Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПо близо си до дддд за истината....
В момента играя/т на борсата комарджии....
Любители на чисти акции и шитове...)) Мисля, че това е теза достойна да бъде казана от Костолани, но най-вероятно и това е успял да забележи
Шитовете са по-добри от чистите, (според мен) ако ползваме такава класификация
И все пак Монти, според теб, на бфб всички ли вече наподобяват чистите !?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПогрешна теза, според мен. Мисля, че сега "играят" основно спекуланти.Точно затова и оборотите са ниски. Другата причина да са ниски е, че дългосрочните са взели каквото искат, и не виждат нищо друго удачно. А удачно наричаме що-годе читави дружества, които в нашия случай се броят на пръсти. Те пък са във функция на това дали е читав мажото, както знаем, дружествата без "мажо" също се броят на пръсти, така, че проблема не ти е само дали ще има къси
Оттам нататък каквото си написал за спекуланти-дългосрочни губи смисъл, колкото и да е дългоИмаш основание единствено да се търси внедряване на играта на късо и т.н. но тя пак е за спекулантьори и вътрешняри
В момента играя/т на борсата комарджии....
Любители на чисти акции и шитове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНа борсата са останали само дългосрочните инвеститори. Спекулантите ги няма. Затова нямаме обороти.
....Точно затова и оборотите са ниски. Другата причина да са ниски е, че дългосрочните са взели каквото искат, и не виждат нищо друго удачно. А удачно наричаме що-годе читави дружества, които в нашия случай се броят на пръсти. Те пък са във функция на това дали е читав мажото, както знаем, дружествата без "мажо" също се броят на пръсти, така, че проблема не ти е само дали ще има къси
Оттам нататък каквото си написал за спекуланти-дългосрочни губи смисъл, колкото и да е дългоИмаш основание единствено да се търси внедряване на играта на късо и т.н. но тя пак е за спекулантьори и вътрешняри
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Съгласен съм с dddd.
Това го говоря от точно 15 години
Въвеждането на деривати върху индекса ще удесетори търговията в рамките на година две. С това ръководство на борсата обаче това няма да се случи. Пазарът си стана дялов, купуваш сега и излизаш след 3 - 5 години.
Това е от блога ми през 25.02.2010
Природата не търпи празно пространство. Бързите пари си намират друго занимание – валутен пазар, външни капиталови пазари. В освободеното пространство остават само дългите пари, които търсят стойност, качествен продукт и управление, предвидимо развитие и дивиденти. Дългите пари са и бавни. В скалата на ценности на дългите пари бързането е по-скоро сигнал за проблем, а не за възможност. Значително по - малкият дял на емоционалните решения при дългосрочните сделки ще води и до значителното намаляване на техническите колебания на пазара, които са силно предопределени от емоциите и доверието и значително по-малко от трезвия анализ. От там след като нашият пазар ще бъде доминиран предимно от дългосрочните инвеститори, то класическият технически анализ на наши акции може би няма да дава полезни сигнали, но най-вече връзката между движението на цените тук и на развитите пазари е започнала да се къса. Пълната липса на ликвидност ще позволи на дългите инвеститори да купуват с малки обеми на борсата и значително по големи скрити обеми на ОТС пазара без да наддават на цени, които бяха фантастични преди 2 години и поради липса на конкуренцияМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЗдраво!
Дефицитът ще е до 3,7% от БВП, режат и разходи на министерства
Прочети още на: http://www.dnes.bg/business/2014/11/...-sriada.244869
честито ...
Почвам да виждам ,Черешаря как ще докара Ан макгърч и МВФ.......
Абе знам си аз ,че на гробари вяра не трябва да има....
А и да му мислят децата ни със заемите....
При този дефицит АБВ трябва да излезе от коалицията.....
ще стане страшно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВърви ли?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Просто онемявам...без коментар.
На огромното болшинство бг "бизнесмени" и грам доверие им е много.
Най обикновени далавераджии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеОтново патова ситуация на БФБ с оборот под 50 хил лв. - които са основно компенсаторки и други от дребни сделки.
Какво чакате +100% ли за да купувате
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Икономиката е в отлично състояние с перспективи за значително подобряване. Икономиката е в доста добро здраве
Просто онемявам...без коментар.
На огромното болшинство бг "бизнесмени" и грам доверие им е много.
Най обикновени далавераджии.
Инак от написаното за борсата си до голяма степен прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеАбе само на мен ли ми показва старт на търговията 2 хил лв.Хахаха !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеЧасоявникът КТБ цъка всеки изминал ден, с което и старта на избухването на БФБ.
Коментар
Коментар