IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Баси ква дълбока мисъл!
    Майтапиш се ти, ама точно това е причината БНБ да създава пречки и за депозитар и за борса

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Една ликвидна, интергрирана в световни пазари борса би била евентуална заплаха за борда. Така че ме съмнява това да се случи. Ще измислят всевъзможни глупости, ще поставят всякакви смахнати пречки, но няма да допуснат функциониращ капиталов пазар.
      Баси ква дълбока мисъл!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Една ликвидна, интергрирана в световни пазари борса би била евентуална заплаха за борда. Така че ме съмнява това да се случи. Ще измислят всевъзможни глупости, ще поставят всякакви смахнати пречки, но няма да допуснат функциониращ капиталов пазар.

Коментар

• Върви ли играта?

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
            А сега де!? Вместо да продават борсата те я интегрират с хърватската и македонската!
            Не трябва ли да се види новия собственик кой е и тогава да се правят такива неща?
            Скоро ще станат 15 години от как обяснявам на БФБ какво трябва да правят, за да вдигнат ликвидността с порядъци. По-скоро ще имам внуци от колкото ще се случи продажба/ промяна, но ако сгреша ще почерпя
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• А сега де!? Вместо да продават борсата те я интегрират с хърватската и македонската!
              Не трябва ли да се види новия собственик кой е и тогава да се правят такива неща?

Коментар

• такъв зашеметяващ оборот не бях виждал от месеци ще става все по-зле с настъпване на летните месеци.........хъ

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                  Изчезна ликвидността
                  20-05-2014 - Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)

БФБ-София уведомява своите членове, че тези от тях, които се свързват с търговската система Xetra посредством мрежата на Спектър нет, поради технически проблеми е възможно да изпитват затруднения.

Коментар

• Този тип рекорди се подобряват през месеците февруари, юли и август
                    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• По-старите да кажат какъв е рекорда за най-нисък оборот, да видим дали днес може да го подобрим
                      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                        Така е без ЦСКА!
                        Изчезна ликвидността

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          6 335 лв. за 10 минути, добре ли е?
                          Така е без ЦСКА!

Коментар

• 6 335 лв. за 10 минути, добре ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              ... Все пак сме във форум за оптимисти....
                              Точно - оптимисти, а не наивисти
                              Не се коси. Приеми чистосърдечна забележка от по-старите и помисли къде ти е грешката. Пък ако не искаш, здраве да е.. всеки сам решава за парите си

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                                Прогнозираш 20% моментален спад , а аз над 50% средносрочен ръст .Ами засега няма спад , но някои продадоха ....
                                Още е рано за ръзък спад и за ръст...
                                сега ще излизат отчетите на холдингите ,изборите ,оса....
                                към края на месеца ще се види....
                                В момента купуват и продават тези ,който имат шесто чувство....
                                С тази разлика ,че купуващите са на ниски цени.....от пика....

Коментар

Working...
                                X