IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Оставям без коментар. Макар, че има и друга версия: Да надуят акциите, за да имат повече пари за изплащане, когато започнат да продават. Лошото е, че рано или късно ще започнат да продават, което от своя страна означава, че дългосрочно Софикс 1000 остава далечен мираж.

По принцип ако имат акъл трябва да го направят сега..... голяма процентна печалба ....
    При всички положение , ще има значение колко кеш имат сега като годишна печалба и колко процента са спечелили над внесените в партидата....и
    колкото е по голяма ,толкова по малко хора ще се откажат....от тях...
    Въпроса е какво са позициите който имат.... и ако се наложи колко ще вземат....
    ЗА СЕГА ТОЗИ ВЪПРОС Е БАРУТ....
    Гледам че цитирате Радан Кънев , той има по малко значение в политиката от значението на Далай лама над Борисов....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      И на кого ще продадат на надутите цени!?
      А защо им е нужно да имат повече пари, които да дадат на НОИ!?
      А уж аз съм заблудения ъпър

Абе Боко чак толкова ли е тъп, че не вижда как черешаря му разбива и коалиция и управление и любов на масите, дето толкова време се пъна да ги сглоби!?

Горанов - най-вредния политик във властта!!!

ОСТАВКА!!!
      Моля Батя без контраатаки на тема ъпърство. Това, което писах е теоретична спекулация, която лично аз считам за малко вероятна. Единствената причина да си мисля такъв сценарий е, че всичко друго ще означава кръст на капиталовия пазар. Не искам да си помислям какъв ще е отзвука в международен мащаб. Тогава моя "песимизъм", който бързо-бързо се оказа чист реализъм ще ви се стори като приказка.

Коментар

• По цял свят борсите за в зелено. И то не от днес!
        А ние?!
        Докато МинФин се интересува от черешите повече, отколкото от борсата и се занимава с пълнене с наши пари на бездънната каца НОИ-така ще е!!!
        Защо ли не я закрие тази борса?!
        А по-добре и държавата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
          +1

Само един репер - Черешаря няма право на свое мнение /според мен/, ако зависеше от него щеше да си остане начело на баМката ... /хич не му бе зле/. И тогава идва въпроса, КОЙ и ЗАЩО има интерес от икономическа паника и политическа криза?!
          Баце тоя е бил директор дирекция, демек на 4-5к заплата. Не е бил изпълнителен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Абе Боко чак толкова ли е тъп, че не вижда как черешаря му разбива и коалиция и управление и любов на масите, дето толкова време се пъна да ги сглоби!?

ОСТАВКА!!!
            +1

Само един репер - Черешаря няма право на свое мнение /според мен/, ако зависеше от него щеше да си остане начело на баМката ... /хич не му бе зле/. И тогава идва въпроса, КОЙ и ЗАЩО има интерес от икономическа паника и политическа криза?!

Коментар

... Макар, че има и друга версия: Да надуят акциите, за да имат повече пари за изплащане, когато започнат да продават. ....

ОСТАВКА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Това е моята позиция, но като гледам форума, явно малко хора се интересуват от печалба от търговия, а повечето са мишоци комисионери.
                Бедна душице, какво като някой има пари когато всички около него няма да имат.
                Last edited by X_Y; 18.12.2014, 14:02.

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...amenta-185925/
                  Ето я реакцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Това ясно показва, че гласуването за генерал Бойко Борисов е било най-доброто ми решение. Направи ме богат 2012, сега пак иска! Мачкай генерале, лятото искам Софикс 200, да си купувам привилегии на 20% илд. А фондовете и да пискат и да не пискат, това е положението, фискалния пак ще кара ламбо а бабичките ще броят стинките за кофичка кисело млеко.

Няма препоръка.
                    Това е моята позиция, но като гледам форума, явно малко хора се интересуват от печалба от търговия, а повечето са мишоци комисионери.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• http://www.rbb.bg/bg/individual-clie...cost-of-funds/

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Този, който може с едно движение, да съсипе капиталовия пазар, пенсионната система, финансовата стабилност и доверието в икономиката или е изключително умел враг на страната или е абсолютен тъпак!
                        +1
                        много добре го каза!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Този, който може с едно движение, да съсипе капиталовия пазар, пенсионната система, финансовата стабилност и доверието в икономиката или е изключително умел враг на страната или е абсолютен тъпак!
                          Последното е тотално сигурно.

Коментар

• Този, който може с едно движение, да съсипе капиталовия пазар, пенсионната система, финансовата стабилност и доверието в икономиката или е изключително умел враг на страната или е абсолютен тъпак!

Коментар

• Моля, спрете да спамите в темата. Ако трябва си отворете нова.
                              От тук нататък ще трия офтопика.
                              रादोस्त

Коментар

Имаше един рефрен преди 2 години в този форум - всички са маскари. Хубаво е, че има не само обществена реакция, но и реакция от политици. Бойко е популист и вярвам, че нещата ще бъдат дискутирани и няма да бъдат оставени така. Изключително слаби политици. Даже схемите им са на абсолютно аматьорско ниво. Може би който купува сега е на правилната страна, поне краткосрочно. За средносрочното развитие съм изразил мнението си.
                                Пенсионерите ще подпират до нова година, може и някое изкупуване да направят. Това е.

Коментар

Working...
                                X