IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• що бе, като нищо може да сме изтъргували нещо в замяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
      И кое е доброто - че ше им платиме 700млн
      И колко ще е намалението - пак е таина
      И изкупуване до последно -

И да го видя ,няма да повярвам.....
      Днес едната централа се оправдаваше с другата..... че не може сама да го направи....а другата нямало кай да да даде сведение по въпроса....

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        ...

Това звучи добре...
        И кое е доброто - че ше им платиме 700млн
        И колко ще е намалението - пак е таина
        И изкупуване до последно -

Коментар

• ...
          Преди броени минути изпълнителният директор на НЕК Петър Илиев подписа меморандуми с двете „американски" централи в комплекса „Марица Изток". С документа нашите партньори се съгласяват, че преференциалните цени на изкупуваната от тях електроенергия ще бъдат намалени, а НЕК от своя страна се ангажира да разплати просрочените си задължения към централите." Това съобщи като един от най-важните резултати от първите 100 дни управление в енергетиката ресорният министър Теменужка Петкова.
          Това звучи добре...

Домуса като го гледам ми се струва, че все повече се засилва към политиката...
          Last edited by pepe1234; 20.02.2015, 15:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Странно е че се съгласяваш с него. Ти плюеш правителството, а той ги хвали и им слага оценка МНого добър
            Разбира се и показва слабости и критикува, но с полезна, градивна критика.

На добре вървят нещата... явно БФБ и масовката играчи ще го разберат последни

Коментар

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1398621

Коментар

• Счетоводната Теменужка все пак е предприела действия.
                Извинявам и се, че не съм разбрал навреме.
                Либерализацията на енергийния пазар ще се случи до края на годината, предвижда Петкова

Мудно стават нещата, но реализиране на тези намерения биха били успех.
                Искам, мечтая за успех, пък нека и герберски да е, ама да е наш.

Ето само за илюстрация - вижте как се работи по света и при участие на Бг следа.
                Нищо, че няма пряка връзка, но показва ценности, мотивация, подходи.

Българин покорява високите етажи на автомобилна Европа

Коментар

• [QUOTE=Петър Николов;1059775675]
                  Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  не се моли за него....

бях на вилата си край ГР.РАДОМИР...

Здравей Монти,
                  Би ли ми обяснил защо пишеш този град само с главни букви? Толкова ли е престижен този градец ? Или буди сладки спомени от времето на др.Станко Тодоров и ЗТМ
                  Защото е града на роднините на жена ми.....
                  Иначе аз съм македонец ,северняк....
                  П.П. капс лоока е бил включен и аз съм мързелив ,правописните грешки не си оправям ,та камо да пиша нещо втори път....което е вярно....
                  Очаквах да обърнеш внимание ,че познах второто ниво след 520 и 500 ..
                  Сега ще върнем малко до 490 и пак по слалома на стабилните финансови институции....

Коментар

• Напиши първо че ЛуКУРски говори да не се хабя да отварям
                    Тоя е бетер Тиквонйй с хвалбите

Коментар

• Десант на инвеститори в България

Коментар

• [QUOTE=Монти;1059775544]не се моли за него....

бях на вилата си край ГР.РАДОМИР...

Здравей Монти,
                        Би ли ми обяснил защо пишеш този град само с главни букви? Толкова ли е престижен този градец ? Или буди сладки спомени от времето на др.Станко Тодоров и ЗТМ

Коментар

• На БФБ, няма истински мечки... защото няма къси... поради тази причина всички са бикове... а мечките са такива само по неволя.

Някой тук разправяше, че имало къси... но процедурата била някаква сложна... абе няма ли къси на платформата, все едно ги няма изобщо, никой няма да се занимава със сложни въртележки за 1 - 2 компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Има ли бикове?
                            Около 90 процента са само такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Едно време един колега ходеше на обяд да яде мечешки пържоли ,сега да не е преминал на стекове.......

В момента имам чувството че на някой няма да му издържат нервите да се будалкат с по 100 ,двеста акции по основните позиции и ще има изсипване.....
                              Обратното броене е започнало и в момента поемат дълбоко последната глътка въздух преди да се изсулят надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Има ли бикове?
                                Едно време един колега ходеше на обяд да яде мечешки пържоли ,сега да не е преминал на стекове.......

В момента имам чувството че на някой няма да му издържат нервите да се будалкат с по 100 ,двеста акции по основните позиции и ще има изсипване.....

Коментар

Working...
                                X