Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОще два-три такива дни и.... " Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!"?
Не е препоръка за ПК на ЦК но някой настървено купувашеднес
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеС какво днес е по-различен от петък?
Честно казано, не виждам причини за раздвижване до Нова година. Евентуално разни отчети на компаниите работещи за износ, да се подобрят и да внесат нотка оптимизъм.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВсе си мислех, че от днес ще се раздвижи търговията нанякъде. Явно обаче това е положението - ни надолу, ни нагоре
Честно казано, не виждам причини за раздвижване до Нова година. Евентуално разни отчети на компаниите работещи за износ, да се подобрят и да внесат нотка оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩо бе - тогава ли ставаш пълнолетен.имаш чувство за хумор
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеа дано ама надали.тук рали преди 2015 не виждам какЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар