Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОсвен да се излежаваме щото и за плаж не става.
Господ да пази позициите на Монти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеи кво да прайм?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСкука скука!! Днес като вчера хилава търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеНякой търгува ли с ЕЛАНА БГ Трейдър ? Мнения ? Извинявам се, че в тази тема правя запитване
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеДа,доволен съм!Мнението ми все пак е субективно.Преди това съм търгувал само с КОБОС и не съм пробвал други платформи,така че ми е трудно да направя сравнение и класация на платформите..
Предполагам,че всеки ИП си има и демо-версия..,сваляй ги всичките,пробвай и избирай..
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеНякой търгува ли с ЕЛАНА БГ Трейдър ? Мнения ? Извинявам се, че в тази тема правя запитванеМнението ми все пак е субективно.Преди това съм търгувал само с КОБОС и не съм пробвал други платформи,така че ми е трудно да направя сравнение и класация на платформите..
Предполагам,че всеки ИП си има и демо-версия..,сваляй ги всичките,пробвай и избирай..
Коментар
-
Напоследък много песимизъм много нещо в темата за оптимизЪма.
Това определено си е предпоставка за оптимизъм.
Макар че нямам нищо против и реализация на план Б - демек софка ~ 300
А съвсем доскоро не съм си и представял че доходността ми на нисе категорично ще надмине тази на бфб за 2014...интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз да ти кажа май ще се заема по сериозно с германската борса и ще махна всичко от БФБ.То тук всичко може да се очаква.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАз да ти кажа май ще се заема по сериозно с германската борса и ще махна всичко от БФБ.То тук всичко може да се очаква.
Успех на всички!!!
Лично мнение!!!
Коментар
Коментар