Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОсвен ако не е излязло от рейндж и реално е в тренд нагоре. Тогава ще е постоянно на връх.
но след като е излязло от рейнджа значи се развива позитивно. От друга страна ако не е на връх значи нещата още не са добре. А ако е на дъно има прилична вероятност да стават все по-зле.
Изобщо тази логика да се купува докато пада и да се продава до като расте ми се струва супер сбъркана. Нормалното е да се купува когато расте и да се продава когато пада.
Трудното е да хванеш нещо в зародиш (най-вероятно значи да няма нищо общо с това да е на исторически високо ниво)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСашко Пеев да вземе да купува ,не да се обяснява с журналистите....
нали не е плашлив....
Едно птиче е кацнало на прозореца и ми чурулика че ще има новини
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОт тази цялата шумотевица и "паника" заради Орешарски на БФБ, резултатът за мен е, че явно си направих "депозит" в ИП!
Без сериозни корекции навън или някои масови разпродажби от най-големите фондове, трудно ще настъпи този апокалипсис, за който говорите!
Надявам се да имам търпението и да изчакам така сигурното "срутване" до Септември, а ако не стане, ще го мислим.
нали не мислиш ,че ще тръгнат да купуват при тази обстановка ,на пазарна....
ден ,след ден и накрая на някой ще му писне и ще почвне да изсипва....
Обикновенно се почва от ДФ....парички за почиФка...
видя ,как някой пусна в Петрол ,друг в БТН , трети в Енемота ,четвърти в ЕУБГ....
чакаме....за никъде не бързам и депозита е в лева....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+++
Така е по принцип. R/R ratio-то им в момента хич не ми е изкусително, някои от тях бих казал от моя гледна точка са си откровен сел.
Ала пък са си на исторически нива понеже са дъ бест троицата на бфб.
Не че си нямат кусури и те - къде бол мажо, къде дивидента незадоволителен, къде ликвидността има още да се желае и прочие. Но в сравнение с останалите бфб недоразумения са си 6.
Пък и ми се и чини че доста по малко ще падат като дойдат мечоците.
Нооо...за всяка артия си идва видовден (пречистване) и дъно, търпение си требе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнениеАми аз не знам пазар, на който оптимизма за нещо да е безкраен! Щом е на връх, значи по-близо до края на оптимизма
но след като е излязло от рейнджа значи се развива позитивно. От друга страна ако не е на връх значи нещата още не са добре. А ако е на дъно има прилична вероятност да стават все по-зле.
Изобщо тази логика да се купува докато пада и да се продава до като расте ми се струва супер сбъркана. Нормалното е да се купува когато расте и да се продава когато пада.
Коментар
-
От тази цялата шумотевица и "паника" заради Орешарски на БФБ, резултатът за мен е, че явно си направих "депозит" в ИП!
Без сериозни корекции навън или някои масови разпродажби от най-големите фондове, трудно ще настъпи този апокалипсис, за който говорите!
Надявам се да имам търпението и да изчакам така сигурното "срутване" до Септември, а ако не стане, ще го мислим.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнениеЗа три акции, които са на историческите си високи нива се сещам - АТЕРА, МЦХ, Трейдинга.
Лично аз бих ги избегнал точно тези акции. И да растатат няма как да е много.
Така е по принцип. R/R ratio-то им в момента хич не ми е изкусително, някои от тях бих казал от моя гледна точка са си откровен сел.
Ала пък са си на исторически нива понеже са дъ бест троицата на бфб.
Не че си нямат кусури и те - къде бол мажо, къде дивидента незадоволителен, къде ликвидността има още да се желае и прочие. Но в сравнение с останалите бфб недоразумения са си 6.
Пък и ми се и чини че доста по малко ще падат като дойдат мечоците.
Нооо...за всяка артия си идва видовден (пречистване) и дъно, търпение си требе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
нали не е плашлив....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнениеРиска е по-голям като е на исторически връх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА може би е по-малък, защото очевидно настроенията и очакванията са позитивни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнениеРиска е по-голям като е на исторически връх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакво значение има дли е на исторически връх или дъно? Би ли дал разяснение? За мен това е псевдо информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнениеАко е на исторически връх и не виждам потенциал за поне 100% предпочитам да не рискувам да се возя въобще.
Коментар
Коментар