If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ежегодно за определен период от време. Въпреки това, което става в момента, сближаване на нивото на развите в икономиките на ЕС няма как да не продължи. Основният въпрос е ние ли ще станем като тях, или те като нас?
От акции се печели, но кеша е велик.
Аз също правих като теб, и после 3 години надоле...
Успях да изляза малко под върха, със загуби разбира се..
Общо взето, падне ли с 8% позиция, излизам.
Така ме учиха в USAто.
Сега при Хима три пъти влизам и излизам между 1.80 и 1.90 в очакване на подема...
Ще си го чакам в кеш, въпреки вероятния пропуск, мога да си го позволя.
За мен няма нищо лошо пазарът да бъде надолу, когато аз допълвам кеш и той на практика не свършва /макар и в малки количества/. Най-просто казано искам когато купувам /разбирай днес и следващите години/ акциите да са евтини, а когато продавам /след мноого години живот и здраве/- скъпи. Разбира се, светът няма да се съобразява с мен и да ги нагласи така нещата, но за това оставям кеш буфери. Тези буфери обаче ми вадят очите.
Бързи "врътки" правя само при преминаването на големи пакети или при влизащи и излизащи от Софикс.
Изобщо не е по-хубаво да стои, отколкото да ходи на долу. Всеки спад е потенциална възможност за покупка. Иначе не знам какво очаквате от БФБ, но докато не растем с 5-6 % на година борса тук няма да има, ще има основно тъпчене на място 1-2 години надолу и кратки ръстове от по 30-50-100 %. Реално това дава възможност да направиш някакви пари, но не е същото.
+ 1
по добре да пада рязко или рязко да се качва ,но да прави движения където може да се изкара някой леф ,сегашното положение ме отчайва в перспективата а аз имам желязни нерви.....да чакам....
А лошите новини си продължават и си слагаме срокове до септември ,до новото праителство ,до депозитите от КТБ ,до преоценката на ПФ ,до ралито на ТИМ..... до отчетите за първото тримесечие....
А борсата умира....
Изобщо не е по-хубаво да стои, отколкото да ходи на долу. Всеки спад е потенциална възможност за покупка. Иначе не знам какво очаквате от БФБ, но докато не растем с 5-6 % на година борса тук няма да има, ще има основно тъпчене на място 1-2 години надолу и кратки ръстове от по 30-50-100 %. Реално това дава възможност да направиш някакви пари, но не е същото.
Както каза и Sofix, няма къси..
Ако имаше и къси, щеше да си прав на 100%.
Аз лично очаквам дежурното годишно рали.
Останалото е загуба на нерви, хрантутене на посредници и
от време на време спортна спекула.
Даже повече прави милата ни борса,.... ама пак зависи откога си
За последните три години се връзва близо 20-30 ...в зависимост как ги смяташ
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Аз внасям ежемесечно някакви сумички на БФБ и в тази връзка ми допада и това движение. Просто ще си допълвам и това е. Между другото, влезнах на БФБ при Софикс 460 и по същата схема пълнех до дъното /към 280 май беше/. Сега обаче при това мъртвило просто седят едни 20% кеш /които се увеличават/ и какво чакат не знам.
А за положението в БГ като цяло съм съгласен - много прост и крадлив народ сме и съответно управниците ни са такива.
От акции се печели, но кеша е велик.
Аз също правих като теб, и после 3 години надоле...
Успях да изляза малко под върха, със загуби разбира се..
Общо взето, падне ли с 8% позиция, излизам.
Така ме учиха в USAто.
Сега при Хима три пъти влизам и излизам между 1.80 и 1.90 в очакване на подема...
Ще си го чакам в кеш, въпреки вероятния пропуск, мога да си го позволя.
По-добре да стои така, отколкото да ходи три години надолу.
Всъщност, българските индекси чертаят графики, сякаш страната е във война.
Вероятно единствения пазар, който не възстанови стойностите си след кризата.
Дори не ги преполови в посока нагоре.
Държавата е във война с народа си, това е ясно, но страни, който са минали през война, имат повече ръст от БФБ за последните години.
Сега ако чакаме от рекетьор пари, ще сме много тъп народ.
Аз внасям ежемесечно някакви сумички на БФБ и в тази връзка ми допада и това движение. Просто ще си допълвам и това е. Между другото, влезнах на БФБ при Софикс 460 и по същата схема пълнех до дъното /към 280 май беше/. Сега обаче при това мъртвило просто седят едни 20% кеш /които се увеличават/ и какво чакат не знам.
А за положението в БГ като цяло съм съгласен - много прост и крадлив народ сме и съответно управниците ни са такива.
Държавата е във война с народа си, това е ясно, но страни, който са минали през война, имат повече ръст от БФБ за последните години.
Абсолютно! 100 пъти предпочитам да ходи нанякъде /без значение накъде/, отколкото да спамим по цял ден и накрая се оказва, че не сме нито бикове, нито мецани!
Добре,зле какво значение има ? Цял месец тъпчем на едно и също място.Само се
перчим във форума кой колко е умен и колко са му големи мускулите.
Абсолютно! 100 пъти предпочитам да ходи нанякъде /без значение накъде/, отколкото да спамим по цял ден и накрая се оказва, че не сме нито бикове, нито мецани!
Коментар