IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ООО ФОРЕКСОВ пак ли проповядваш. Да , но има едни АДСИЦ , които закона задължава и раздават по 90% от печалбата..А има едни хора , които уж лапаха тлъсти лихви и накрая инфлацията и Дянков им лапнаха всичко. Тук на борсата се правят по 20-30% годишно без усилия, ама ти пак си велик с твоите загуби..Кажи сега колко ти е досега печалбата от трите инвестиции да се посмеем. Защото само за няколко седмици някои с опит бързина и късмет направиха по 20-30-50%. За форекс търговията не те бъзикам- там приемам , че си пристрастен към хазарта и затова все губиш

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Тия ги разправяй на баба си! Навсякъде има некоректни, дори на други места са повече.
      Такива са фактите! В икономиката няма деление на коректни/некоректни. Има спазване на закони и следване на икномическа логика. Ако аз притежавам 51% от едно дружество в кризисни времена никога не бих дал и грам дивидент ако законът не ме задължава! На това му се казва икономическа логика. И никой не е по-голям от икономическата логика!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        В България няма истински обществени дружества. Всичко е под контрола на мажо! И мажо си ви надупва когато си пожелае, а вие продължавате да му правите свирки щото нищо друго не умеете!
        Тия ги разправяй на баба си! Навсякъде има некоректни, дори на други места са повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          Мастър, нас ни интересува борсовите дружества да са печеливши
          В България няма истински обществени дружества. Всичко е под контрола на мажо! И мажо си ви надупва когато си пожелае, а вие продължавате да му правите свирки щото нищо друго не умеете!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            ОК, какво според теб трябва да прави обикновеният човечец днес?
            Първо да прави онова което е правил през вековете - да се грижи за семейството си и близките си!

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Да купува земя, да тегли заеми, да купува акции, злато......?
            Да не се опитва да печели, а да запази това което има! В криза може да се печели само при невероятен късмет. Умните хора не разчитат на това. В криза умните хора търсат начин не как да печелят, а как да запазят капитала си. Начините за запазване на капитала съм ги записал в подписа си под черта! Ще са валидни поне още 5 години напред!

Коментар

Общо взето се повтарям през седмица когато някой като теб, който го мързи да прочете това което съм написал досега!

Предстои хиперинфлация в световен мащаб. Кога? Зависи докога малкият човек ще успее да издържи в менгемето на бифлацията! Бифлация е тогава когато активите намиращи се в населението като движимо и недвижимо имущество поевтиняват, а всекидневните им разходи като режийни и храна растат!

1. Силните на деня в момента балансират монетарната инфлация от печатането на пари с увеличаващата се безработица на ултра заборчняло население.
              2. Докога малкият човек ще търпи пресата зависи от първо, степента на неговото оглупаване и второ, от ефективността на пропагандната машина която нон стоп го убеждава че няма алтернатива!

Когато малкият човек излече на улицата и откаже да се съобразява с някакви измислени правила, ето тогава и ще се взриви хиперинфлацията... Говоря за тъй наречените развити страни, чието благосъстояние през последните десетилетия бе за сметката на натрупани планини от дългове!

Според мен това състояние не може да продължи повече от 1-2 години. С интерес наблюдавам Япония. Вчера техният премиер заяви, че старите хора са в тежест на нацията и не трябва егоистично да удължават живота си... Веселба започва там! Скоро чакаме и на други места в тъй наречения развит свят.
              Мастър, нас ни интересува борсовите дружества да са печеливши, а щом разходите за режийни и храна ще растат значи цените ще се увеличават и ще има големи печалби! Какво повече искаш?

Коментар

Общо взето се повтарям през седмица когато някой като теб, който го мързи да прочете това което съм написал досега!

Предстои хиперинфлация в световен мащаб. Кога?
                ОК, какво според теб трябва да прави обикновеният човечец днес? Да купува земя, да тегли заеми, да купува акции, злато......?
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Магистре, за съжаление 2008 г. не съм се интересувал от такива неща и не съм чел изказванията ти, но сега го правя и ще ми е любопитно да чуя какво ще кажеш днес за бъдещето на акции, злато, НИ и т.н. За Биткойна знам, чел съм те.

Предстои хиперинфлация в световен мащаб. Кога? Зависи докога малкият човек ще успее да издържи в менгемето на бифлацията! Бифлация е тогава когато активите намиращи се в населението като движимо и недвижимо имущество поевтиняват, а всекидневните им разходи като режийни и храна растат!

1. Силните на деня в момента балансират монетарната инфлация от печатането на пари с увеличаващата се безработица на ултра заборчняло население.
                  2. Докога малкият човек ще търпи пресата зависи от първо, степента на неговото оглупаване и второ, от ефективността на пропагандната машина която нон стоп го убеждава че няма алтернатива!

Когато малкият човек излече на улицата и откаже да се съобразява с някакви измислени правила, ето тогава и ще се взриви хиперинфлацията... Говоря за тъй наречените развити страни, чието благосъстояние през последните десетилетия бе за сметката на натрупани планини от дългове!

Според мен това състояние не може да продължи повече от 1-2 години. С интерес наблюдавам Япония. Вчера техният премиер заяви, че старите хора са в тежест на нацията и не трябва егоистично да удължават живота си... Веселба започва там! Скоро чакаме и на други места в тъй наречения развит свят.

Коментар

В интерес на истината вече съм ви го казал! Също когато ви казах в началото на 2008 г. че предстои невиждана криза! Но и тогава и сега на много хора не им оттърва и предпочмитат да си завират главите в пясъка и да се правят, че нищо не се знае...
                    Магистре, за съжаление 2008 г. не съм се интересувал от такива неща и не съм чел изказванията ти, но сега го правя и ще ми е любопитно да чуя какво ще кажеш днес за бъдещето на акции, злато, НИ и т.н. За Биткойна знам, чел съм те.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      В интерес на истината се намираме в уникална ситуация на огромни дисбаланси навсякъде... но как и кога ще избие това никой не може да ти каже
                      В интерес на истината вече съм ви го казал! Също когато ви казах в началото на 2008 г. че предстои невиждана криза! Но и тогава и сега на много хора не им оттърва и предпочмитат да си завират главите в пясъка и да се правят, че нищо не се знае...

Коментар

• Статии като тази са добър сигнал за продължаване на тренда в Америка и за оттласкване от дъното при нас. Когато песимистите като този господин, написал статията започнат и те да купуват, когато негрите в америка разберат че "няма вече криза" и трябва да пазаруваме акции, щото е cool, когато банките започнат да раздават кредити на куцо и сакато, независимо дали има обезпечение или не (защото на друг не е останало да се раздават кредити) - когато всички започнат да говорят колко е хубав света, ето тогава ще бъда наистина притеснен!
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

• Статии като тази от последните 2-3 години мога да ти изкарам колкото искаш...
                          В интерес на истината се намираме в уникална ситуация на огромни дисбаланси навсякъде... но как и кога ще избие това никой не може да ти каже

Коментар

• На мен лично сегашният ръст ми се струва малко изкуствен. А може и да се лъжа. Вижте какво прочетох. Дали се отнася и за нас?

Колко дълго борсите могат да се борят с гравитацията
                            Webcafe.bg, по Time 22.01.2013, 17:46 (обновена 23.01.2013, 09:00)
                            NYSE

Може би точно сега е настъпила повратната точка
                            Както бе казал някога консервативният икономист Хърбърт Стайн, "ако нещо не може да продължава вечно, то няма да продължава вечно."
                            Няма как да не се сетим за това му изказване във връзка със съвременния пазар на високодоходни акции и самодоволството, с което инвеститорите гледат на него.
                            Вярата, че нещата няма накъде да вървят на по-зле
                            VIX, или индексът на страха - който отчита очакванията на инвеститорите за непостоянност на пазара на ценни книжа - в момента е в най-ниското си ниво от 2007 г., точно преди финансовата криза.
                            Цените на всякакви видове активи, дори неща като спекулативните облигации, растат по начин, който би трябвало да означава прекрасно безоблачно небе над глобалната икономика.
                            Всичко това става въпреки факта, че в САЩ все така продължава дебатът за тавана на дълга, кризата в еврозоната все така не е решена, а в Китай се отваря балон на недвижимите имоти, който може да докара сериозен трус на глобалните пазари.
                            Част от залагането за повишение на цените на ценните книжа вероятно е реакция на факта, че в глобалната икономика нещата вървят на зле от толкова отдавна, че инвеститорите вярват, че няма как да стане по-зле.
                            Положението обаче също така отразява и други исторически ситуации
                            Според Ручир Шарма, отговарящ за изгряващите пазари и глобалната макроикономика в Morgan Stanley Investment Management, който е правил изследване на тенденциите през последните 100 години в пазара на високодоходни ценни книжа, в момента пазарът се намира точно там, където би трябвало да бъде в икономическия цикъл.
                            Обикновено към четвъртата година от възстановяването от криза, акциите почти са удвоили стойността си. През петата година, пазарите са склонни да се повишават с около 10%, което и много анализатори предсказват за тази година. В този контекст, ниският индекс на страха и склонността към залагане на повишение изглеждат абсолютно разумни.
                            Има обаче един малък проблем: макар пазарите да реагират точно така, както историята ни показва, че би трябвало да реагират, в реалната икономика нещата са доста по-различни
                            Ако оставим настрана малко по-доброто от очакваното четвърто тримесечие миналата година, все така сме в етапа на второто по бавност възстановяване от криза за последния век - и най-нестабилното от ерата след Втората световна война.
                            McKinsey Global Institute твърдят, че ще са нужни поне още 25 месеца, преди глобалната заетост да достигне нивата си преди рецесията.
                            Също толкова притеснителна е несвързаността между богатството на компаниите и имущественото състояние на служителите им, която никога не е била по-голяма
                            Стойността на ценните книжа далеч не е перфектен израз на състоянието на икономиката; ценните книжа в крайна сметка отразяват печалбите и потенциала за печалби на големите корпорации.
                            Въпреки че 60% от доходите на S&P 500 сега идват от големи мултинационални производствени фирми, тези компании са отговорни само за 15% от заетостта в САЩ и Западна Европа, доста по-малко от момента, когато започна мащабният аутсорсинг на труда към страни с по-евтини разходи за труд.
                            зи компании получават все по-голям дял от продажбите си от други държави, при някои от тях тези стойности достигат 50%; същевременно заплатите, плащани на служителите в Западна Европа и САЩ остават постоянни.
                            Свидетели ли сме на необосновани прогнози за растеж без опора в реалната икономика?
                            Ако обобщим всички тези факти, става очевидно, че глобалните печалби за мултинационалните компании далеч не са гаранция за икономически растеж и създаване на работни места на локално равнище. Това е важен - и често игнориран - рисков фактор на пазарите в момента.
                            В някакъв момент, по думите на Шарма, "нужен ни е по-силен растеж в реалната икономика, за да растат повече корпоративните доходи." Може би точно сега е настъпила повратната точка?
                            http://www.webcafe.bg/id_652697438_K...ravitatsiyata_

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Боба кое друго.
                              Картофите са поскъпнали с 46% на годишна база, ама като не слушат експертите какво да садят, тяхна си работа

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                                Кое расте ?
                                Боба кое друго.

Коментар

Working...
                                X