IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    А ако падне на 99?
    Ти ще се включиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      2007 година във форума беше пълно с разни '' разбирачи'', но след като борсата започна да пада се скриха и никога повече не се появиха.
      тряя сме ЛЪУЕ !

Коментар

Ако ще Софикс и на 100 да падне хич не ми дреме.
        А ако падне на 99?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ако ще Софикс и на 100 да падне хич не ми дреме. Точно в такива времена се разбира, кои са майсторите на спорта, а плахите душици бягат от борсата за много дълго време.
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Първа спирка около Софикс 450.
            а дано!

Коментар

• 2007 година във форума беше пълно с разни '' разбирачи'', но след като борсата започна да пада се скриха и никога повече не се появиха.

Коментар

• Ако ще Софикс и на 100 да падне хич не ми дреме. Точно в такива времена се разбира, кои са майсторите на спорта, а плахите душици бягат от борсата за много дълго време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  А сега според вас колеги накъде? Нали знаете че пробив под 500 ще закара борсата още надолу.На колко пункта мислите че ще спре това спадане.Хайде някой техничар да даде идея.
                  Първа спирка около Софикс 450.

Коментар

• А сега според вас колеги накъде? Нали знаете че пробив под 500 ще закара борсата още надолу.На колко пункта мислите че ще спре това спадане.Хайде някой техничар да даде идея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Като се махнат надписите и цифричките се получава точна графика на врътка по
                      нашенски.
                      Добре казано

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        нашенски.
                        Надали ние сме измислили "врътките" и шашмите, просто нямаме история в тази сфера, затова си мислим така.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от atb Разгледай мнение
                          Време е за познатата графика : D

нашенски.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Проблем е защото сам съм вдигал позиции и сам съм бутал.

Ще се видим под 400. Дано само не ти трябват пари, сега има купувачи, на по-ниско обикновено стават по-малко, тека че умната
                            Може и да се окажеш прав.То с тия политици в БГ няма какво добро да очакваш да се случи.Жалко ще е за тези дето си навряха паричките на скъпото,но пък ще е много добре за тия които ще пазарят на ефтиното.

Коментар

Проблем е защото сам съм вдигал позиции и сам съм бутал.

Ще се видим под 400. Дано само не ти трябват пари, сега има купувачи, на по-ниско обикновено стават по-малко, тека че умната
                              Мисля,че скоро няма да се видите

Коментар

Аз продадох от първите, щом видях срещата на Б. със синдикатите ми беше ясно, че ще ги забъркат. Излязъл съм и не мисля скоро да се връщам. По-точно ще се върна на доста по-ниски нива на софикс ако видим или при ясно изразено движение на север, но до тогава ще гледам сеир. Най-натежават идиотите в управлението

Навремето на 1400 софикс мислех като някои юнаци от форума, все пак от 500 до 250 е по-малко от колкото от 1400 до същото ниво, ще го преживеят. За мен е важно да не губя и парите ми да не са блокирани, защото има позиции от които няма излизане.
                                Поздравления правилно мислиш !! Важното е да не се губи ако ще и малко да се печели.

Коментар

Working...
                                X