Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНа дузпи Бразилия бие.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕй така ще правят бразилците след половин час
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЩе спрат и да го източват.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДеска ти какво купи??
Тук се научих че никога не е късно
Пък и гледам, че и табака набира напоследък доста персонал, май ще заработи по нормално.Ще спрат и да го източват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпекулантите заложиха на края на света. Според институциите живота продължава. Някой ще се почувства много тъпо другата седмица. Да видим кой.
Това , което се случва е много положително за държавата ни, започва от 0.1, да се гради наново. Очаквам съвсем скоро нещата коренно да се променят в посока нормализиране на държавността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИзпусна момента, SOFIX нагоре в понеделник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИзпусна момента, SOFIX нагоре в понеделник.
Гледай да не се изложиш в прогнозатаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Тук се научих че никога не е късно
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениена Софикс 400 отивам за кредит, момчета - този път няма да пропусна!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩе влезнат в единствената банка с рейтинг БББ+ ,но парите няма да дойдат на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕврхолд , не бих купил -под заплаха дори , но Евринс ми влезе на 1,003
и БРЕФ влезе но на кой откраднах Софимот 559бр. за десета от сек.
аз в понеделник съм пак там
Коментар
Коментар