IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнение
    Стига сте спамили, от краткия ми престой в тоя форум съм научил да уважавам по-старите му членове, особенно пък "заслужили инвеститори" като Монти.
    8Те топки ако спреш да пишеш простотии,а почетеш малко може да научиш много!

Успешна седмица
    И благодаря за съвета, но той не ми е нужен. На борсата съм от 13 години, хайде да не си даваме акъл по този начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнение
      Стига сте спамили, от краткия ми престой в тоя форум съм научил да уважавам по-старите му членове, особенно пък "заслужили инвеститори" като Монти.

Успешна седмица
      В градът в който живея, има един майстор електричар, който така и не се научи на занаят. Стар член на занаята е, но не го уважавам. Не съм и длъжен. Разбираш ли на къде бия?

Коментар

• Стига сте спамили, от краткия ми престой в тоя форум съм научил да уважавам по-старите му членове, особенно пък "заслужили инвеститори" като Монти.

Успешна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball
          Модератор има и изтри достатъчно мои публикации, заради твоите недоумици. Наистина имаш проблем с общуването, казвам ти го, за да потърсиш помощ.
          А ти да потърсиш помощ за определяне на критериите с с кого да общуваш....

Коментар

• Здрасти Монти . Злорадство ли усещам в поста ти или просто искаш да се похвалиш .

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo
              Всъщност монтито Монти е в администрацията и се изживява като спекулант -инвеститор .Сигурно им взема акъла на колегите си и се смята за капацитет ,а най вероятно и колегите го смятат за такъв , защото компетентноста в тия обкръжения е отчайваща .Политически е ориентиран към тези които му осгуряват комфорт и сигурност и му плащат за това което не върши . Всъщност ние му плащаме за да ни дразни или както той би се изразил "провокира " Многократно съм му предлагал да напусне това свърталище на нищо не правещи отегчини и пречещи търтеи .Ефекта за бюджета ще е поразителен ако монтито Монти даде пример а другите монтита прегърнат идеята .Може и да се излъжат , щото го смятат за капацитет .

какво стана с падането на борсата заради Орешарски и края на ралито заради украйна и полит. обстановката...
              Нещо не излиза по твоемо...пак....а по моемо....както винаги...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                Ами бизнесмен без акции няма....
                но не всеки с акции е бизнесмен....
                нещо нервничък си ... я кажи две неща поне по икономиката на странат....за да закриеш поне участието си....
                Едно от качествата на бизнесмена е умението да комуникира. Още тук се дъниш.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  Тези от които зависи дали ще има оставка,
                  имат започнати,но недовършени сделки.
                  Когато процеса приключи,тогава се сяда
                  на масата.Има се предвид задкулисните
                  играчи.От там и изводите за оптимизъм или
                  песимизъм трябва всеки да си ги осмисли.
                  Нищо повече от мнение.
                  Пиши по -често .... ако може и по-конкретно
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                    Кой какво знае ,се разбра, да вземеш да мирясаш вече!
                    Интересно ми е какъв ти е интереса към БФБ и какво се е разбрало.......
                    щом смяташ всеки с акции за бизнесмен...
                    Хубаво..,разви ми мнението за борсата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      почти като теб в Стара планина ,... спомняш ли си....
                      политиката не го интересува а пише в политика ,акции има а не знае компаниите на БФб....
                      Евала...
                      Кой какво знае ,се разбра, да вземеш да мирясаш вече!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        ++++++++ Казано перфектно.Успех днес.(P.S. и не само днес.)
                        Благодаря, подобно!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                          почти като теб в Стара планина ,... спомняш ли си....
                          политиката не го интересува а пише в политика ,акции има а не знае компаниите на БФб....
                          Евала...

Коментар

Политиката не ме вълнува.
                            С теб портфейла си не бих споделил.
                            Това е същността, но го правиш с когото пожелаеш.
                            А това, че някой не става за търговец и бизнесмен, се разбира за 1 минута.
                            Край на разговора. Няма да се занимавам цяла сутрин с комплексари.

Коментар

За 10 дни и портфеил имаш...на борисф ли е ..или на цветанов ...не е това което е бил...
                              Щом не искаш да го споделяш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Регистриран си 10 дни преди изборите на 25 май и пишеш само в полза на ГЕРб...
                                За 10 дни как разбра ,че не ставам за бизнесмен ...
                                Та в кой компании имаш акции..... и защо точто в тези..
                                това е същността на този форум....
                                А не политическото ...тролене..
                                чакам....

Коментар

Working...
                                X