IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Ти си знаеш, движенията дават шансове. Понякога корекциите се превръщат в сривове, много е неприятно да ги преживееш в хартии. Само който го е преживявал, ще го разбере правилно.
    Нямам достатъчно пари за да мога да се възползвам от дневните и месечни движения. Иначе ми се иска.
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Голяма си гад.....

Върнаха се стари спомени за тежки времена......Добре, че съм след бири.....
      Хич не я разбирам тази наша борса.... Очаквах мах 5-10 % спад от върха и след това едни 30-40 %....Куркапан....

пиини още една и ще се оправиш....
      това е лошото на борсата .. като се качва пииеме от радост ,като пада се напиваме заради загубата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
        Парите на борсата ги пазя, като не отварям платформата и не следя въобще движенията на БФБ.
        Ти си знаеш, движенията дават шансове. Понякога корекциите се превръщат в сривове, много е неприятно да ги преживееш в хартии. Само който го е преживявал, ще го разбере правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          борите ли софикс 550...

Голяма си гад.....

Върнаха се стари спомени за тежки времена......Добре, че съм след бири.....
          Хич не я разбирам тази наша борса.... Очаквах мах 5-10 % спад от върха и след това едни 30-40 %....Куркапан....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            Ти си опази парите за игра на борсата, другото е ясно.
            Парите на борсата ги пазя, като не отварям платформата и не следя въобще движенията на БФБ.

Коментар

Психология, или по-точно слаба психика, и то на дребните спекулантчета с малки портфейли, като мен. Продал панелката в Хаджи Димитър оставена му в наследство за 60 000 лв. С парите купил акции на Химипорт на 1.3 лв. по препоръка на приятел....и сега когато излязоха малко лоши новини давай да продам докато е време. И другите подобни "инвеститори" като видят леки разпродажби и те с жълто по гащите почват да сипват. Ефектът на лавината.
              Аз не съм продал нищо, защото не се влиая от такива краткосрочни и средносрочни движения на пазара. За мен фундамента с всеки изминал ден се подобрява. На запад рекордни стойности, печатнане на пари и отрицателни лихви. На изток леки искри но нищо особено. Тук си тръгва едно марионетно и корпоративно правителство и идва друго прозападно настроено. Но всеки си има глава на раменете и сам да си прави изводите.
              Поздрави и успех на всички
              По добри няма да дойдат то щото знаят кво се готви да дойде и се пускат по пистата

Коментар

Ще видим. Но дори и артиите ми наистина да станата някой ден за тоалетна хартия, хубавото е че не те ми изкарвата прехраната. Има един термин в покера "Имам много аутове", тоест различни варианти за печеливш изход. Не чакаш само една карта, ами няколко.
                Ти си опази парите за игра на борсата, другото е ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                  Свърши зора, кой продал - продал
                  Хайде сега наобратно
                  Още няколко месеца тренда ще е надолу. Това не пречи от време на време да прекалява в посока надолу или пък да скача малко нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
                    Браво Жоре - сега и твоя ТИКВОНИИ като дойде ще цъфнем направо

Стискай още Артииките - накрая ще забършеш дупенцето с тях
                    Ще видим. Но дори и артиите ми наистина да станата някой ден за тоалетна хартия, хубавото е че не те ми изкарвата прехраната. Има един термин в покера "Имам много аутове", тоест различни варианти за печеливш изход. Не чакаш само една карта, ами няколко.

Коментар

• борите ли софикс 550...

май си имаме помощ.....

Коментар

• Браво Жоре - сега и твоя ТИКВОНИИ като дойде ще цъфнем направо

Стискай още Артииките - накрая ще забършеш дупенцето с тях

Коментар

• Маалко портфейлче с 45к акции

Коментар

• Психология, или по-точно слаба психика, и то на дребните спекулантчета с малки портфейли, като мен. Продал панелката в Хаджи Димитър оставена му в наследство за 60 000 лв. С парите купил акции на Химипорт на 1.3 лв. по препоръка на приятел....и сега когато излязоха малко лоши новини давай да продам докато е време. И другите подобни "инвеститори" като видят леки разпродажби и те с жълто по гащите почват да сипват. Ефектът на лавината.
                            Аз не съм продал нищо, защото не се влиая от такива краткосрочни и средносрочни движения на пазара. За мен фундамента с всеки изминал ден се подобрява. На запад рекордни стойности, печатнане на пари и отрицателни лихви. На изток леки искри но нищо особено. Тук си тръгва едно марионетно и корпоративно правителство и идва друго прозападно настроено. Но всеки си има глава на раменете и сам да си прави изводите.
                            Поздрави и успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                              Свърши зора, кой продал - продал
                              Хайде сега наобратно
                              Така ли мислиш ?
                              http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4144636

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Като малчуган в сладкарница се чувствам - чудя се какво да хвана

1/2 от кеша вече го няма.
                                И аз си купувам от време на време по нещо пък да видим

Коментар

Working...
                                X