IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
    Някой се опитава да се ебава с пазара. Според мен е пикане срещу вятъра.
    От няколко дни чета постовете ти и нещо ми се струва, че си се превъзбудил колега. Откога си на борсата - давай малко по-спокойно, не е добре за здравето и нервите.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
      Някой се опитава да се ебава с пазара. Според мен е пикане срещу вятъра.
      Тихо , колега .

Коментар

• Някой се опитава да се ебава с пазара. Според мен е пикане срещу вятъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Моа ви кажа едно - Боко ще направи пазарлъка, борсата ще си избере посока, ние ще възприемем линия на търгуване, НО народа ще му търпи измекярлъците с години!
          И да спазари все тая,нужен е някакъв шок за да се стабилизира държавата кардинално.

Коментар

• Моа ви кажа едно - Боко ще направи пазарлъка, борсата ще си избере посока, ние ще възприемем линия на търгуване, НО народа ще му търпи измекярлъците с години!

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...delnik,181417/

Добре звучи, не знам защо БФБ се апатира от изборите.

Коментар

• да настройм малко редиците

О, майко моя, родино мила,
                защо тъй жално, тъй милно плачеш?
                Гарване, и ти, птицо проклета,
                на чий гроб там тъй грозно грачеш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Има ли бичета?
                  В момента на пазара няма никой - 100 хил лв. оборот до обяд.

Явно неориентираните на пазара в момента са над 98%.

Коментар

• Има ли бичета?

Коментар

• всъшност то не е имало газ ами едни таблетчици се пускали през едни дупчици . но да не се отплесваме . гледаме оптимистично в бъдещето

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        еврейчетата ли ги правиха? (едни такива мургави)
                        не , техните приятелчета по газова камерка . мухахааааааааааааа

Коментар

• А, най ми харесва, че Бойко ще тегли голям кредит, от което ще има още повече кинти

Коментар

• Пари има, стока няма разбере бе хора Просто сега цикъла е такъв - нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              едно време най хубавите игри тука има тука нема ставаха в най тъмните и мръсни улички
                              еврейчетата ли ги правиха? (едни такива мургави)
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• едно време най хубавите игри тука има тука нема ставаха в най тъмните и мръсни улички

Коментар

Working...
                                X