IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
    ДАвидов, технич.анализ е хубав, ама в Америка да го правиш, където имаш пазар. Нашата ситуация се управлява от съвсем други фактори. Ако разпуснат парламента , назначат честни хора, а не крадци - гледай как всичко ще отскочи.
    Много точно казано
    бавно и тихо нагоре

Коментар

• ДАвидов, технич.анализ е хубав, ама в Америка да го правиш, където имаш пазар. Нашата ситуация се управлява от съвсем други фактори. Ако разпуснат парламента , назначат честни хора, а не крадци - гледай как всичко ще отскочи.

Коментар

• Отделих малко време и направих един анализ на текущото състояние на борсата. Накратко - положението ми изглежда на кантар и е много трудно да се даде ясно обоснована прогноза само на база технически данни. Иначе моето лично мнение е по-скоро положително, защото инстински добрите инвестиционни възможности се създават винаги по време на криза, когато хората ги е страх. Да, има и риск, но всеки си преценява дали да го поеме или не.

Анализ на българската фондова борса към средата на 2014г.

Коментар

• Брефа тая година умряла работа.

Коментар

• [QUOTE=tony1975;1059654384]не , аз си имах на 2,8
            винаги сме мислили сходно
            БРЕФ и СФИ са най-добрите адсиц-и за инвестиция в момента според мен![/QUOTE]

+1
            съгласен съм с теб бате Тони.Само дето тоя БРЕФ нещо не му се мърда нагоре....пък и дивидента нещо хилав ми се вижда....

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
              Ако инвесициите са добри, не трябва да се влияете от стадният принцип.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Мдааа................
                Ако инвесициите са добри, не трябва да се влияете от стадният принцип.

Коментар

Хайде Честито момчета,

Трябва да издържате на напрежението, дори и на финасовите пазари.
                  Мдааа................
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

А сега какво стана, кой какво ще си изтрие?
                    Браво
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Хайде Честито момчета,

Трябва да издържате на напрежението, дори и на финасовите пазари.

Коментар

• А сега какво стана, кой какво ще си изтрие?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Имаш инвестиция и на черешовата борса ли ?
                          Имам носят ми череши от Кюстендилско и то без пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Вратара на Чили не му издържат нервите. И пропуск на Пиния.

Честито.

Коментар

Очаквам съвсем скоро нещата коренно да се променят в посока нормализиране на държавността.
                              Имаш инвестиция и на черешовата борса ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Да не го изтриеш след малко
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X