Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнението оптимизма е хубаво нещо...но на какви новини сме свидетели напоследък
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...las-bb-185560/
Коментар
-
то оптимизма е хубаво нещо...но на какви новини сме свидетели напоследък
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...las-bb-185560/
Коментар
-
Много анемичен ръст след голямата надежда за парите от ктб.Някой просто си останаха с надеждите да избият загубите от преди 7 г.Както казва народа надеждата умира последна.Аз подкрепям реалистите които са готови и за зима и за лято.Каквото дойде добре дошло е.Очаквам движение между 515-545.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМисля, че на БФБ сега търгуват по-малко от 1000 души, барабар с институционалните. Тези, които имат повече свободно време ако не друго, поне преглеждат форума, не за друго, а защото понякога се намира и някой бисер измежду тоновете лайна тук.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМисля, че на БФБ сега търгуват по-малко от 1000 души, барабар с институционалните. Тези, които имат повече свободно време ако не друго, поне преглеждат форума, не за друго, а защото понякога се намира и някой бисер измежду тоновете лайна тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012мислиш, че всички клиенти на ИП пишат и четат това форумче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЕгати ралито. 2 дни по 2%
2) Не бяха по 2 %
3) Не знам егати ли е не егати ли е, при мен всичко стана зелено и си зеленее и в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеA запразнихме, а свърши ралитоМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
мизантроп, ето ти тук да погледнеш
http://ftrade.nsi.bg/portal/page?_pa..._schema=PORTAL
направи си изводи
За добавената стойност имах предвид следното, понеже мисля, че не ме разбрахте.
Значи за продукти с висока добавена стойност генерално се изисква извъшване на повече на брой операции до достигането на краен продукт, за разлика от суровините. Т.е. ниската цена на петрола реално ще даде отражение във всяка една операция което значи, че за по-високо развитите европески дъжави ефекта ще е в пъти по-осезаем отколкото при нас. И оттам очаквам да се отдалечим още от тях. Тук за услугите не говорех, но да за услугите е друга бира. При нас някъде бях чел, че сме на околко 7 пъти заплатите на китайците докато германците са на около 21 пъти, но тук говорим и за коефициент на производителност което при нас е много зле.Last edited by pepe1234; 12.12.2014, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеТука пак го обърнахме на пропаганда, черногледство и стереотипи.
@getoff:
Ти гръцки домати с гръцко сирене в Гърция ял ли си? Не мое се изхранваш с износ на зеленчуци и плодове човек, нетрайни са, трябва БЪРЗО и скъпо да се транспортират, БЪРЗО (респ) евтино да се реализират, много брак, ниски цени... те за това пшеница изнасят не домати. А че нашето гардже е най-добро.. айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеГетоф, малко наизуст говориш в случая с тези маржове.. И как допускаш, че ако европа расте, то ние ще падаме, щото видиш ли чехите ще ни вземат от пазарния дял точно в тоя момент
Ами аз мога да ти кажа, че пък ние ще им вземем
А ти на каква база твърдиш, че ние ще вземем пазарен дял?
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеA запразнихме, а свърши ралито
Коментар
Коментар