IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ви каже джедая Люк Скайуокър

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Баси пиянската тема де сте я превърнали...то ракии, салати, бира скара, смукачи, сръбско...мила родна чалга картинка

Да дам и ази моя дан към спама.
      Айдеее на софка 1000
      2800 от хиляда километра с просто невъоръжено око.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

И аз не карам бързо, но да те настигнат три тира, две каруци и едно магаре със слама, си е направо пъплене....Отнесъл си доста псувни......
        Следващият път карай по-бавно, за да могат тираджиите да минат към реализация на заканите.......

пп Роженският манастир е прекрасен ...Времето е спряло а спокойствието уникално.....
        Може би с една идея по-късно ...Лозницата да се е разлистила и дърветата цъфнали...
        Ей Чичка изненада ме, че и ти си тук
        По принцип съм те приел за враг, та ироничните ти коментари не ги отразявам особено.
        Ти какво очакваш с кола комби 1,4 мотор и 5 човека натоварена? Аз пък никога не се считам за бързак и даже отбивам за да премине колона. Не ми пречи.
        "Роженският" манастир е уникален!!!!! 300 годишна лозница. Тишина. Оставена скромна метална кутия за дарения за Св. Богородица!!! Дарих след настойчия поглед на дъщеря ми! Дух витае , не търг както в "Бачковския" манастир. Стенописи, стенописи, стенописи на гръцки език, но изобразяващи горди светци, кактои Св. Марина с броеницата....СВЯТОСТ! НЕЗЕМНА!
        Посетих и крепостта на Деспот Слав! Уникална! Жена ми сподели, че за много по-мизерна крепост в Кентърбъри , Англия където беше са я превъзнасяли без причина.

Коментар

• Баси пиянската тема де сте я превърнали...то ракии, салати, бира скара, смукачи, сръбско...мила родна чалга картинка

Да дам и ази моя дан към спама.
          Айдеее на софка 1000

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Тия купувачи през Еврофинанс/Интеркапитал яко напазаруваха по десетина по-малки позиции. Интересно дали ще подхванат сега Трейс, М+С, ХЕС и други такива. Няма как да не ни радва търговията и интереса като цяло.
            Точно от тия два посредника два дни ме увещаваха да им продам Синергон пакетно. Не знам за какво им е тоя "избушеняк", явно не са чели умозаключенията на някой "светила" от форума .. но пък като видяха че няма да ги огрее пакетче в ниското избушиха цената с 10-тина % нагоре че да си напълнят нещо. Но ако ще им трябват по-сочни бройки ще трябва още да помпат... няма вече евтини "избушеняци" на това БФБ... много им станаха феновете Повечето, все от тия герои дето ми се смееха като купувах на жълти стинки

Мислех си и по друг въпрос. Колко "оптимисти" не вярват много-много в трайния и дългосрочен бичи тренд - хвърлят се като овце като тръгне някой акция, купуват и после след 10-20 ст. - продадат и чакат спад че да си купят пак. Така се правят пари за семки, без да се печели особена безопасност. Защото пътя на такава игра завършва по следния начин - близо до върха на пазара, те вече са уверени в тренда и стискат и не продават през 20 ст. и накрая прибират загуба в левове, а не стотинки... но това след години... дотогава могат още врътки да се правят на воля
            Успех играчори, кой както му душа сака, нека има ликвидност че да привличаме чужденци с дебели портфейли

Коментар

• Момчета отивам приказка да разказвам, а и утре съм на бач.
              Искам да знаете че в обедната почивка ще ви гледам през телефона!
              Атака и само нагоре!!! Никой да не се дъни утре! Сега ни е паднало да излъжем гърците и да им продадем нашите..... диаманти

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Видях, че е купон! Видях и темата за КТБ. Ако тия, като типична българска фирма /баМка/ ми врътнат номер с депозита, всичко ще набия на БФБ. ОБЕЩАВАМ!
                Аз също не се срамувам какво ям и пия. Преди време разни психари прочетоха, че съм пил чилийско вино от ЛИДЛ и вдигнаха вой до небесата, както и че пия пещерска мастика. Ами сигурен съм, че нашите купешки питиета не осттъпват по нищо на западните аналози, колкото и да реват. Най - харесвам уискито като вкус, но и хубавите ракии оценявам. НЕКА СТАНЕ ЯСНО ЗА ВСИЧКИ ТРОЛОВЕ И СПАМЕРИ- АЗ СЪМ БЪЛГАРИН - ЕСНАФ, ОБИЧАМ ЖЕНИ, ОБИЧАМ РАКИЯ И САЛАТА ОТ ДОМАТИ СЪС СИРЕНЕ, ОБИЧАМ СТАРИТЕ ТРАДИЦИИ, ОБИЧАМ ГОЛЕМИТЕ И СПЛОТЕНИ СЕМЕЙСТВА. ЗНАМ ИЛИ ПОДОЗИРАМ, КОЛКО ИНДИВИДИ СА ПОДРАЗНЕНИ ОТ ТЕЗИ ФАКТИ!

Коментар

Добър вечер оптибмисти!
                  Днес се прибрах жив и здрав след пътуване от около 500км., което ми се видя като война на пътя!
                  Тони, недей да споделяш за пилешките крилца, щото аз също много ги обичам, както и пилешки кожички. Е разсипаха ме от бъзик за тези кожички разни надути инвестори!
                  Войната по пътя е жестока. Залепи ми се ТИР на "Креснеското дефиле", след това , втори, трети, бързаци, нещастници търсещи 30 сек. Возих 5 човека и 2 деца.
                  Въпреки, че на "Роженския манастир" имах горещи и смирени молби към Господ, съмнявах се, че ще се приберем живи и здрави! Сега пийвам кресненска ракийка с домати и лук пак от Кресна, натрошено сирене по рецепта на небеизвестния Иван Нейков от с. Железница и някакви съмнителни пилешки кюфтета със зеленчуци от "ЛИДЛ" Ракията е балансирана чудесно! Прави синджир як. Продавача като го попитах дали освен вино продава и ракия, помисли, че го псувам на китайски

И аз не карам бързо, но да те настигнат три тира, две каруци и едно магаре със слама, си е направо пъплене....Отнесъл си доста псувни......
                  Следващият път карай по-бавно, за да могат тираджиите да минат към реализация на заканите.......

пп Роженският манастир е прекрасен ...Времето е спряло а спокойствието уникално.....
                  Може би с една идея по-късно ...Лозницата да се е разлистила и дърветата цъфнали...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    а ОК, без малко да излезем съученици
                    жив и здрав и да внимаваш като шофираш! Абе днес голям купон на БФБ къде обикаляш ти?!?!
                    Поздрави!

п.с. аз не се срамувам от това което ям и пия, който е с изтънчено небце да .....
                    лека вечер!
                    Видях, че е купон! Видях и темата за КТБ. Ако тия, като типична българска фирма /баМка/ ми врътнат номер с депозита, всичко ще набия на БФБ. ОБЕЩАВАМ!
                    Аз също не се срамувам какво ям и пия. Преди време разни психари прочетоха, че съм пил чилийско вино от ЛИДЛ и вдигнаха вой до небесата, както и че пия пещерска мастика. Ами сигурен съм, че нашите купешки питиета не осттъпват по нищо на западните аналози, колкото и да реват. Най - харесвам уискито като вкус, но и хубавите ракии оценявам. НЕКА СТАНЕ ЯСНО ЗА ВСИЧКИ ТРОЛОВЕ И СПАМЕРИ- АЗ СЪМ БЪЛГАРИН - ЕСНАФ, ОБИЧАМ ЖЕНИ, ОБИЧАМ РАКИЯ И САЛАТА ОТ ДОМАТИ СЪС СИРЕНЕ, ОБИЧАМ СТАРИТЕ ТРАДИЦИИ, ОБИЧАМ ГОЛЕМИТЕ И СПЛОТЕНИ СЕМЕЙСТВА. ЗНАМ ИЛИ ПОДОЗИРАМ, КОЛКО ИНДИВИДИ СА ПОДРАЗНЕНИ ОТ ТЕЗИ ФАКТИ!

Коментар

Имам предвид общо, отиване и връщане плюс разходките и "Роженския" и местни околкости като с. Дамяница.

П.П. Геодезия и картография е една мизерна специалност в строителния. Аз съм завършил КАРТОГРАФИЯ В СУ!
                      а ОК, без малко да излезем съученици
                      жив и здрав и да внимаваш като шофираш! Абе днес голям купон на БФБ къде обикаляш ти?!?!
                      Поздрави!

п.с. аз не се срамувам от това което ям и пия, който е с изтънчено небце да .....
                      лека вечер!

Коментар

абе колега ти къде си завършил геодезия и картография?

Имам предвид общо, отиване и връщане плюс разходките и "Роженския" и местни околкости като с. Дамяница.

П.П. Геодезия и картография е една мизерна специалност в строителния. Аз съм завършил КАРТОГРАФИЯ В СУ!

Коментар

Добър вечер оптибмисти!
                          Днес се прибрах жив и здрав след пътуване от около 500км., което ми се видя като война на пътя!
                          Тони, недей да споделяш за пилешките крилца, щото аз също много ги обичам, както и пилешки кожички. Е разсипаха ме от бъзик за тези кожички разни надути инвестори!
                          Войната по пътя е жестока. Залепи ми се ТИР на "Креснеското дефиле", след това , втори, трети, бързаци, нещастници търсещи 30 сек. Возих 5 човека и 2 деца.
                          Въпреки, че на "Роженския манастир" имах горещи и смирени молби към Господ, съмнявах се, че ще се приберем живи и здрави! Сега пийвам кресненска ракийка с домати и лук пак от Кресна, натрошено сирене по рецепта на небеизвестния Иван Нейков от с. Железница и някакви съмнителни пилешки кюфтета със зеленчуци от "ЛИДЛ" Ракията е балансирана чудесно! Прави синджир як. Продавача като го попитах дали освен вино продава и ракия, помисли, че го псувам на китайски

абе колега ти къде си завършил геодезия и картография?

Коментар

слизам до магазина да си взема готови пилешки крилца - бирата се изстудява!!!
                            Добър вечер оптибмисти!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Пропихте се с тая борса!
                              А то борсата виновна
                              Ми сладко бре то да е дупка да туриш тапа душата иска

Коментар

• Пропихте се с тая борса!

Коментар

Working...
                                X