IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
    Как да не губиш?
    А как губя....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      +1
      Сложил съм поръчки на супер ниски нива и ако излезнат добре ,ако не .....нищо не губя...
      Как да не губиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Къде видя колебание или съмнение, за да питаш. В момента на кеш 100%. Сегашното темпо на търговия не си струва хабенето на време пред компютъра.
        +1
        Сложил съм поръчки на супер ниски нива и ако излезнат добре ,ако не .....нищо не губя...

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Искаш да купуваш или да продаваш ?
          Ако ме питаш не е за купуване....... при тази търговия за стотина К.....
          кеша в момента е цар ,как ли ще излезнат някой ако им дотрябва парички за почивка.....през август.... особенно някой ДФ.......почват да се кахърят някой хора....
          Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Голяма мъка с тая търговия.
            Много народ се напари миналите две седмици и сега още ближат рани. Превъртяха се ненормално големи обеми и сега за мен чисто статистически се компенсира с нисък оборот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Голяма мъка с тая търговия.
              Искаш да купуваш или да продаваш ?

Коментар

• Голяма мъка с тая търговия.

Коментар

• Цветан Василев купува австрийска банка

Брееее, толко сме добри, че чак изнасяме мозъци и умения навън!

горките австрийци.... ще почнат да им цъфтят налъмите, както нашите ... от просперитет!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    И сега последно на кеш ли си или имаш хартийки? Щото нещо ми се струва че си ги пишеш нещата както на теб ти отърва.
                    Къде видя колебание или съмнение, за да питаш. В момента на кеш 100%. Сегашното темпо на търговия не си струва хабенето на време пред компютъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      От седмица съм на кеш (зрител) и въобще не съжалявам. Тиквата ще омаже всичко.
                      И сега последно на кеш ли си или имаш хартийки? Щото нещо ми се струва че си ги пишеш нещата както на теб ти отърва.

Коментар

• Бре, стана вече 14 часа, а такъв мижав оборот за деня май отдавна не сме имали

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Така ще е до изборите, а може и после- Под сянката на тиквите Борсата не вирее
                          Чи то кога е имало борса та и да вирее да искаме...
                          Най обикновена сергия, де е суперскучна 95% от времето

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Така ще е до изборите, а може и после- Под сянката на тиквите Борсата не вирее
                            От седмица съм на кеш (зрител) и въобще не съжалявам. Тиквата ще омаже всичко.

Коментар

• Така ще е до изборите, а може и после- Под сянката на тиквите Борсата не вирее

Коментар

• Страхотен оборот!! Днес отново се очертава един скучен ден.

Коментар

Working...
                                X