IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При проблемите, които имат пенсиите даже ми е чудно, че не почнахме годината по-зле.
    Но по-долу бяха цитирани едни въпроси към Доверие.Май отговори не са били получени.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ами ако бяха ударили по-стабилно рамо пенсионерите за възстановяване на пазара и сега да сме на по прилични нива.. примерно 700 Софикс, нямаше да е така, ама...
      Разказваме си смешки един на друг.Къде се изгубиха чичо Монти и вожда на сиуксите?

Коментар

Ами ако бяха ударили по-стабилно рамо пенсионерите за възстановяване на пазара и сега да сме на по прилични нива.. примерно 700 Софикс, нямаше да е така, ама...
        Владко Горанов им взе бастунчетата от ръцете и им ги навря в ******
        ...косвено и на нас - останалите "играчи" на БФБ!

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
          Но капиталовият пазар е по зле - Софикс е бил 454.340 в края на декември 2003 или ако някой си е купил индекса ще е направил 13 % само

Коментар

• Хмм и кво
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Май сбърках като тръгнах да правя нов портфейл през септември... ама нали сме оптимисти...

Коментар

• Но капиталовият пазар е по зле - Софикс е бил 454.340 в края на декември 2003 или ако някой си е купил индекса ще е направил 13 % само
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Явно говори за реална (с извадена инфлацията), а не номинална доходност, но журналята това много не ги интересува. Важното е да има сензация
                  Пропуснат е и тънкия момент, че в НОИ е 5 пъти по-отрицателна
                  Да, за това говори. Стана ми любопитно и проверих
                  данните на сайта на КФН са от 2004 и имат един индекс ИНДЕКС (VOLIDEX, PROFIDEX, UNIDEX) който има стойност примерно в края на ноември 2014 е

1,53219 лв Това е средна годишна капитализирана лихва от 4,4% на година

за същия период инфлацията е

Индексът на потребителските цени
                  за месец Ноември 2014 г. спрямо месец Декември 2003 г. е 156.9%,
                  т.е. инфлацията е 56.9%

Калкулатор за инфлация на НСИ

Информация за стойностите на 1 дял на фондовете за допълнително пенсионно осигуряване
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• [QUOTE=siko13;1059751395]Някой минава от CHIM, на ZHBG или така ми се струва.[/Q
                    По вероятно интереса към Зрънчо да събуди интереса в ХИМ и ССВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                      Някой минава от CHIM, на ZHBG или така ми се струва.
                      Да не стане после, всички да искат да минават на ХИМ...

Коментар

• Някой минава от CHIM, на ZHBG или така ми се струва.

Коментар

• писа в тема *|**10 ноември 2014, 21.23 ч.
                          Аз като супер лайк в последно време само ви чета без да пиша та ако може само да се обадя да си кажа края на декември 509 Пък след това дано излитаме... не е препоръка

Малко да избързам ,че до края на деня може да се възстановим малко.
                          Не познах с 3работни дни

Коментар

• Рейнжжжжжжжжжжжж. скоро започват изненадите по еврейски . мухааааааааааааааааааааа

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• Kaжете нещо отпимистично като за Ивановден или поне нещо песимистично ))

Коментар

Working...
                                X