IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Отдавна не съм писал за чичо Оги....
    закъса го в Русия и Украйна и требва да брани позиции....
    Но пък днес врътнах едни бройки през 20 ст и съм доволен.....
    Цял ден кибичих за Мрежи ,Трасе и спекулата от Фармата....
    значи успя да изкараш пари за бира и пица

Коментар

• за деня на благодарността всички да извикаме аааааааааааалилуя

Коментар

• Отдавна не съм писал за чичо Оги....
        закъса го в Русия и Украйна и требва да брани позиции....
        Но пък днес врътнах едни бройки през 20 ст и съм доволен.....
        Цял ден кибичих за Мрежи ,Трасе и спекулата от Фармата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Втори ден силен купувач прави готин клоуз при Софарма и Химимпорт! Забравени красиви гледки, които карат апокалиптичетата да гледат така -
          Ако знаят още колко изненада и чудене "Абе кво става!?" ги чака...
          така е батя , така е .това са едни дето говорях хамерикански и имат едни кръгли шапчици с плитчици

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнение
            За всени случай разгледай и началото на 2008
            И 2009 и 2012 Или с други думи фифти - фифти си е. Както и във всеки друг момент

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнение
              него го помня наизуст..

Коментар

• списиално за мистер профит - дакс +0,40 , софка -0,90 , май вече ще ми писне да го повтарям всеки ден толкоз .за неразбралите да не си хабат парите дето не трябва

Коментар

• Втори ден силен купувач прави готин клоуз при Софарма и Химимпорт! Забравени красиви гледки, които карат апокалиптичетата да гледат така -
                  Ако знаят още колко изненада и чудене "Абе кво става!?" ги чака...

Коментар

• Добре ли протича сесията?
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Пускаш една 5 г. графика на Софикс, виждаш какво е ставало в началото на 2011, 2013 и 2014, и кога приключва купона. Ако стане нещо най-вероятно ще е по същия сценарий.
                      Last edited by Borsalino; 26.11.2014, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Равновесие, проблема на БФБ е че не може да се играе в ДВЕТЕ ПОСОКИ.
                        Ами не може, но реално дори и в САЩ нормално, за пазара като цяло, е да има шортен между 2 и 5% от фрий флоута. Т.е. дори и да има възможност за шортене хората като цяло я избягват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          От две години назад стоя предимно в кеш, без дългосрони точения на лиги и планове за Карибите.. Hit and run! Доходността ми е значително по-добра. За сега тактиката си я запазвам, парите също.
                          Това имам в предвид, и аз така играя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Не е съвсем така. Реално кеша е къса позиция с нулева доходност, но с възможност за увеличение на бройката на притежаваните акции.
                            Равновесие, проблема на БФБ е че не може да се играе в ДВЕТЕ ПОСОКИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Не е съвсем така. Реално кеша е къса позиция с нулева доходност, но с възможност за увеличение на бройката на притежаваните акции.
                              От две години назад стоя предимно в кеш, без дългосрони точения на лиги и планове за Карибите.. Hit and run! Доходността ми е значително по-добра. За сега тактиката си я запазвам, парите също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Както каза и Sofix, няма къси..
                                Ако имаше и къси, щеше да си прав на 100%.
                                Аз лично очаквам дежурното годишно рали.
                                Останалото е загуба на нерви, хрантутене на посредници и
                                от време на време спортна спекула.

Коментар

Working...
                                X