Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
и бате Тони така 2007 първо купи дялове от балансиран, после от рисков фонд и след 2 години вече купувах акции на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Според Явор Ачев, мениджър за България на Pioneer Investments, в момента се наблюдава голямо раздвижване и това е само началото на процеса по преливане на спестителите към по-доходоносни инвестиционни продукти, но има още дълъг път до достигане на равнищата, на които се намират съседните държави. "Този ръст, който виждаме, е малък спрямо това, което очакваме и което се е случвало в другите страни от ЦИЕ, когато има ясна тенденция на намаление на лихвите по депозити", коментира Ачев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЛъков, когато другите ги хване шупето аз се възбуждам и ме хваща алчността много яко.
Абе всеки си има риск толеранс, ти си знайш най добре.
абсолютно съм съгласен с тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениевнимавайте много с тия руснаци да не се натаковате здраво там... ...
Абе всеки си има риск толеранс, ти си знайш най добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениевнимавайте много с тия руснаци да не се натаковате здраво там... Хроничното изтичане на капитали не се знае до кога ще продължи, а руската борса никога не се е славила като растяща
Аз лично определям риска като прекалено висок в момента. Системен и много висок. За това имам 0% в акции. Естествено може нищо да не стане и така ще е най-добре. Тогава пак ще си купя. Но стане ли нещо, спре ли Русия газа.... хващаме пързалката надолу и може и да не може да се излезе, за това съм в изчакване...
на мен 2009 всичко ми изглеждаше супер зле и слагах плахо, плахо - ама ей на ако тогава бях взел един заем и го бях изплющял в акции сега щях да съм много напред
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениевзел съм бе - стига ми се кара!
Таман после поне Х 5-6
Коментар
-
внимавайте много с тия руснаци да не се натаковате здраво там... Хроничното изтичане на капитали не се знае до кога ще продължи, а руската борса никога не се е славила като растяща
Аз лично определям риска като прекалено висок в момента. Системен и много висок. За това имам 0% в акции. Естествено може нищо да не стане и така ще е най-добре. Тогава пак ще си купя. Но стане ли нещо, спре ли Русия газа.... хващаме пързалката надолу и може и да не може да се излезе, за това съм в изчакване...Last edited by LuckyYou; 02.05.2014, 22:57.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЩот ще ни направят богати.
Пък и нищо на бфб не мое се похвали вече с такива тт данни.
И ти трябваше от туй да вземеш, не само RSX.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей пак руснаците хвалиш!
Пък и нищо на бфб не мое се похвали вече с такива тт данни.
И ти трябваше от туй да вземеш, не само RSX.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ми с право ша да се изнерви я. Кат му е тесен хоризонта само на бфб.....зор ще му е.
Я виж тука какви диверсифицирани и чок юфтенки ракети на РЕ 3.5 и РВ 0.31 се намиргат
А те от ракетно гориво му отбират блядовете
http://finance.yahoo.com/news/big-po...113040496.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеИзнервил се е, защото цената на читавите артии не пада.
Ако е минал в отбора на монтитата да вземе пример от самия монти и да купува гагарин
Я виж тука какви диверсифицирани и чок юфтенки ракети на РЕ 3.5 и РВ 0.31 се намиргат
А те от ракетно гориво му отбират блядовете
http://finance.yahoo.com/news/big-po...113040496.html
Indeed, RSXJ is inexpensive compared to RSX. The small-cap ETF had a trailing 12-month price-to-book ratio of just 0.34 at the end of March, less than half RSX’s price-to-book ratio.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеLuckyYou, много си се изнервил за човек на депозит.
Ако е минал в отбора на монтитата да вземе пример от самия монти и да купува гагаринhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар