If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
едовно преразглеждане на състава на индекса на компаниите с добро корпоративно управление CGIX
В изпълнение на Правилата за изчисляване на индекса на компаниите с добро корпоративно управление и след извършена преценка доколко резултатите от картата за самооценка съответстват с реалното прилагане на принципите на Националния кодекс от всяка от компаниите, отговарящи на всички изисквания на правилата, НККУ взе решение за следващия едногодишен период, считано от 23.06.2014 г., съставът на индекса да бъде както следва:
1. Индустриален Холдинг България АД-София
2. Монбат АД-София
3. Софарма АД-София
4. Доверие Обединен Холдинг АД-София
5. Българска фондова борса-София АД
6. Стара планина Холд АД-София
7. Трейс груп холд АД-София
Тегловите и фрий-флоут коефициенти за всяка една от емисиите ще бъдат оповестени допълнително от БФБ-София.
едовно преразглеждане на състава на индекса на компаниите с добро корпоративно управление CGIX
В изпълнение на Правилата за изчисляване на индекса на компаниите с добро корпоративно управление и след извършена преценка доколко резултатите от картата за самооценка съответстват с реалното прилагане на принципите на Националния кодекс от всяка от компаниите, отговарящи на всички изисквания на правилата, НККУ взе решение за следващия едногодишен период, считано от 23.06.2014 г., съставът на индекса да бъде както следва:
1. Индустриален Холдинг България АД-София
2. Монбат АД-София
3. Софарма АД-София
4. Доверие Обединен Холдинг АД-София
5. Българска фондова борса-София АД
6. Стара планина Холд АД-София
7. Трейс груп холд АД-София
Тегловите и фрий-флоут коефициенти за всяка една от емисиите ще бъдат оповестени допълнително от БФБ-София.
"Тук интересното беше от 2,20 до 3.80, сега вече не е същото."
Какъв е проблема? Да не би да го смяташ за прогноза?
Думичката "беше" не ти ли говори нещо?
Смятам, че на всеки ще му стане ясно, че автора е доволен от движението на цената на акцията от 2.20 до 3.80 и сега в настоящия момент сегашното движение е минимално и не го удовлетворява. Да, купих и продадох на въпросните цени. Проблем? Къде е грешната трактовка?
Не виждам примери в думите ти. Какво става с грешната трактовка за Петрол и грешното показване но ЦКБ и Хим?
Безпочвено ми се вижда звучиш.
Не се чувствай длъжен да ми отговаряш, ако няма какво да кажеш.
виж какво ,ще ме баннат заради тебе и твоето невежество...
То бива нахалствои невежество... ,..
Не знаеше нищо за ИПО на ЦСКА ....и питаш в темата ,не знаеш за НУСЕ и ДАХ нещо което дъщеря ми знае от 10 годишна...
Акциите ги прецевняваш като за футболен мач......
Даваш оценки а тя е неверна....
Спри се....това е последно от мен..
Всеки греши но ти си агресивен новобранец...
Не виждам примери в думите ти. Какво става с грешната трактовка за Петрол и грешното показване но ЦКБ и Хим?
Безпочвено ми се вижда звучиш.
Не се чувствай длъжен да ми отговаряш, ако няма какво да кажеш.
виж какво ,ще ме баннат заради тебе и твоето невежество...
То бива нахалствои невежество... ,..
Не знаеше нищо за ИПО на ЦСКА ....и питаш в темата ,не знаеш за НУСЕ и ДАХ нещо което дъщеря ми знае от 10 годишна...
Акциите ги прецевняваш като за футболен мач......
Даваш оценки а тя е неверна....
Спри се....това е последно от мен..
Всеки греши но ти си агресивен новобранец...
В градът в който живея, има един майстор електричар, който така и не се научи на занаят. Стар член на занаята е, но не го уважавам. Не съм и длъжен. Разбираш ли на къде бия?
Нали разбираш ,че ти не си по добър от този електричар....колкото и да е зле... но даваш оценка... така ,че малко свали гарда и се прибери на топло...по въпросите на борсата...
Съжалявам за теб, неумението ти да тълкуваш и разбираш хората изпъква отново.
Не знаех, че има схема за публикуване на постове, нито че дължа отчетност. Сега ще поровя в твоите, не съм се смял отдавна.
Грешна трактовка на 3,8 на Петрол..
Грешно показване на ССВ и ХИМ прив..в спада.
Това кой го определи като грешно? Я малко да проверим!
Съмнявам се....
Прочетох ти постовете по темите различни от Украйна..
не знаеш как се търгува на НУСЕ и на коя платформа........
задаваш въпроси за нагоре или надолу на дадени акции...а си личи от километър ...
Съжалявам ,но поне си трии постовете за да не си губя вревмето да ги чета...
ПОСТОВЕТЕ ПО АКЦИИТЕ СА С ТРИ ДУМИ И НИКАКЪВ СМИСЪЛ или анализ.............
Дано ти е за урок !
Съжалявам за теб, неумението ти да тълкуваш и разбираш хората изпъква отново.
Не знаех, че има схема за публикуване на постове, нито че дължа отчетност. Сега ще поровя в твоите, не съм се смял отдавна.
Това кой го определи като грешно? Я малко да проверим!
И благодаря за съвета, но той не ми е нужен. На борсата съм от 13 години, хайде да не си даваме акъл по този начин.
Съмнявам се....
Прочетох ти постовете по темите различни от Украйна..
не знаеш как се търгува на НУСЕ и на коя платформа........
задаваш въпроси за нагоре или надолу на дадени акции...а си личи от километър ...
Съжалявам ,но поне си трии постовете за да не си губя вревмето да ги чета...
ПОСТОВЕТЕ ПО АКЦИИТЕ СА С ТРИ ДУМИ И НИКАКЪВ СМИСЪЛ или анализ.............
Дано ти е за урок !
Коментар