IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    сменяй каквото трябва че на зелено най-хубавко
    На червенко лошо ли е?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      ей смених снимката и позеленяхме!
      сменяй каквото трябва че на зелено най-хубавко

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        гадна корекция! няма оборот, скука на бфб.... ще си върна пак бичата снимка на ника, че с Dave Gahan невърви
        ей смених снимката и позеленяхме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
          Моля да спрете - пишете само в теми където имате акции.Не сме длъжни да ви търпим.
          Приемам. Държа малко индулгенции за оптимизъм. Имам хартии един вид от тукашните. Ихлбл нямам и го оставяме на кирето, да го закрепи.
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Комунетата са най-смешни, играят го двойни агенти. Големи са демократи, изгонили са страха и са най-големите европейци. От друга страна цоцат и евро пари, каквито паднат, и руски лобистки рублей. А като им се обадят шефовете и веднага запяват химна на СССР.
            Комунетата са такава сволоч, която е една от най-големите беди и за държавата а и за тях самите, но нямат и мозък да го разберат.
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Моля да спрете - пишете само в теми където имате акции.Не сме длъжни да ви търпим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                АМИ МНОГО ЛЪЖЕШ.Марули като тебе четат форума и си приписват чужди успехи.Да не си продала ти Треиса на 1500.Уж все си доволна и все си на загуба и в ямата с тор.И при ОЦК и при Моста си изгоряла.Кажи сега защо лъжеш- ти затова не си казала какво купуваш, за да лъжеш после, че влизаш на дъното и излизаш на върха.Много си тъпичка, ако мислиш. че ти вярваме.Смешна си иди да си измиеш и сготвиш- борсата не е за тебе.Хвали се на приятелки с цитати на Костолани , но спри да си проиграваш заплатката.Аз когато съм търгувал с акции ти може и жълто да си имала, не и сега нямаш.Смешното е, че много лъжеш и имаш претенции
                Кире, виж дали не си настъпал с белите чорапки някакво кафяво кадифе от магазин мания, агония или там как беше си знаеш.
                Трейс нямах, не съм толкова плондирано, че да го оценявам на 1500. Казах само че вече имах патки още преди трейса да удари 1500. Как да ти се обясни, да сметнеш елементарните сметки, колко пропуснати ползи съм имало на патката НО кеша това не го касае, дали е от патката или от моста, той си е кеш и няма душа, няма емоции. А ти с тези хартии се поболя из форума. Ама кой щял да ги крепи, защо щял или нещял и каква изненада дори, че ги крепял. Довечера сме сигурни, че ще се подпираш на домашнярката, но недей очаквай да ти отговарям на пияндурските изблици
                Няма да спорим, че си най-великия инвестор, нали така. Особено когато бълваш спирт
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• АМИ МНОГО ЛЪЖЕШ.Марули като тебе четат форума и си приписват чужди успехи.Да не си продала ти Треиса на 1500.Уж все си доволна и все си на загуба и в ямата с тор.И при ОЦК и при Моста си изгоряла.Кажи сега защо лъжеш- ти затова не си казала какво купуваш, за да лъжеш после, че влизаш на дъното и излизаш на върха.Много си тъпичка, ако мислиш. че ти вярваме.Смешна си иди да си измиеш и сготвиш- борсата не е за тебе.Хвали се на приятелки с цитати на Костолани , но спри да си проиграваш заплатката.Аз когато съм търгувал с акции ти може и жълто да си имала, не и сега нямаш.Смешното е, че много лъжеш и имаш претенции
                  Last edited by Kiro; 16.04.2014, 16:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Комунетата същата картина - сигурно не са подкупени, а само за спорта продължават да вият като на умряло, че щели да отварят наново главата за аец-белене. Не знам какво трябва да им се случи на тези бостански кратуни, за да мирясат и започнат да мислят за народа. Може би ако народа ги изгони със сопи един ден, ще им просветне, но дотогава, пак ще лъжат пенсионерите с по 30-50 лв преди изборите - нагло купуване на пенсионерския глас и то съвсем официално.
                    Комунетата са най-смешни, играят го двойни агенти. Големи са демократи, изгонили са страха и са най-големите европейци. От друга страна цоцат и евро пари, каквито паднат, и руски лобистки рублей. А като им се обадят шефовете и веднага запяват химна на СССР.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Прецаканке, не само си карък, но си и претенциозно глуповата.Да не сме те карали ние да се набутваш в ОЦК,МОСТА и при Космонафта.Уж цитираш Костолани , а все си с двата крака в ямата с тор.Много ме размива как учиш другите, а ти все се набутваш
                      Ами ливадо, нали разбра че съм си много доволно даже от моста. Защо и ти нямаше мост, оцк и дори патки, когато ръста там беше четирицифрен в проценти, знаеш прекрасно, че говорим за дружества от софикс! Та тогава дори след ipo на трейс имаше сделка за трейса на 1500 лв, който е продал е бил добре. Защото си нямал не си могъл и да продаваш нали така А си нямал, защото си се набил в ихлбл, доверия, холдчета и прочее неизяснени и кухи баланси - нещо което между впрочем напълно ти ходи, тича и прилича А може да си нямал и защото си нямал парички да си ги купиш нали Дано си се усетил да си сложиш лигавника като си ги гледал. Така са ти влезли в главата, че май цял живот няма да можеш да ги извадиш оттам.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

А разни елементи като Волен Сидеров как ти се виждат? Или масираната тролска кампания в нет-а, която върви (о странно съвпадение) горе долу откак започна украинската криза. А как мислиш, кой и защо плаща за всичко това? Очевидно става въпрос за много пари и организационни усилия. Кой и защо - знам ли, но може да се предполага. Страната си е под пропагандна атака. Много би ми било интересно хора, които следят съседни страни от региона, да кажат и там ли е така, и по същия начин ли се действа.
                        Комунетата същата картина - сигурно не са подкупени, а само за спорта продължават да вият като на умряло, че щели да отварят наново главата за аец-белене. Не знам какво трябва да им се случи на тези бостански кратуни, за да мирясат и започнат да мислят за народа. Може би ако народа ги изгони със сопи един ден, ще им просветне, но дотогава, пак ще лъжат пенсионерите с по 30-50 лв преди изборите - нагло купуване на пенсионерския глас и то съвсем официално.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Прецаканке, не само си карък, но си и претенциозно глуповата.Да не сме те карали ние да се набутваш в ОЦК,МОСТА и при Космонафта.Уж цитираш Костолани , а все си с двата крака в ямата с тор.Много ме размива как учиш другите, а ти все се набутваш

Коментар

А разни елементи като Волен Сидеров как ти се виждат? Или масираната тролска кампания в нет-а, която върви (о странно съвпадение) горе долу откак започна украинската криза. А как мислиш, кой и защо плаща за всичко това? Очевидно става въпрос за много пари и организационни усилия. Кой и защо - знам ли, но може да се предполага. Страната си е под пропагандна атака. Много би ми било интересно хора, които следят съседни страни от региона, да кажат и там ли е така, и по същия начин ли се действа.
                            За Русия бях писал в една друга тема, че ако на мястото и имаше едно голямо езеро, светът щеше да е много по-добър. А за елементите за които говориш, просто за мен не съществуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                              Това ми се вижда, леко преувеличено.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

Вдига се рисковата премия в цяла източна европа. Създава се опасност за други страни в региона, като например България с марионетното руско правителство. Ако някой не се намеси решително и не тропне по масата, следва Молдова, а после вече никой не знае.
                                Това ми се вижда, леко преувеличено.

Коментар

Working...
                                X