Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Голяма си гад.....
Върнаха се стари спомени за тежки времена......Добре, че съм след бири.....
Хич не я разбирам тази наша борса.... Очаквах мах 5-10 % спад от върха и след това едни 30-40 %....Куркапан....
пиини още една и ще се оправиш....
това е лошото на борсата .. като се качва пииеме от радост ,като пада се напиваме заради загубата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеПарите на борсата ги пазя, като не отварям платформата и не следя въобще движенията на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеборите ли софикс 550...
Голяма си гад.....
Върнаха се стари спомени за тежки времена......Добре, че съм след бири.....
Хич не я разбирам тази наша борса.... Очаквах мах 5-10 % спад от върха и след това едни 30-40 %....Куркапан....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТи си опази парите за игра на борсата, другото е ясно.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеПсихология, или по-точно слаба психика, и то на дребните спекулантчета с малки портфейли, като мен. Продал панелката в Хаджи Димитър оставена му в наследство за 60 000 лв. С парите купил акции на Химипорт на 1.3 лв. по препоръка на приятел....и сега когато излязоха малко лоши новини давай да продам докато е време. И другите подобни "инвеститори" като видят леки разпродажби и те с жълто по гащите почват да сипват. Ефектът на лавината.
Аз не съм продал нищо, защото не се влиая от такива краткосрочни и средносрочни движения на пазара. За мен фундамента с всеки изминал ден се подобрява. На запад рекордни стойности, печатнане на пари и отрицателни лихви. На изток леки искри но нищо особено. Тук си тръгва едно марионетно и корпоративно правителство и идва друго прозападно настроено. Но всеки си има глава на раменете и сам да си прави изводите.
Поздрави и успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЩе видим. Но дори и артиите ми наистина да станата някой ден за тоалетна хартия, хубавото е че не те ми изкарвата прехраната. Има един термин в покера "Имам много аутове", тоест различни варианти за печеливш изход. Не чакаш само една карта, ами няколко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеСвърши зора, кой продал - продал
Хайде сега наобратно
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеБраво Жоре - сега и твоя ТИКВОНИИ като дойде ще цъфнем направо
Стискай още Артииките - накрая ще забършеш дупенцето с тях
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Психология, или по-точно слаба психика, и то на дребните спекулантчета с малки портфейли, като мен. Продал панелката в Хаджи Димитър оставена му в наследство за 60 000 лв. С парите купил акции на Химипорт на 1.3 лв. по препоръка на приятел....и сега когато излязоха малко лоши новини давай да продам докато е време. И другите подобни "инвеститори" като видят леки разпродажби и те с жълто по гащите почват да сипват. Ефектът на лавината.
Аз не съм продал нищо, защото не се влиая от такива краткосрочни и средносрочни движения на пазара. За мен фундамента с всеки изминал ден се подобрява. На запад рекордни стойности, печатнане на пари и отрицателни лихви. На изток леки искри но нищо особено. Тук си тръгва едно марионетно и корпоративно правителство и идва друго прозападно настроено. Но всеки си има глава на раменете и сам да си прави изводите.
Поздрави и успех на всичкиНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеСвърши зора, кой продал - продал
Хайде сега наобратно
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4144636
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКато малчуган в сладкарница се чувствам - чудя се какво да хвана
1/2 от кеша вече го няма.
Коментар
Коментар