IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И кво сега днес ще се сурнем ли надолу
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Започна ли шуса

Коментар

• С оглед на половината дружества от които имам акции няма на къде да затъна повече.
        Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          И аз не препоръчвам търговия с ЦК, ама - незнам дали са ти го казвали - твоето появяване във форума се възприема като сигнал..
          ахаххаха това ми хареса ама все пак беше казал, че си разпродал доста от книжата си и сега искаш пак на ниското, ама няма

Коментар

И аз не препоръчвам търговия с ЦК, ама - незнам дали са ти го казвали - твоето появяване във форума се възприема като сигнал..

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
              Корекциите са два вида:

1. Дълбоки - изразяващи се в големи движения обратни на възходящия тренд с голям процент.
              2. Къси - малки отклонение, НО чести (както е на БФБ) от възходящия тренд.

Така, че няма опасения от дълбока корекция, но ако някой иска да си купи отново на ниските нива, няма как да се случи. Евтини манипулациики не съм очаквал.

Не е препоръка за търговия с ЦК

Коментар

Добре, че има толкова бици. Дали обаже могат да подплатят очакванията си с пари или по-скоро си стискат палци да са прави, че иначе лошо...Истината е, че БФБ отдавна си плаче за корекция. Украйна е само повод.
                Корекциите са два вида:

1. Дълбоки - изразяващи се в големи движения обратни на възходящия тренд с голям процент.
                2. Къси - малки отклонение, НО чести (както е на БФБ) от възходящия тренд.

Така, че няма опасения от дълбока корекция, но ако някой иска да си купи отново на ниските нива, няма как да се случи. Евтини манипулациики не съм очаквал.

Не е препоръка за търговия с ЦК

Коментар

Добре, че има толкова бици. Дали обаже могат да подплатят очакванията си с пари или по-скоро си стискат палци да са прави, че иначе лошо...Истината е, че БФБ отдавна си плаче за корекция. Украйна е само повод.
                  много добре. малко реализъм е хубаво да има също.
                  4е после падането от високо много боли

Коментар

• Добре, че има толкова бици. Дали обаже могат да подплатят очакванията си с пари или по-скоро си стискат палци да са прави, че иначе лошо...Истината е, че БФБ отдавна си плаче за корекция. Украйна е само повод.

Коментар

• Промоция

Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                      имаше всички основания за още ъп през март, но събитията около украйна и русия ще изплашат някои спекуланти и на първо време ще охладят мераците за покупки...

......е
                      Мда, явно все повече пътници има за влака
                      Но билетите от промоцията са на привършване ...

Успех на всички!!!
                      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Всичко е зелено )

Коментар

• И аз не считам, че ще почервенеем. Все още няма физ. сблъсък, а само дрънкане на оръжия. Снощи се чудех с кои пари да захраня сметката, за да купя още тук-там, но днес си мисля, че няма да има сурване. Кешът ми е само 10% и ще се наредя, но не мога да преценя къде точно- при Хима или ЦКБ?
                          Не е препоръка!

Коментар

• Пичове, Азия добре се движи няма паника!

Да видим колко са големи мечките днес

Успешна седмица на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Моето мнение, ще има разпродажби в началото на сесията, след това нещата ще се стабилизират. В края на сесията ще сме на "+" или "–" ама малък
                              За сега ще се въздържа, за да видим какво ще стане. Никей е на +0,40% Това е наистина добър знак, нали знаете, че всяко чудо за 3 дни. Може и точно така да се окаже. А наща борса беше затворена вчера, което много добре и се отрази Днес нещата стоят по съвсем различен начин и може и въобще да не го усетим. Все пак много инерция има насъбрана...
                              Last edited by LuckyYou; 04.03.2014, 08:04.
                              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                              не е препоръка

Коментар

• Моето мнение, ще има разпродажби в началото на сесията, след това нещата ще се стабилизират. В края на сесията ще сме на "+" или "–" ама малък

Коментар

Working...
                                X