If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ще Софикс и на 100 да падне хич не ми дреме. Точно в такива времена се разбира, кои са майсторите на спорта, а плахите душици бягат от борсата за много дълго време.
Ако ще Софикс и на 100 да падне хич не ми дреме. Точно в такива времена се разбира, кои са майсторите на спорта, а плахите душици бягат от борсата за много дълго време.
А сега според вас колеги накъде? Нали знаете че пробив под 500 ще закара борсата още надолу.На колко пункта мислите че ще спре това спадане.Хайде някой техничар да даде идея.
А сега според вас колеги накъде? Нали знаете че пробив под 500 ще закара борсата още надолу.На колко пункта мислите че ще спре това спадане.Хайде някой техничар да даде идея.
Проблем е защото сам съм вдигал позиции и сам съм бутал.
Ще се видим под 400. Дано само не ти трябват пари, сега има купувачи, на по-ниско обикновено стават по-малко, тека че умната
Може и да се окажеш прав.То с тия политици в БГ няма какво добро да очакваш да се случи.Жалко ще е за тези дето си навряха паричките на скъпото,но пък ще е много добре за тия които ще пазарят на ефтиното.
Аз продадох от първите, щом видях срещата на Б. със синдикатите ми беше ясно, че ще ги забъркат. Излязъл съм и не мисля скоро да се връщам. По-точно ще се върна на доста по-ниски нива на софикс ако видим или при ясно изразено движение на север, но до тогава ще гледам сеир. Най-натежават идиотите в управлението
Навремето на 1400 софикс мислех като някои юнаци от форума, все пак от 500 до 250 е по-малко от колкото от 1400 до същото ниво, ще го преживеят. За мен е важно да не губя и парите ми да не са блокирани, защото има позиции от които няма излизане.
Поздравления правилно мислиш !! Важното е да не се губи ако ще и малко да се печели.
Коментар