХИКА на 3 лв.....или Трасе на 5 и нещо.....
                          Така играя аз купувам когато другите продадат и после се смея когато ми пишат ,че Петрол е калпава акция.....калпава е сега....както беше калпава и Продажби на 12 лв...преди години или БТН на 12 лв..през 2008 г....

Калпава е и Гагарин и петрол а ТИМ са много Убави....
                          Даже и помагам да ме убеждават че е калпава ,дано повече продадат на по ниска цена...
                          В момента цена на Петрол от 60 стинки ми върши чудесна работа...
                          Монти, АКО нещата се оправят, както пишеш ръст ще има по много позиции, някой със стотици, други с десетки %, но АКО-то е важно. Незнам защо винаги скачаш на Хим групата, когато някой започне да говори за твоите акции. Виж Гагарин, там нещата не са добри/лично мнение/ закона за гилзите спира работата, пазара вече е зает от вносители, ако все пак приемат закона ще трябва отново да се търсят пазари.
                          Аз не искам да ти давам съвети имаш си стратегия и си я гониш, но не скачай винаги като опарен, когато мнението на някой не съвпада с твоето. Говориш как Батя си хвалел шитовете и ги разпродавал на новобранците, но и при теб може да е същото хвалиш Петрола и продаваш в същото време. Не казвам, че е така но може и така да е! Винаги има няколко гледни точки и няколко истини.
                          Не приемай поста ми като заяждане!
                          Успех!

Коментар

Монти, чудя се ква светлина виждаш в Петрол-а в момента. Знам, че имаш и май това е единствената причина да ги хвалиш?
                            Не ги хваля ,просто виждам ръст в тях ако нещата се оправят и то ръст с ъс стотици проценти а не с 10 стотинки....
                            Аз купувам акции когато другите продавати и продавам когато другите купуват..... от тях...
                            защо ли никой не ми зададе въпроса защо купих Продажби на 15 лв или Мрежи на 140 лв....или ХИКА на 3 лв.....или Трасе на 5 и нещо.....
                            Така играя аз купувам когато другите продадат и после се смея когато ми пишат ,че Петрол е калпава акция.....калпава е сега....както беше калпава и Продажби на 12 лв...преди години или БТН на 12 лв..през 2008 г....

Калпава е и Гагарин и петрол а ТИМ са много Убави....
                            Даже и помагам да ме убеждават че е калпава ,дано повече продадат на по ниска цена...
                            В момента цена на Петрол от 60 стинки ми върши чудесна работа...
                            Last edited by Монти; 17.02.2015, 11:31.

Коментар

Кажи една акция освен Трасе ,която си заслужава да се купува.....освен БТН и Гагарин и Петрол.....
                              Трасе ,когато трябваше я купувах ,както Енерго Про мрежи и продажби и НИКА........
                              къде ли е пончо да ми каже че 3.70 сие минавка за тази акция....продажбата...
                              Не е препоръка...

Коментар

• арламентът реши да създаде временна комисия, която в срок от един месец да проучи финансовото състояние на пенсионно-осигурителните дружества и управляваните от тях универсални и пенсионни фондове и прилагането на регулаторната рамка.

Предложението за това беше инициирано от БСП, но под него сложиха подписите си и депутати от АБВ, РБ и ПФ.

Въпреки че от ГЕРБ обявиха, че комисията е ненужна, защото ще дублира работата на постоянната по бюджет и финанси, в крайна сметка и депутатите от мнозинството гласуваха за създаването й.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2015/02/...fondove.254771

Хайде най малко още един месец борсата надолу......а какво ще открият....

Коментар

Working...
                                X