If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Връщат се добрите времена с висока волатилност - бе ми писнало от тази права линия
Нали, инак заспала скучна работа.
Скоро не бях поглеждал бфб, ма от 2 дена си хванах 1 спекулка.
Ако продължават в същия дух идеално ще стане човек да намести кеша от атерата.
Зорлем ме вкарахте пак в режим на покупки и опити за ловене на дъна
Тъкмо си гледах спокойно на запис късните мачове по време на сесиите, нооо.. такова осиране на лабилягите не е за изпускане
Ще качвам пак и процента на ливъриджа. Отчитам момента като подходящ
миналата седмица правих един анализ, че няма да паднем под 500.
но това беше при положение, че не знаех, че му остава на това правителство още 1,5 месеца работа (повече от колкото предполагах и съответно данните за реалното финансово състояние на държавата ще се забавят значително) и, че няма да падаме с повече от около 0,5% на ден..
сега вече не съм толкова сигурен за това 500..
... имам акции и не смятам да продавам..
Агенцията по заетостта (АЗ) регистрира през май значително намаление на безработицата за втори пореден месец. Равнището й е 11,2%, като намалява с 0,6 процентни пункта спрямо април, съобщават от държавната агенция.
Припомняме, че за първите три месеца на годината показателят задържа ниво от 12,2 на сто. Първото значително намаление беше през април, когато беше регистриран спад на безработицата до 11,8 на сто. Изпълнителният директор на Агенцията Асен Ангелов коментира тогава, че такъв период на продължителен спад на показателя не се е случвал от 2009 година насам.
Коментар