If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, от опции не може да се губи ли ? Скоро ще види съобщение в платформата си "Моля внесете пари по сметката си, или позициите ви ще бъдат служебно затворени".
на 14% от портфейла шорт през опции срещу 86% дълъг в акции
Е, от опции не може да се губи ли ? Скоро ще види съобщение в платформата си "Моля внесете пари по сметката си, или позициите ви ще бъдат служебно затворени".
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
С това скъсяване на СП500 в края на миналанат година, и удвояване на късите през февруари тази, ще са му последните сделки в живота. Ще се нулира на дърти години адаша. Което е нормален край за всеки един спекулант, просто той малко повечко издържа.
С това скъсяване на СП500 в края на миналанат година, и удвояване на късите през февруари тази, ще са му последните сделки в живота. Ще се нулира на дърти години адаша. Което е нормален край за всеки един спекулант, просто той малко повечко издържа.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
15%, съгласен съм, не мисля че казваме различни неща. И аз го правя с малки суми, казах че "без дългосрочен портфейл не става, а за големи суми просто си е невъзможно на БФБ да влизаш-излизаш." и ти казваш същото. Може с малка част от портфейла, макар и да спорен ефекта върху целия портфейл, но като си на компютъра и видиш възможност ясно че може да пробваш да се възползваш.
Успех!
В дългосрочен план никой засега не е бил Бъфет , въпреки че той не прави кратки врътки .
БСЕ, моят портфейл е много дългосрочен, но не виждам защо да не се правят някакви врътки с % от него. Да предположим, че имам голям портфейл /какъвто нямам/ и 300 000 Хима е част от него. Какво пречи да "спекулирам" с 3 000 бр. от тях и да изкарвам някакви дневни разходи? То не е казано, че с целият си портфейл трябва да спекулираш.
15%, съгласен съм, не мисля че казваме различни неща. И аз го правя с малки суми, казах че "без дългосрочен портфейл не става, а за големи суми просто си е невъзможно на БФБ да влизаш-излизаш." и ти казваш същото. Може с малка част от портфейла, макар и да спорен ефекта върху целия портфейл, но като си на компютъра и видиш възможност ясно че може да пробваш да се възползваш.
Коментар