IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментари, анализи и прогнози, всичко опитахме. Пък те падат.

Айде дано опитът на колегите да ги вдигнат (цените на А) с реактивна тяга, излезе успешен.
    Има надежда, гледам сериозно са се хванали.

Коментар

• Нещо оптимистично?
      http://selfielifes.com

Коментар

• Още 10 - 15 попълвания трябват за съпоставимост с предходни тримесечия. В понеделник ще ги затворя и двете анкети. Благодаря на участвалите

Пазарен ветропоказател 2Q 2014

Очаквания за основните български акции 2Q 2014
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Твоите зарчета показват само за деня а моите показват по далеч във времето Няма лошо бре нека растем не ми пречи това Найш ли кво хубаво ми става като дръпна с хилядарки на ден ама и как намалявам само като вземе да пада.Ма игра е кво да се прави.Забавлявам се
          Е да ама сутрин рано не е хубаво да се внушава каквото и да е.Има хора недоспали
          други неизтрезняли трети със заешки сърца,настава объркация.Виж пазара като
          нацели посоката наливаи бензин в огъня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Абе вожде смени малко репертоара всяка сутрин едно и също магии, заклинания
            и накрая нищо.Вчера даде прогноза за евтино ССВ,то пък взе ,че скочи.Мойте
            зарчета по верно показват.
            Твоите зарчета показват само за деня а моите показват по далеч във времето Няма лошо бре нека растем не ми пречи това Найш ли кво хубаво ми става като дръпна с хилядарки на ден ама и как намалявам само като вземе да пада.Ма игра е кво да се прави.Забавлявам се

Коментар

Не пия бледолики.Навик от професията ми е да си пазя здравето че много строги медицински прегледи минавах всяка година.Успешна и на теб!
              Абе вожде смени малко репертоара всяка сутрин едно и също магии, заклинания
              и накрая нищо.Вчера даде прогноза за евтино ССВ,то пък взе ,че скочи.Мойте
              зарчета по верно показват.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Ташуняк, смесил си питиетата от рано ми се чини Успешна търговия!
                Не пия бледолики.Навик от професията ми е да си пазя здравето че много строги медицински прегледи минавах всяка година.Успешна и на теб!

Коментар

А щом са ме пускали трябва да ти светне лампата че е трябвало да ме пускат а не щото съм фен на авиацията с фотоапарат в ръка
                  Ташуняк, смесил си питиетата от рано ми се чини Успешна търговия!

Коментар

Сериозен съм, що?

Щом са те пускали и теб в кабината на СУ 25 явно е съвсем нова разработка, прясно от конвейра А в СУ 37 и СУ 47 пускали ли са те, а? А в Т-60 влизал ли си, а (то туй май танк, ама карай )?

Аре моля ти се
                    Ами ти въобще качвал ли си се в самолет.А щом са ме пускали трябва да ти светне лампата че е трябвало да ме пускат а не щото съм фен на авиацията с фотоапарат в ръка Апропо Су-25 се изписва още под Т-8.За него съм съгласен че е танк ама летящ танк.Влизал съм и в Ф-16 ,Ф-4Р и в А-10 от американските.Транспортните вертолетите и малките птички не ги броя.Ти ми кажи специалисте къде си виждал самолети? Май само по телевизора и на картинки .Айде със здраве че не ми се спори с теб.

Коментар

Ти сериозен ли си?? Ако си няма какво да обсъждаме повече.Извинявай да не те обидя ама не си в час въобще.Су-25 пък е доказал се щурмови самолет в няколко войни( да не говорим пък за войната в Афганистан).Първия експериментален излиза от завода 80-те години до колкото си спомням на 7 ноември 1974 г.Един въпрос само : Виждал ли си на живо Су-25 и А-10 ? Виждал ли си ги как летят на живо и влизал ли си в кабините им ?
                      Сериозен съм, що?

Щом са те пускали и теб в кабината на СУ 25 явно е съвсем нова разработка, прясно от конвейра А в СУ 37 и СУ 47 пускали ли са те, а? А в Т-60 влизал ли си, а (то туй май танк, ама карай )?

Аре моля ти се

Коментар

Пич, Су 37 и СУ 47 са още компютърни картинки - не са на въоръжение, така че не се смятат Т-60 не знам какъв самолет е. А СУ 25 е разработка от 70-те години на миналия век и вече излиза от употреба.

На това ли викаш уникална авиация??
                        Ти сериозен ли си?? Ако си няма какво да обсъждаме повече.Извинявай да не те обидя ама не си в час въобще.Су-25 пък е доказал се щурмови самолет в няколко войни( да не говорим пък за войната в Афганистан).Първия експериментален излиза от завода 80-те години до колкото си спомням на 7 ноември 1974 г.Един въпрос само : Виждал ли си на живо Су-25 и А-10 ? Виждал ли си ги как летят на живо и влизал ли си в кабините им ?

Коментар

Ами да вземем Су-37,Су-47 Т-60.Все сериозни машини.А пък за щурмовиците Су-25 последните модификации А-10 ряпа да яде.
                          Пич, Су 37 и СУ 47 са още компютърни картинки - не са на въоръжение, така че не се смятат Т-60 не знам какъв самолет е. А СУ 25 е разработка от 70-те години на миналия век и вече излиза от употреба.

На това ли викаш уникална авиация??

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Само не мога да разбера дали сам се заблуждаваш или заблуждаваш останалите. Я сега кажи как точно ще го направиш тоя номер? И как точно реши, че като се качи с 3% и ти купиш вече няма да пада? А ако на следващият ден се гътне с 10%?
                            Във всяка ситуация могат да те попитат - "ами ако обърне посоката?".
                            Вътрешното убеждение, скоростта на растеж и алчността формират решението.
                            Риска е за собствена сметка все пак и безгрешни хора няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Показват демо версии. Различават се по върховете на ракетите.
                              Аха сигурно На върха им пише'Менте"

Коментар

Кои самолети имаш предвид???
                                Ами да вземем Су-37,Су-47 Т-60.Все сериозни машини.А пък за щурмовиците Су-25 последните модификации А-10 ряпа да яде.

Коментар

Working...
                                X