IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
    Аз те питам за другите, не за мутрите у нас.
    Ами същото е ,затова казват ,че политиката е мръсна работа.
    Last edited by Andi11; 15.10.2014, 11:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      При нас мутрите кой ги създаде и кой ги изтрепа?
      Аз те питам за другите, не за мутрите у нас.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
        Че ислямските главорези кой мислиш ги спонсорира?
        При нас мутрите кой ги създаде и кой ги изтрепа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Те тез санкции взеха да се пропукват и скоро ще ги махнат.В момента руснаците и
          САЩ изграждат общ фронт срещу ислямските главорези.Стана им ясно ,че да се
          ритат един друг файда няма,кучетата си лаят и кервана си върви,важното е да правят
          пари.
          Че ислямските главорези кой мислиш ги спонсорира?
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Поскъпването на долара също е доста изгодно за някой наши износители. Отделно е полезно за ЕС икономиката, чието съживяване пък, би ни донесло значителни ползи
            Кеф ми е да гледам и как руснаците, дето се дуеха че санкциите не ги засягали хич, взеха все повече да приклякат А този срив при петрола идва като по поръчка.. една допълнителна, силна "санкция", която ще ги направи доста по-сговорчиви и по малко агресивни
            Те тез санкции взеха да се пропукват и скоро ще ги махнат.В момента руснаците и
            САЩ изграждат общ фронт срещу ислямските главорези.Стана им ясно ,че да се
            ритат един друг файда няма,кучетата си лаят и кервана си върви,важното е да правят
            пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              На пръв поглед единственото положително събитие за икономиката от последните седмици е срива в цената на петрола. Сорт Урал уверено гони 80 долара за барел. До сега беше средно малко над 100. Определено ще остават повече пари в икономиката. Спад до 75 би било отменяне на данък за икономиката съпоставим с размера на всичките еврофондове. Развитието на дълбоководният добив на газ в Черно Море и газовите връзки със съседните държави биха могли допълнително да свалят цената и на природнията газ, но това е за след време. Към момента имаме драстичен спад в цената на петрола което е добре за всички без GAZ.
              Поскъпването на долара също е доста изгодно за някой наши износители. Отделно е полезно за ЕС икономиката, чието съживяване пък, би ни донесло значителни ползи
              Кеф ми е да гледам и как руснаците, дето се дуеха че санкциите не ги засягали хич, взеха все повече да приклякат А този срив при петрола идва като по поръчка.. една допълнителна, силна "санкция", която ще ги направи доста по-сговорчиви и по малко агресивни

Коментар

• Ти пак ли се появи ъпърче малко.Моля да ни обясниш , кое е негативната помия в мненията на толкова много хора.Не ти ли минава мисълта, че може да не си прав във визията си за пазара и досаждаш като все ни я натрапваш..Твоите мисли наричат ли ги ъпърска помия...Аз съм повече от 90% в акции , но това не ми дава право на тъп оптимизъм без покритие..Това е професионален форум и мненията трябва да са сериозни и професионални, а не да се превръща в чалга и избиване на комплекси..Моля те за по сериозно отношение..

Коментар

• Забелязвате ли, че всички дето ни обсипват с негативна помия, си признаха, че са кой на 50%, кой повече В АКЦИИ.

Не знам защо го правят вместо, просто да продадат и да се отърват

Явно, го правят, защото искат да КУПЯТ ОЩЕ, и това е предлно ясно

Както и, че няма кой да продава на тези смешни цени (не броя 5-6 наистина добре оценени акции на БФБ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    знам зан ,добре че откри ,че има ХИМ прив....иначе щеше да си останеш много опитен в темата ХИМ.......
                    цели 10 се впрегнаха да ти го обясняват...
                    А рецидива да мразиш всичко което не ти изнася е болестно състояние....
                    Нищо не ти се разбира, нещо за Хим прив пишеш...
                    Да, десетина обсъждахме цената на Хим ОБ , а ти обясни как си продал на някаква невъзможна цена Хим... като си мълчиш, че става въпрос за Хим прив...
                    Поредната ти глупост, която и до сега не осъзнаваш...

А това е от вчера от темата за ЦКБ:

Монти:
                    "продавача от ССВ си прибра 20 К и сега се чуди кога да ги продаде ....."

Монти, десет човека в офиса безуспешно се опитахме да разгадаем посланието ти...?!?!?!? WTF?!?!
                    значи това първото - добре... прибрал е 20 К...
                    обаче кое след това се чуди как да продаде??? "20" ли, "К" ли... или пък "ги"..
                    Влагай там повече старание в желанието си да участваш в разговори, че ги забъркваш едни нелепици...
                    Това с Хима от януари още не си го осъзнал...
                    Това пък вчерашното ти, цели екипи по лингвистика ще се потят с години над него...
                    Дай по- внимателно си подбирай репликите..

Коментар

• Не се дърляйте момци...Акции има за всички !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Аз се изказвам там, където считам, че имам нужния опит.
                        Ти се изакваш навсякъде, без надежда за почистване.
                        знам ,знам ,добре че откри ,че има ХИМ прив....иначе щеше да си останеш много опитен в темата ХИМ.......
                        цели 10 се впрегнаха да ти го обясняват...
                        А рецидива да мразиш всичко което не ти изнася е болестно състояние....
                        А лъжливите ти поръчки....

Коментар

не са защото увеселителната част е твойто лично невежество....
                          Аз се изказвам там, където считам, че имам нужния опит.
                          Ти се изакваш навсякъде, без надежда за почистване.

Коментар

Аз имам отговора, не гласувам заради въпроси без отговор.
                            Точно ти да обясняваш кой е заблуден е меко казано неуместно.
                            Хайде ти познай коя позиция на БФБ има потенциала да отрази оформянето и обявяването на коалиция ГЕРБ - РБ най-добре...
                            Съвсем неслучайно си имам книжа в нея и за мен това е денят Х.
                            Тези твоите разсъждения с неясни начало, среда и край дори вече не са и увеселителна част в този сайт..
                            не са защото увеселителната част е твойто лично невежество....

Коментар

ти си много заблуден ,днес е ден за гледане на цирк ..колко много желание за власт и за облаги има....
                              Правителството е сглобено в тъмното и РБ ще са следващите който след ГЕРб ще изпият чаша студена вода.... на следващите избори , другата година....

Задай си въпроса за какво да гласуваш за РБ а не за герб....като нищо не зависи от тях....
                              Аз имам отговора, не гласувам заради въпроси без отговор.
                              Точно ти да обясняваш кой е заблуден е меко казано неуместно.
                              Хайде ти познай коя позиция на БФБ има потенциала да отрази оформянето и обявяването на коалиция ГЕРБ - РБ най-добре...
                              Съвсем неслучайно си имам книжа в нея и за мен това е денят Х.
                              Тези твоите разсъждения с неясни начало, среда и край дори вече не са и увеселителна част в този сайт..

Коментар

Днес е денят "Х"!

ти си много заблуден ,днес е ден за гледане на цирк ..колко много желание за власт и за облаги има....
                                Правителството е сглобено в тъмното и РБ ще са следващите който след ГЕРб ще изпият чаша студена вода.... на следващите избори , другата година....

Задай си въпроса за какво да гласуваш за РБ а не за герб....като нищо не зависи от тях....

Коментар

Working...
                                X