IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли да паднем с 5% днес, към момента е 3%
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Имам държа си ги десетте процента в България - днес правят впечатляващия спад от 0,4%
      Бравос, аз също излезнах от Софикса и гледам...

Монти, поздравления!

Коментар

• Тука стана изключително интересно, а както някой в миналото каза
        Ако в такива времена си на акции ще ти е още по-весело преживяването.

Имам 1/5 и кеш, който ще усредни малко ама пак си е к*р капан

Коментар

• Не вярвах да стане, но от този момент кешът ме 0. От тук започват и загубите/ пропуснати ползи за мен. След 2 седмици ще допълня кеш , да видим на какви цени ще го реализирам ....
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• при такива случай се изполва израза...
            черен петък..
            да не съм прЕсилил нещата....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Имам държа си ги десетте процента в България - днес правят впечатляващия спад от 0,4%
              така си и знаех

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                А що не го питаш дали има БГ акции след като е прогнозирал спад?

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                  Тъй като никой не иска да го напише аз ще го напиша - признавам на Равновесие и компания че прогнозите им се сбъднаха, поне в краткосрочен план. Очевидно аз съм грешал.
                  Но продължавам да мисля, че това нещо няма фундамент. Не съм продал и акция, напротив, мисля за кредити.
                  Успех на всички.
                  А що не го питаш дали има БГ акции след като е прогнозирал спад?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    снимката е хубава....
                    но не е за днес .....
                    не очаквах ,че може да не излезат фондовете...
                    голяма простотия....
                    Ще става все по лошо...
                    Има малко желание в ИХБГ ,Софарма ,ФИБ и ЕУБГ ,но навсякъде другаде е мор...
                    И аз да се оплача, вчера зачистих всичко, на кеш съм, но някак си нямам желание за никоя позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Ако на някого му се струва,че път надолу няма,то той греши,вероятно поради липса на достатъчно опитност....или нещо не му е наред с главата.

снимката е хубава....
                      но не е за днес .....
                      не очаквах ,че може да не излезат фондовете...
                      голяма простотия....
                      Ще става все по лошо...
                      Има малко желание в ИХБГ ,Софарма ,ФИБ и ЕУБГ ,но навсякъде другаде е мор...

Коментар

• Ако на някого му се струва,че път надолу няма,то той греши,вероятно поради липса на достатъчно опитност....или нещо не му е наред с главата.

[
                        ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                        ᴏᴚ☠

Коментар

• Мнението ми е, че към момента срив няма, корекция да!
                          За разлика от 2007/2008 г. няма и фундамент за криза и срив.
                          Както каза колегата идеално време за спекулантите.

Успех на сите!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            За съжаление тази уникална и ненормална волатилност убива пазара!

Просто няма как да има нормално потрфейлно инвестиране на БФБ!

Реално за българина няма нормални инвестиционни възможности!

Как да запазиш активите си.... на фона на тоталното обезценяване на книжните пари???

От зор станах инвеститор в нивя, сребърни монети, книги и прочее колекционни артикули... Худини трябва да си - и пак си обречен в дългосрочен план!!!!
                            Това изобщо не е вярно. пред българските инвеститори има абсолютно същите възможности като тези пред западните.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                              Кажи ми, има ли нещо нормално тук, освен гледането на сериали на 90% от населението
                              Е, чоевее! то е ясно че няма!

Всички що годе читави и относително млади българи отдавна си обраха крушите!!!

Коментар

• Голям вой, голям плач от някои тука бе! Срив.... пожар... катастрофа...

Ами РАДВАЙТЕ СЕ бе!
                                Това е златното време за спекуланта. Да пазариш йовтино и да продаваш после скъпо. Радвайте се и зареждайте.
                                Аз лично ще почакаш още преди да зареждам. Рано е още.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X