ето бойко борисов поискал 5 милярда от мвф да се стабилизира банковата система . е той до оня ден беше във вашингтон душата . какво съвпадение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение10 % от депозитите да влезнат на БФБ, представяте ли си какво ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз излезнах от там.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА севтото, където чичото ни причаква с теслата ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеМисля съвсем скоро.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениефонд имоти ще го извадите ли на профит ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение10 % от депозитите да влезнат на БФБ, представяте ли си какво ще стане.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеможе да е 600какво ще кажеш
))
Коментар
-
ташунко виж ся мойто момче . пусни си едни обемчета на ccb. обясни ми мойто момче как пък на 1 лев от май 2013 и от днеска се появиха най големите обеми . и да знае ташунко обем на дъно разкатава фамилии .аз ще се смея последен
2010 пак на същите нива се е купувало . те еврейчетата са бавни и методичниLast edited by the architect; 27.06.2014, 14:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНякой бледолик техничар може ли да ми каже след ниво 500 кое следва? Хихихи!!какво ще кажеш
)) Ти кажи като фундаменталист, а не като техничар
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНякой бледолик техничар може ли да ми каже след ниво 500 кое следва? Хихихи!!
Коментар
Коментар