If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отдавна не съм писал за чичо Оги....
закъса го в Русия и Украйна и требва да брани позиции....
Но пък днес врътнах едни бройки през 20 ст и съм доволен.....
Цял ден кибичих за Мрежи ,Трасе и спекулата от Фармата....
Отдавна не съм писал за чичо Оги....
закъса го в Русия и Украйна и требва да брани позиции....
Но пък днес врътнах едни бройки през 20 ст и съм доволен.....
Цял ден кибичих за Мрежи ,Трасе и спекулата от Фармата....
Втори ден силен купувач прави готин клоуз при Софарма и Химимпорт! Забравени красиви гледки, които карат апокалиптичетата да гледат така -
Ако знаят още колко изненада и чудене "Абе кво става!?" ги чака...
така е батя , така е .това са едни дето говорях хамерикански и имат едни кръгли шапчици с плитчици
списиално за мистер профит - дакс +0,40 , софка -0,90 , май вече ще ми писне да го повтарям всеки ден толкоз .за неразбралите да не си хабат парите дето не трябва
Втори ден силен купувач прави готин клоуз при Софарма и Химимпорт! Забравени красиви гледки, които карат апокалиптичетата да гледат така -
Ако знаят още колко изненада и чудене "Абе кво става!?" ги чака...
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Пускаш една 5 г. графика на Софикс, виждаш какво е ставало в началото на 2011, 2013 и 2014, и кога приключва купона. Ако стане нещо най-вероятно ще е по същия сценарий.
Равновесие, проблема на БФБ е че не може да се играе в ДВЕТЕ ПОСОКИ.
Ами не може, но реално дори и в САЩ нормално, за пазара като цяло, е да има шортен между 2 и 5% от фрий флоута. Т.е. дори и да има възможност за шортене хората като цяло я избягват.
От две години назад стоя предимно в кеш, без дългосрони точения на лиги и планове за Карибите.. Hit and run! Доходността ми е значително по-добра. За сега тактиката си я запазвам, парите също.
Не е съвсем така. Реално кеша е къса позиция с нулева доходност, но с възможност за увеличение на бройката на притежаваните акции.
От две години назад стоя предимно в кеш, без дългосрони точения на лиги и планове за Карибите.. Hit and run! Доходността ми е значително по-добра. За сега тактиката си я запазвам, парите също.
Както каза и Sofix, няма къси..
Ако имаше и къси, щеше да си прав на 100%.
Аз лично очаквам дежурното годишно рали.
Останалото е загуба на нерви, хрантутене на посредници и
от време на време спортна спекула.
Не е съвсем така. Реално кеша е къса позиция с нулева доходност, но с възможност за увеличение на бройката на притежаваните акции.
Коментар