IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Няма шоу.....
    Всичко е ясно.....само новаците се чудят на ставащото....
    ТИМ групата защити вложенията си в ПФ и направи индексите за смях....
    Ще хвърлят тези дни малко парици за пред хората и после ще почне шоуто.....

През септември ще чакаме Галата ,велграф и т.н в Софикс....
    само че борса така и така няма да има....
    Монти, уважаваем мнението на всеки, включително и твоето...... По определени теми съм те подкрепял, особено за онзи автобус от люлин, защото го видях по Сливница с очите си..... Но аз си оставам оптимист, включително за компаниите, за които говориш!!!!!!
    И все пак всеки сам избира компаниите, в които да инвестира, а именно кога, къде, как и колко.....
    Last edited by brokerandtrader111; 11.03.2015, 14:06.

Коментар

• Защо не въведат постоянен кол аукцион, вместо нормална сесия? Ясно е, че БФБ не е нормален пазар. Що не направят 3 дена седмично "търговия" - понеделник, сряда и петък, по един голям кол аукцион примерно 3 часа от 1 до 4 часа. И да се публикуват после " индекси"

Нямам препоръка.
      Last edited by Fiscalist; 11.03.2015, 13:32.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        ...иначе тези дето ги изброяваш пак ги има.
        Ти май си започнал с питието по-рано и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
          Така е Монти .

Имаше чужди инвеститори които си скъсваха да продават .

И Петрола беше 10 лефа ...
          Така е ....Истината се познава в сравнение ...
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Така е Монти .

Не съм съгласен за продаващите чужди инвеститори.....
            През 2009 влезнаха поне няколко големи гръцки фонда.....продаването беше следващите години....

Коментар

Не не беше по зле....тогава имаше още чужди инвеститори....
              Тогава имаше табаците в лицето на пловдив БТ ,Слънци БТ ,София БТ ,БЛАБТ ,БТН и АДСИЦ в лицето на Еларг и Атера, имаше каолин и стара планина в растеж....Софарма и сие...с доверие...
              сега има тим компании...... и други едва съществуващи на борсата....
              Няма го мустака,той вършеше хубава работа,иначе тези дето ги изброяваш пак ги има.

Коментар

Тогава имаше табаците в лицето на пловдив БТ ,Слънци БТ ,София БТ ,БЛАБТ ,БТН и АДСИЦ в лицето на Еларг и Атера, имаше каолин и стара планина в растеж....Софарма и сие...с доверие...
                Така е Монти .

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  Бъди оптимист има още на къде, 2009 беше по-зле!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    [url] Определено външната среда става все по-добра.
                    То това е известно/очаквано от няколко месеца.
                    Средата определено не е добра. Нали и затова почнаха кюи-то, белким се подобри.
                    Малко след дъжд качулка дето се вика, файда голяма надали, ала поне може да понадуе малко акциите.
                    Аз съм на DBGR , DBEU, съчетани с ЕUO. Като си дойдат на паритет с $ може да преключа на нехеджираните им варианти.

А ти като голям евробул как ги отиграваш нещата ?
                    Инвестирайки в дузини хартии на умираща държава..

Шоу има на другите борси....тука е за дебили.
                    Така е хане, за жалост и аз съм все още от тях.
                    Живот здраве до другата година ще си поправя грешката.
                    Равния излезе прав - повече от 5-10% (макс. до 15% при двойно по ниски индекси) на тая смехория наречена бфб - не.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      От както съм "пипнал" акции ( близо 22г ), никога не съм бил по-писимистично настроен ......
                      Бъди оптимист има още на къде, 2009 беше по-зле!
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Като се изключи ниската волатилност, която е дразнеща иначе всичко си не е ок с борсата. Пона за средния спекулант. Ама наистина много повече би ме кефило с едни нормални движения от по +-2-3% на ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Аз предлагам Софикс да се определя всеки понеделник - така ще решим проблема с ликвидността ...
                          Това е от преди една година.....какво сее променило.....
                          Слабо търгуван на борсата

Финансовият резултат от дейността на "Холдинг Нов век" за първото тримесечие на годината възлиза на 102 хил. лв., показва отчетът му. Пазарната му капитализация в средата на май е 14.7 млн. лв. , а акциите му са сред слаболиквидните на пазара. В края на март основни акционери в дружеството са договорен фонд "ЦКБ Лидер" с 13.57% от капитала, фонд "ЦКБ Актив" - с 11.33%, фонд "Реал финанс - високодоходен" - с дял от 6.62%, фонд "Реал финанс - балансиран" - със 7.12%, Централна кооперативна банка - с 11.18%, други юридически лица държат 30.91% от акциите, а физически лица притежават останалите 19.27% от капитала на дружеството.

Редакцията на "Капитал" изпрати въпроси до директора за връзки с инвеститорите на холдинга, но до късния следобед в петък отговори за това каква е целта на окрупняването не бяха получени.

мойто предложение е БФБ да я купи тим и да индекс ТИМ 30 ..
                          И да приключваме....
                          мъка ,мъка ..чак на гняв избива за малоумните в БФБ.....

Коментар

• Аз предлагам Софикс да се определя всеки понеделник - така ще решим проблема с ликвидността ...
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                              ИМА Яко шоу
                              Няма шоу.....
                              Всичко е ясно.....само новаците се чудят на ставащото....
                              ТИМ групата защити вложенията си в ПФ и направи индексите за смях....
                              Ще хвърлят тези дни малко парици за пред хората и после ще почне шоуто.....

През септември ще чакаме Галата ,велграф и т.н в Софикс....
                              само че борса така и така няма да има....

Коментар

• От както съм "пипнал" акции ( близо 22г ), никога не съм бил по-писимистично настроен ......

Коментар

Working...
                                X