If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
. Все пак сме във форум за оптимисти,каквото
мисля това съм написал...
Мисля че по важно от оптимисти и песимисти е да сме реалисти.
Един графичен поздрав към мачо Гросо и хоптимистите за коментар.
Имаме немалка корелация с тях, не се ли притеснявате че ни чака същото ?
500 дали ще удържи...
ОК , малко по темата- продължавам да мисля , че до края на годината (+/- 2месеца) според мен Софиксът ще удари 1000 поне веднъж . Дали ще се окажа прав ...
Единият ме напада затова ,че смятам че има още доста подценени дружества.
Другият ме напада че виждам бъдещи ползи в патките и Кремиковци и аз не
мога да схвана къде е проблема ? Все пак сме във форум за оптимисти,каквото
мисля това съм написал.Дали вярвате или не вярвате това си е ваше право,
бъдещето ще покаже. Форума е място за мнения най-различни в,които се ражда
истината,а не място за интриги и оплюване на тоя или оня.
Патките ще направят удара на годината,само наблюдавай след време ще коментираме.
По същият път тръгва и Кремиковци.
Пич, честно, с това мнение много ти падна рейтинга
Я по-добре помисли по-трезво и си посипи главата с пепел. Все пак всеки греши.. важното е да си осъзнава грешката преди да му е изяла главата
Аз пък виждам поне още 20 акции извън групата на ТИМ,които са подценени и при
ясен сигнал ще поскъпнат.А колко има дето не са ликвидни и не са реализирали
досега никакъв ръст,тях не ги броим.
Ти пък си ми омръзнал с глупостите си! Сега ще те прасна в игнора, че твоето вече не се търпи
Не знам само как ЕУБГ и ХДПЪТ ти се струват подценени и какво точно оценяваш там? За голяма част от останалите съм съгласен, че са подценени. Но всяко едно от тях има сериозни разминавания в пазарната цена и фундамента основно поради - проблеми с мажоритарния собственик, липса на такъв и т.н.
Патките ще направят удара на годината,само наблюдавай след време ще коментираме.
По същият път тръгва и Кремиковци.
IHLBG, DOVUHL, AROMA ,AA8 ,BREF ,FPP ,0s8 ,EUBG ,TRACE, PET ,BOARD, HDPAT имат
текущи цени 2-5 пъти под фундамента,така че ТИМ не са единствени.
Може би визираш групата на Софарма,Стара планина холд и Табаците.Донякъде имаш основания,но честно казано Софарма може и цена от 20лв да понесе без проблем.
Не знам само как ЕУБГ и ХДПЪТ ти се струват подценени и какво точно оценяваш там? За голяма част от останалите съм съгласен, че са подценени. Но всяко едно от тях има сериозни разминавания в пазарната цена и фундамента основно поради - проблеми с мажоритарния собственик, липса на такъв и т.н.
Grosss, има един такъв израз от древността - Не убивай вестоносеца на лошите вести
Това което пиша е обобщение на една статистика от анкета, а не мое лично твърдение, че на БФБ няма подценени акции
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Става дума за средно очакване на около сто участника или около една трета от активните инвеститори на БФБ
Трите водещи компании от ТИМ са с най-ниски средни оценки на очакване, има и още 20 които са с оценка под 3, но като цяло по скоро оценките на другите е доста близо до 3 / справедливо оценени/...
IHLBG, DOVUHL, AROMA ,AA8 ,BREF ,FPP ,0s8 ,EUBG ,TRACE, PET ,BOARD, HDPAT имат
текущи цени 2-5 пъти под фундамента,така че ТИМ не са единствени.
Може би визираш групата на Софарма,Стара планина холд и Табаците.Донякъде имаш основания,но честно казано Софарма може и цена от 20лв да понесе без проблем.
Става дума за средно очакване на около сто участника или около една трета от активните инвеститори на БФБ
Трите водещи компании от ТИМ са с най-ниски средни оценки на очакване, има и още 20 които са с оценка под 3, но като цяло по скоро оценките на другите е доста близо до 3 / справедливо оценени/...
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Само акциите от групата на Химимпорт се считат за подценени, останалите са по скоро справедливо оценени. Бичите настроения във форума преобладават, 1245 е средното ниво на СОФИКС при което форумът би продал позициите си в български акции. Има леко увеличение и на риск апетита. Банките и холдингите са предпочитани инвестиции за настоящото тримесечие.Силните бичи настроения обаче се разминават с очакванията за подцененост, които се влошават спрямо първо тримесечие на 2014 от 2,91 на 3,02 измерено през средната стойност на очакванията за 50 компании според активните участници във форумните анкети.
Коментар