IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
    Добро утро! Днес ми се струва, пак ще има бълбук, бълбук.
    По-скоро и този месец ще е права черта. Сърдечният ритъм е спрял.

Коментар

• Добро утро! Днес ми се струва, пак ще има бълбук, бълбук.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        така, така - така се почва
        и бате Тони така 2007 първо купи дялове от балансиран, после от рисков фонд и след 2 години вече купувах акции на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Според Явор Ачев, мениджър за България на Pioneer Investments, в момента се наблюдава голямо раздвижване и това е само началото на процеса по преливане на спестителите към по-доходоносни инвестиционни продукти, но има още дълъг път до достигане на равнищата, на които се намират съседните държави. "Този ръст, който виждаме, е малък спрямо това, което очакваме и което се е случвало в другите страни от ЦИЕ, когато има ясна тенденция на намаление на лихвите по депозити", коментира Ачев.

Коментар

• Хайде чакаме виииииии

Взаимните фондове отново стават атрактивни

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Лъков, когато другите ги хване шупето аз се възбуждам и ме хваща алчността много яко.
              Абе всеки си има риск толеранс, ти си знайш най добре.
              +1
              абсолютно съм съгласен с тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                внимавайте много с тия руснаци да не се натаковате здраво там... ...
                Лъков, когато другите ги хване шупето аз се възбуждам и ме хваща алчността много яко.
                Абе всеки си има риск толеранс, ти си знайш най добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                  внимавайте много с тия руснаци да не се натаковате здраво там... Хроничното изтичане на капитали не се знае до кога ще продължи, а руската борса никога не се е славила като растяща
                  Аз лично определям риска като прекалено висок в момента. Системен и много висок. За това имам 0% в акции. Естествено може нищо да не стане и така ще е най-добре. Тогава пак ще си купя. Но стане ли нещо, спре ли Русия газа.... хващаме пързалката надолу и може и да не може да се излезе, за това съм в изчакване...
                  може и да си прав , а може и да грешиш...
                  на мен 2009 всичко ми изглеждаше супер зле и слагах плахо, плахо - ама ей на ако тогава бях взел един заем и го бях изплющял в акции сега щях да съм много напред

Коментар

взел съм бе - стига ми се кара!
                    Между другото надявам се поне още едно 10-15% да се скине кат се нажежи обстановката, па и 20 да е - няма лошо.
                    Таман после поне Х 5-6

Коментар

• внимавайте много с тия руснаци да не се натаковате здраво там... Хроничното изтичане на капитали не се знае до кога ще продължи, а руската борса никога не се е славила като растяща
                      Аз лично определям риска като прекалено висок в момента. Системен и много висок. За това имам 0% в акции. Естествено може нищо да не стане и така ще е най-добре. Тогава пак ще си купя. Но стане ли нещо, спре ли Русия газа.... хващаме пързалката надолу и може и да не може да се излезе, за това съм в изчакване...
                      Last edited by LuckyYou; 02.05.2014, 22:57.
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

Щот ще ни направят богати.
                        Пък и нищо на бфб не мое се похвали вече с такива тт данни.
                        И ти трябваше от туй да вземеш, не само RSX.
                        взел съм бе - стига ми се кара!

Коментар

ей пак руснаците хвалиш!
                          Щот ще ни направят богати.
                          Пък и нищо на бфб не мое се похвали вече с такива тт данни.
                          И ти трябваше от туй да вземеш, не само RSX.

Коментар

Ми с право ша да се изнерви я. Кат му е тесен хоризонта само на бфб.....зор ще му е.
                            Я виж тука какви диверсифицирани и чок юфтенки ракети на РЕ 3.5 и РВ 0.31 се намиргат
                            А те от ракетно гориво му отбират блядовете

http://finance.yahoo.com/news/big-po...113040496.html
                            ей пак руснаците хвалиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                              Изнервил се е, защото цената на читавите артии не пада.
                              Ако е минал в отбора на монтитата да вземе пример от самия монти и да купува гагарин
                              Ми с право ша да се изнерви я. Кат му е тесен хоризонта само на бфб.....зор ще му е.
                              Я виж тука какви диверсифицирани и чок юфтенки ракети на РЕ 3.5 и РВ 0.31 се намиргат
                              А те от ракетно гориво му отбират блядовете

http://finance.yahoo.com/news/big-po...113040496.html

Indeed, RSXJ is inexpensive compared to RSX. The small-cap ETF had a trailing 12-month price-to-book ratio of just 0.34 at the end of March, less than half RSX’s price-to-book ratio.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                LuckyYou, много си се изнервил за човек на депозит.
                                Изнервил се е, защото цената на читавите артии не пада.
                                Ако е минал в отбора на монтитата да вземе пример от самия монти и да купува гагарин
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X