IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Едва ли, поне не скоро...
    Управляващи със солидни заеми, пълна симбиоза с контролиращите органи и не без значение - финансова подкрепа на запада...
    И двете страни на монетата са на завет.
    С тези кинти ще избутат мандата.
    Научиха се и те от бсп, на наглия пенсионерски подкуп, с по 50 лв в края на годината да им взимат гласовете ... ей го сега резултата
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
      Скиорите са следващите - така ми говорят звездите а след тях и небето ке падне
      Едва ли, поне не скоро...
      Управляващи със солидни заеми, пълна симбиоза с контролиращите органи и не без значение - финансова подкрепа на запада...
      И двете страни на монетата са на завет.

Коментар

Е, той импето го отнесе дългия скок при ски-скокчето, така че и там може да се каже че търсят (и май намират) чистотата на хартията.
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ами то и Лекс и Хранков и ПЧБ и мултигруп бяха грандове...ама сега....
          Кой са следващите .....след Василев......
          не е петрол....
          ...
          Защо да не е петрол!? Да не би да е презастрахован в инсчето срещу събитието "чиста хартия"
          Не е препоръка... !!!

Коментар

Какви са тези скиори,за кого говориш?

Коментар

не е петрол....
              П.П. Ще има следващите ,по добре устискващи от групата на Василев отколкото следващ падащи... звезди
              Хайде стига ви толкова....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Яко си се заиграл с избушеняците. Че то тогава излиза, че на батката избушеняците са направо изтребители
                не е петрол....
                П.П. Ще има следващите ,по добре устискващи от групата на Василев отколкото следващ падащи... звезди
                Хайде стига ви толкова....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Пак казвам, по-интересно ми е не колко, а как. Извън например текущите бидове, на каква база мислеш, че Монбат е скъп?
                  Ами стара техника и оборудване , конкуренция и т.н....
                  Някога казваха че на 4 лв е скъп..сега е същото и нищо не се е променило..
                  Но ако избирам кой да си взема разбирасе Монбат в сравнение със биодизела....

Коментар

Химко е най печелившата ми хартия.....

Може да плашиш новобранците но не и тези който купуваха химко на 42 лв..... цели 50 акции ми купиха.... на тази цена ...
                    Да знаеш за последните 10К как се биеха на 50 стинки Карол и Елана.....за тях....
                    Все майстори и брокери....
                    Яко си се заиграл с избушеняците. Че то тогава излиза, че на батката избушеняците са направо изтребители
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Пак казвам, по-интересно ми е не колко, а как. Извън например текущите бидове, на каква база мислеш, че Монбат е скъп?

Коментар

... ,когато купиха на 4,5 що не им подскажете и на тях или на василев че ще ги оправяна 5 лева...може и 20 стинти да ги купи.....
                        Ама ти на това ли разчиташ Някога всички се успокояваха точно с тази сума при зхбг, после пиха студената вода до 20 стинки ... (ако съм запомнило правилно)
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Евентуално това е началото ... но и сам знаеш какъв е пътя на чистия картон - бил си на борсата още по време на първата чиста хартия химко, после и другите по-известни крема, патките, оцк. За по-неизвестните - не споменаваме, като меком ...
                          Химко е най печелившата ми хартия.....

Може да плашиш новобранците но не и тези който купуваха химко на 42 лв..... цели 50 акции ми купиха.... на тази цена ...
                          Да знаеш за последните 10К как се биеха на 50 стинки Карол и Елана.....за тях....
                          Все майстори и брокери....
                          забравих още една просперираща акция...ФИБ.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Просто ми е интересно как си правиш оценките извън опитите да си маркет мейкър
                            В момента оценките са ми за Софикс 400-430 в близко време.....
                            така че само хубави оценки им правя...
                            Обвинението ми е че се занимавам със ТИМ ,ами в момента някой се мъчи с малки количества да им спре спада....ама котка в торба не стоИ....
                            Освен тях същото е в ИХБГ ,ЕУБГ , МиС ,Монбат....абе има желаещи....

Коментар

60 стинки нали.....
                              А може и по малко...
                              Не само че може по-малко, но с времето ще може и все по-малко Евентуално е началото ... но и сам знаеш пътя на чистия картон - бил си на борсата още по време на първата чиста хартия химко, после и другите по-известни крема, патките, оцк. За по-неизвестните - не споменаваме, като меком ...
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

Разбира се.....
                                ще обсъдим търговски похвати....
                                Много сме добри .....когато нема клиенти да ги вържем...да си купуват ефтино....

с 100% над равновесната цена....
                                Например защо ССВ се купуваше като топъл хляб на 1,65 а на един леф няма и кюраФ купувач.... или вече струва 50 стинки.....през 2012 г...
                                Взимам я примерно....
                                Просто ми е интересно как си правиш оценките извън опитите да си маркет мейкър

Коментар

Working...
                                X