If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"....Само за изминалия месец обаче нетният паричен поток се е увеличил над 6 пъти спрямо целия нетен паричен поток за 2013 г.
Влияние на пазара през месец януари оказа и активизирането на чуждестранните институционални инвеститори, които подновиха покупките си при по-ликвидните позиции. През месеца станахме свидетели и на не малко запитвания от страна на нови чуждестранни играчи включително и един хедж фонд, ориентирани към emerging markets......" http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/52130
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Не знам какви мечки и генерали ви се привиждат, но според истината е съвсем друга. До такава степен няма акции, че даже и Енергони се харчи. Никога не съм разбирал защо си го купуват, но всеки има собствени разбирания.
За акции като тия на Енергони си има цяла теория,неприложима за CHIM.
Всъщност си прав..Другите(пари имам предвид) 8/10-ти трябва да са заминали в пенсионни фондове и още 1/10,може би в по-дребни играчи...Ами дано ПФ понаместят освободените пари в останалите позиции и по възможност да нацелят моите..
Не знам какви мечки и генерали ви се привиждат, но според истината е съвсем друга. До такава степен няма акции, че даже и Енергони се харчи. Никога не съм разбирал защо си го купуват, но всеки има собствени разбирания.
Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 30 Януари 2014 до и включително 5 Февруари 2014 Дружеството изкупи обратно 6 886 собствени акции представляващи 0.005% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 27 221.75 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 3.95 и продаде 511 589 собствени акции представляващи 0.39% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 2 174 003.21на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.25.
Мда, и днес продължава освобождаването на кеш при софарма, който ще трябва да бъде наместен някъде...
Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 30 Януари 2014 до и включително 5 Февруари 2014 Дружеството изкупи обратно 6 886 собствени акции представляващи 0.005% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 27 221.75 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 3.95 и продаде 511 589 собствени акции представляващи 0.39% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 2 174 003.21на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.25.
Коментар