If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може би за първи път го казвам, но се гордея с поведението на властимащите вчера и днес сутринта. Изключително отговорно и държавническо поведение, на срещата и днес по сутрешните блокове. Няма такива, няма онакива - без популизъм и страшни внушения. Дано продължат малко повече време така.
И мисля че ще можем да отдъхнем малко на борсата!
абе ние и със Искров така си отдъхнахме след ктб че после за два дена потънахме със 10%....дано има мир по тази земя
точно сега не бих си купил банкови акции...
не бих го коментирал .......защото е глупаво от финансова гледна точка. ,аз не купувам държавни ценни книжа а акции на една частна банка....
Не е препоръки....
И аз.Купувах миналата седмица Да видим ще има ли за баничка
Без препоръки за каквото и да е, нали така се казваше Здраве и късем на всички.
Може би за първи път го казвам, но се гордея с поведението на властимащите вчера и днес сутринта. Изключително отговорно и държавническо поведение, на срещата и днес по сутрешните блокове. Няма такива, няма онакива - без популизъм и страшни внушения. Дано продължат малко повече време така.
Айде да видим днес ще може ли да пазаруваме ПИБ под 2,8 или намалението свърши? Давайте прогнози!
точно сега не бих си купил банкови акции...
не бих го коментирал .......защото е глупаво от финансова гледна точка. ,аз не купувам държавни ценни книжа а акции на една частна банка....
Не е препоръки....
Коментар