Първоначално изпратено от ripwalk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнениеСтига сте спамили, от краткия ми престой в тоя форум съм научил да уважавам по-старите му членове, особенно пък "заслужили инвеститори" като Монти.
8Те топки ако спреш да пишеш простотии,а почетеш малко може да научиш много!
Успешна седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от El GuapoВсъщност монтито Монти е в администрацията и се изживява като спекулант -инвеститор .Сигурно им взема акъла на колегите си и се смята за капацитет ,а най вероятно и колегите го смятат за такъв , защото компетентноста в тия обкръжения е отчайваща .Политически е ориентиран към тези които му осгуряват комфорт и сигурност и му плащат за това което не върши . Всъщност ние му плащаме за да ни дразни или както той би се изразил "провокира " Многократно съм му предлагал да напусне това свърталище на нищо не правещи отегчини и пречещи търтеи .Ефекта за бюджета ще е поразителен ако монтито Монти даде пример а другите монтита прегърнат идеята .Може и да се излъжат , щото го смятат за капацитет .
какво стана с падането на борсата заради Орешарски и края на ралито заради украйна и полит. обстановката...
Нещо не излиза по твоемо...пак....а по моемо....както винаги...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеТези от които зависи дали ще има оставка,
имат започнати,но недовършени сделки.
Когато процеса приключи,тогава се сяда
на масата.Има се предвид задкулисните
играчи.От там и изводите за оптимизъм или
песимизъм трябва всеки да си ги осмисли.
Нищо повече от мнение.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеКой какво знае ,се разбра, да вземеш да мирясаш вече!
щом смяташ всеки с акции за бизнесмен...
Хубаво..,разви ми мнението за борсата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепочти като теб в Стара планина ,...спомняш ли си....
политиката не го интересува а пише в политика ,акции има а не знае компаниите на БФб....
Евала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение++++++++ Казано перфектно.Успех днес.(P.S. и не само днес.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение++++++++ Казано перфектно.Успех днес.(P.S. и не само днес.)
спомняш ли си....
политиката не го интересува а пише в политика ,акции има а не знае компаниите на БФб....
Евала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеПолитиката не ме вълнува.
С теб портфейла си не бих споделил.
Това е същността, но го правиш с когото пожелаеш.
А това, че някой не става за търговец и бизнесмен, се разбира за 1 минута.
Край на разговора. Няма да се занимавам цяла сутрин с комплексари.(P.S. и не само днес.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеПолитиката не ме вълнува.
Край на разговора. Няма да се занимавам цяла сутрин с комплексари.не е това което е бил...
Щом не искаш да го споделяш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРегистриран си 10 дни преди изборите на 25 май и пишеш само в полза на ГЕРб...
За 10 дни как разбра ,че не ставам за бизнесмен ...
Та в кой компании имаш акции.....и защо точто в тези..
това е същността на този форум....
А не политическото ...тролене..
чакам....
Край на разговора. Няма да се занимавам цяла сутрин с комплексари.
Коментар
Коментар