Някой фондаменталист да даде фондамент за падането .много ми харесва как си ги смучите от пръстите. А защо запада пак расте.мухахаааа ще трепя мошета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЗа съжаление тази уникална и ненормална волатилност убива пазара!
Просто няма как да има нормално потрфейлно инвестиране на БФБ!
Реално за българина няма нормални инвестиционни възможности!
Как да запазиш активите си.... на фона на тоталното обезценяване на книжните пари???
От зор станах инвеститор в нивя, сребърни монети, книги и прочее колекционни артикули...Худини трябва да си - и пак си обречен в дългосрочен план!!!!
Коментар
-
Тъй като никой не иска да го напише аз ще го напиша - признавам на Равновесие и компания че прогнозите им се сбъднаха, поне в краткосрочен план. Очевидно аз съм грешал.
Но продължавам да мисля, че това нещо няма фундамент. Не съм продал и акция, напротив, мисля за кредити.
Успех на всички.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
За съжаление тази уникална и ненормална волатилност убива пазара!
Просто няма как да има нормално потрфейлно инвестиране на БФБ!
Реално за българина няма нормални инвестиционни възможности!
Как да запазиш активите си.... на фона на тоталното обезценяване на книжните пари???
От зор станах инвеститор в нивя, сребърни монети, книги и прочее колекционни артикули...Худини трябва да си - и пак си обречен в дългосрочен план!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа някой компании им вярвам на отчетите - на други не.
Декември имаше кой да даде тези пари - какво те кара да мислиш че ще има и втори такъв със същите пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБааахти БГ простотията наистина е без спирачки!
100% факт!
100% корекция на ръста на повечето позиции... невероятно
но имайки предвид как след 2007 година се сринахме 93% от върха - защо ли се очудвам!
КОЧИНА! и ние сме свинете!
Ако бяхме смели и издържани в умнотата си и справяне с икономическите проблеми, както в личен, така и в макро план, нямаше да има спадове, както на БФБ, така и на политическата арена. Всъщност, много неща осъзнах и ми е все тая дали ми падат акциите или не, рано или късно пак, ще се стабилизираме и ще се покачат цените, но важното да не си пропиляваме живота в тази т.н. държава... жалко, но факт
Успех в търговията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Ако не се лъжа декември беше към 450 млн. пожара, слезе за миг на 220 млн. и после пак отиде на 450 млн., че даже и към 500 млн.
Ти гледал ли си им скоро отчет, че относно печалбата и дела явно не си.
Декември имаше кой да даде тези пари - какво те кара да мислиш че ще има и втори такъв със същите пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВъпроса е къде се намира пожара. По-скоро на каква капитализация. Защото аз не знам - в момента е 350 милиона - а това трудно може да мине за пожар за компания която не може да направи никаква печалба и постоянно губи пазарен дял.
Ако не се лъжа декември беше към 450 млн. пожара, слезе за миг на 220 млн. и после пак отиде на 450 млн., че даже и към 500 млн.
Ти гледал ли си им скоро отчет, че относно печалбата и дела явно не си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБааахти БГ простотията наистина е без спирачки!
100% факт!
100% корекция на ръста на повечето позиции... невероятно
но имайки предвид как след 2007 година се сринахме 93% от върха - защо ли се очудвам!
КОЧИНА! и ние сме свинете!
да бе мирно продало не би чудо видяло
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Чудя се дали няма да се появят по-хубави, как мислиш?
Корпа на 3.25 взеха 8.7 млн., незнам обаче чии 2.7 млн. минаха миналия четвъртък и накъде.
Равновесие - считаш, че при "пожар" няма да се яви никой да я вземе ли?
Нямам никакви препоръки!
Коментар
Коментар