IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Спекулантите излезли на кеш в петък ще се почувстват доста тъпо.
    не приятелю.най тъпо ще се почувстват играчите купувачи днес от 10:10-11:30..........на акциики от фабриката за илюзии...препоръки за търговия липсват

Коментар

• Мисля, че спекулациите около банките е решен. Има сериозна подкрепа.

Коментар

• Спекулантите излезли на кеш в петък ще се почувстват доста тъпо.

Коментар

• айде днеска 555. заложил съм на черно . сега ще дръпна ръчката . нека завъртим рулетката

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            ох милото ми индексче ама хич го няма милото.целувки мило и като гледам как се снишаваш скоро ще ми застанеш.
            дърпай смукача......
            Не е лесно...

Коментар

• ох милото ми индексче ама хич го няма милото.целувки мило и като гледам как се снишаваш скоро ще ми застанеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                И аз.Купувах миналата седмица Да видим ще има ли за баничка

Без препоръки за каквото и да е, нали така се казваше Здраве и късем на всички.
                Аз също си купих малко като износители / табаци и ИХБГ/....и рискови Петрол...
                Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Може би за първи път го казвам, но се гордея с поведението на властимащите вчера и днес сутринта. Изключително отговорно и държавническо поведение, на срещата и днес по сутрешните блокове. Няма такива, няма онакива - без популизъм и страшни внушения. Дано продължат малко повече време така.

И мисля че ще можем да отдъхнем малко на борсата!
                  абе ние и със Искров така си отдъхнахме след ктб че после за два дена потънахме със 10%....дано има мир по тази земя

Коментар

• Виж как сами почнаха да се показват

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                      Я,поясни малко
                      По мненията ще ги познаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        аман от отчаяни индекси със объркано съзнание
                        Не му е за пръв път....
                        Става рецидив напоследък.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          точно сега не бих си купил банкови акции...
                          не бих го коментирал .......защото е глупаво от финансова гледна точка. ,аз не купувам държавни ценни книжа а акции на една частна банка....
                          Не е препоръки....
                          И аз.Купувах миналата седмица Да видим ще има ли за баничка

Без препоръки за каквото и да е, нали така се казваше Здраве и късем на всички.

Коментар

• Може би за първи път го казвам, но се гордея с поведението на властимащите вчера и днес сутринта. Изключително отговорно и държавническо поведение, на срещата и днес по сутрешните блокове. Няма такива, няма онакива - без популизъм и страшни внушения. Дано продължат малко повече време така.

И мисля че ще можем да отдъхнем малко на борсата!

Коментар

• аман от отчаяни индекси със объркано съзнание

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                                Айде да видим днес ще може ли да пазаруваме ПИБ под 2,8 или намалението свърши? Давайте прогнози!
                                точно сега не бих си купил банкови акции...
                                не бих го коментирал .......защото е глупаво от финансова гледна точка. ,аз не купувам държавни ценни книжа а акции на една частна банка....
                                Не е препоръки....
                                Last edited by Монти; 30.06.2014, 09:41.

Коментар

Working...
                                X