IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой фондаменталист да даде фондамент за падането .много ми харесва как си ги смучите от пръстите. А защо запада пак расте.мухахаааа ще трепя мошета

Коментар

• "Кристин Лагард: ЕЦБ трябва да прибегне до количествени улеснения"

И тая гърчава п...ка, наред с бабата Йелън като ги чуя - мамицата им - дано орда талибани да ги хванат на къс пак!!!!! и да ги пръснат!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        За съжаление тази уникална и ненормална волатилност убива пазара!

Просто няма как да има нормално потрфейлно инвестиране на БФБ!

Реално за българина няма нормални инвестиционни възможности!

Как да запазиш активите си.... на фона на тоталното обезценяване на книжните пари???

От зор станах инвеститор в нивя, сребърни монети, книги и прочее колекционни артикули... Худини трябва да си - и пак си обречен в дългосрочен план!!!!
        Кажи ми, има ли нещо нормално тук, освен гледането на сериали на 90% от населението

Коментар

• Тъй като никой не иска да го напише аз ще го напиша - признавам на Равновесие и компания че прогнозите им се сбъднаха, поне в краткосрочен план. Очевидно аз съм грешал.
          Но продължавам да мисля, че това нещо няма фундамент. Не съм продал и акция, напротив, мисля за кредити.
          Успех на всички.
          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Ако на някого му се струва,че път надолу няма,то той греши,вероятно поради липса на достатъчно опитност....или нещо не му е наред с главата.

Коментар

• За съжаление тази уникална и ненормална волатилност убива пазара!

Просто няма как да има нормално потрфейлно инвестиране на БФБ!

Реално за българина няма нормални инвестиционни възможности!

Как да запазиш активите си.... на фона на тоталното обезценяване на книжните пари???

От зор станах инвеститор в нивя, сребърни монети, книги и прочее колекционни артикули... Худини трябва да си - и пак си обречен в дългосрочен план!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                На някой компании им вярвам на отчетите - на други не.
                Декември имаше кой да даде тези пари - какво те кара да мислиш че ще има и втори такъв със същите пари.
                Пазарен дял-обекти, възможности, може и да бъркам.

Коментар

Бааахти БГ простотията наистина е без спирачки!

100% факт!

100% корекция на ръста на повечето позиции... невероятно

но имайки предвид как след 2007 година се сринахме 93% от върха - защо ли се очудвам!

КОЧИНА! и ние сме свинете!
                  Напълно те подкрепям колега.
                  Ако бяхме смели и издържани в умнотата си и справяне с икономическите проблеми, както в личен, така и в макро план, нямаше да има спадове, както на БФБ, така и на политическата арена. Всъщност, много неща осъзнах и ми е все тая дали ми падат акциите или не, рано или късно пак, ще се стабилизираме и ще се покачат цените, но важното да не си пропиляваме живота в тази т.н. държава... жалко, но факт

Успех в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Ако не се лъжа декември беше към 450 млн. пожара, слезе за миг на 220 млн. и после пак отиде на 450 млн., че даже и към 500 млн.
                    Ти гледал ли си им скоро отчет, че относно печалбата и дела явно не си.
                    На някой компании им вярвам на отчетите - на други не.

Декември имаше кой да даде тези пари - какво те кара да мислиш че ще има и втори такъв със същите пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Въпроса е къде се намира пожара. По-скоро на каква капитализация. Защото аз не знам - в момента е 350 милиона - а това трудно може да мине за пожар за компания която не може да направи никаква печалба и постоянно губи пазарен дял.

Ако не се лъжа декември беше към 450 млн. пожара, слезе за миг на 220 млн. и после пак отиде на 450 млн., че даже и към 500 млн.
                      Ти гледал ли си им скоро отчет, че относно печалбата и дела явно не си.

Коментар

• .
                        Last edited by kubrat; 20.06.2014, 12:16.

Коментар

Бааахти БГ простотията наистина е без спирачки!

100% факт!

но имайки предвид как след 2007 година се сринахме 93% от върха - защо ли се очудвам!

не ти разбирам гледната точка,

да бе мирно продало не би чудо видяло

Коментар

• Бааахти БГ простотията наистина е без спирачки!

100% факт!

Коментар

• Този неуспешен проект ,стартиран преди 20 години,може скоро да бъде прекратен чрез отнемане на лиценза, поради нефункционалност
                              ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                              ᴏᴚ☠

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Чудя се дали няма да се появят по-хубави, как мислиш?
                                Корпа на 3.25 взеха 8.7 млн., незнам обаче чии 2.7 млн. минаха миналия четвъртък и накъде.
                                Равновесие - считаш, че при "пожар" няма да се яви никой да я вземе ли?
                                Нямам никакви препоръки!
                                Въпроса е къде се намира пожара. По-скоро на каква капитализация. Защото аз не знам - в момента е 350 милиона - а това трудно може да мине за пожар за компания която не може да направи никаква печалба и постоянно губи пазарен дял.

Коментар

Working...
                                X