що бе, като нищо може да сме изтъргували нещо в замяна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеИ кое е доброто - че ше им платиме 700млн
И колко ще е намалението - пак е таина
И изкупуване до последно -
И да го видя ,няма да повярвам.....
Днес едната централа се оправдаваше с другата.....че не може сама да го направи....а другата нямало кай да да даде сведение по въпроса....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение...
Това звучи добре...
И колко ще е намалението - пак е таина
И изкупуване до последно -
Коментар
-
...Преди броени минути изпълнителният директор на НЕК Петър Илиев подписа меморандуми с двете „американски" централи в комплекса „Марица Изток". С документа нашите партньори се съгласяват, че преференциалните цени на изкупуваната от тях електроенергия ще бъдат намалени, а НЕК от своя страна се ангажира да разплати просрочените си задължения към централите." Това съобщи като един от най-важните резултати от първите 100 дни управление в енергетиката ресорният министър Теменужка Петкова.
Домуса като го гледам ми се струва, че все повече се засилва към политиката...Last edited by pepe1234; 20.02.2015, 15:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Разбира се и показва слабости и критикува, но с полезна, градивна критика.
На добре вървят нещата... явно БФБ и масовката играчи ще го разберат последни
Коментар
-
Счетоводната Теменужка все пак е предприела действия.
Извинявам и се, че не съм разбрал навреме.
Либерализацията на енергийния пазар ще се случи до края на годината, предвижда Петкова
Мудно стават нещата, но реализиране на тези намерения биха били успех.
Искам, мечтая за успех, пък нека и герберски да е, ама да е наш.
Ето само за илюстрация - вижте как се работи по света и при участие на Бг следа.
Нищо, че няма пряка връзка, но показва ценности, мотивация, подходи.
Българин покорява високите етажи на автомобилна Европа
Коментар
-
[QUOTE=Петър Николов;1059775675]Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене се моли за него....
бях на вилата си край ГР.РАДОМИР...
Здравей Монти,
Би ли ми обяснил защо пишеш този град само с главни букви? Толкова ли е престижен този градец ? Или буди сладки спомени от времето на др.Станко Тодоров и ЗТМ
Иначе аз съм македонец ,северняк....
П.П. капс лоока е бил включен и аз съм мързелив ,правописните грешки не си оправям ,та камо да пиша нещо втори път....което е вярно....
Очаквах да обърнеш внимание ,че познах второто ниво след 520 и 500 ..
Сега ще върнем малко до 490 и пак по слалома на стабилните финансови институции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
Тоя е бетер Тиквонйй с хвалбите
Коментар
-
На БФБ, няма истински мечки... защото няма къси... поради тази причина всички са бикове... а мечките са такива само по неволя.
Някой тук разправяше, че имало къси... но процедурата била някаква сложна... абе няма ли къси на платформата, все едно ги няма изобщо, никой няма да се занимава със сложни въртележки за 1 - 2 компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕдно време един колега ходеше на обяд да яде мечешки пържоли ,сега да не е преминал на стекове.......
В момента имам чувството че на някой няма да му издържат нервите да се будалкат с по 100 ,двеста акции по основните позиции и ще има изсипване.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИма ли бикове?
В момента имам чувството че на някой няма да му издържат нервите да се будалкат с по 100 ,двеста акции по основните позиции и ще има изсипване.....
Коментар
Коментар