If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет банда! Как е алъш-вериша? Ще гледам да се позавъртя туканка след очакваното скучно лято, че започва да ми мирише на парички. Та тъй де, който продава да взема да му купя..Ама тогава като искате да се отървете на всяка цена. Сега още е рано.
Мисля че поредното опортюнити е към своя край. Който се насмукал - насмукал. Гледам някакво правителство се заформя, което все ще е по-добре от никакво или от служебно.
А ако дойде и някое сбутване на вратата за определени позиции... само не виждам откъде може да дойде.
Доста е внимателен - няма що. По едно и също време ръси по 10 позиции.
Ами кешира, не ръси само на една позиция, за да не срива цената, а ръси на много места по малко, че да прибира сухото. И ти да беше и ти така щеше да правиш, нормално е.
Според мен ножицата ще се отвори още по повечето от позициите и търговията съвсем ще замре, само зорлиите ще се пънат. Това ще продължи до изясняване или задълбочаване на проблема с правителството.
това е така.... и после всичките покупки от последните седмици ще се окажат златни...
Някой се опитва да кешира внимателно и с малък обем по няколко позиции, но при сегашната липса на търговия веднага увлича цените надолу. Просто пазарът няма обем и трудно може да излезе човек.
Жабите се варят бавно, но явно и това бавно ни идва бързо.
Според мен ножицата ще се отвори още по повечето от позициите и търговията съвсем ще замре, само зорлиите ще се пънат. Това ще продължи до изясняване или задълбочаване на проблема с правителството.
Някой се опитва да кешира внимателно и с малък обем по няколко позиции, но при сегашната липса на търговия веднага увлича цените надолу. Просто пазарът няма обем и трудно може да излезе човек.
Доста е внимателен - няма що. По едно и също време ръси по 10 позиции.
Факт е, че някой хвърли акции почти едновременно по всички по-ликвидни позиции. Навярно с цел да увлече и други.
От няколко дни чета постовете ти и нещо ми се струва, че си се превъзбудил колега. Откога си на борсата - давай малко по-спокойно, не е добре за здравето и нервите.
Коментар